Sari la conținut

0799372924 Anca

Postări Recomandate

Postat

Vezi ca ai dat recenzi.si nu ai fost la ea ,iti cam duce lipsa ,vezi cum faci LIVIU sa semnezi condica ,sa nu te treaca la lista cu dubiosi.

• Oras:In inima femeilor
Postat

Pai si eu am facut programare la anca...si nu a mai raspuns pentru ca tu erai deja acolo.

Nu fi supărat frate

• Like 1
Postat

Pai si eu am facut programare la anca...si nu a mai raspuns pentru ca tu erai deja acolo.

Paul râdea de mine ca mi-am luat țeapă de la inna

Postat

Daaaa si sunt convins ca ai fost suparat o saptamana,

Nu m-am supărat că suntem prieteni aici si eu am stat la Anca două ore și el în taxi ca nu citise pm ca ma duc eu la ea

Postat

Nu m-am supărat că suntem prieteni aici si eu am stat la Anca două ore și el în taxi ca nu citise pm ca ma duc eu la ea

Ai avut ambitie mare cu anca. Eu cam ca tine...daca nu raspunde cu o ora inainte nu mai merg catre destinatie.

• Oras:bucharest
Postat

Da e figuranta fatuca are peste se respecta ne pune pe drumuri aiurea

Domnule Leonard.

M-ai vizitat tu pe nime si nu ai fost multumit?

In loc sa faci niste acuzatii nefondate,mai bine ai pune si tu un ban deoparte si ai fute ceva.

• Like 1
Postat

Pe Domnul Liviu il cunosc de multa vreme si imi este client fidel.

Dar va rog sa nu-l mai numiti peste,ca nu este.

• Like 2
Postat

Domnule Leonard.

M-ai vizitat tu pe nime si nu ai fost multumit?

In loc sa faci niste acuzatii nefondate,mai bine ai pune si tu un ban deoparte si ai fute ceva.

leonard este clona asa ca nu te certa cu clonele iubi

• Like 2
Postat

Militiene ,Liviule, eu merg la anca de anul trecut am fost in toate trei locati care le a schimbat Anca stiu foarte bine pentru cine lucreaza si care e pestele ei,nu vb in nestinta de cauza niciodata ,am fost cu o colega de a ei si am traso de limba si saracuta a spus tot asa ca vedeti de militia ta si nu te mai ascunde.

Postat

Militiene ,Liviule, eu merg la anca de anul trecut am fost in toate trei locati care le a schimbat Anca stiu foarte bine pentru cine lucreaza si care e pestele ei,nu vb in nestinta de cauza niciodata ,am fost cu o colega de a ei si am traso de limba si saracuta a spus tot asa ca vedeti de militia ta si nu te mai ascunde.

Spune tot ce stii. Noi te ascultam. :pope :pope :pope

Dar vrem si probe :pope :pope :pope

• Like 1
Postat

Nu draguta nu pe Liviu il numim noi peste stai linistita ,el este un simplu militian care vorbeste mult si fara rost ,e democratie fiecare face ce vrea cu viata lui asa ca sa isi vada de treaba lui si sa nu mai incerce sa minta lumea .pa si spor in toate

Postat

Nu am dc sa detaliez pentru ca nu e treaba mea eu am vrut doar sa le dau peste nas la fraieri care cred in mos Craciun,eu am fost m am simtit bine si am stat in umbra ,nu m am bagat in seama ca alti dar am citit foarte multe mizeri si nu am putut sa stau cu mana in san.etc

Postat

O seara buna copii .

Pana la urma ce vrei ? spuneai ca nu am fost la ea, spuneai ca sunt peste, acum spui ca sunt militian, incerci sa trollezi sa nu ai propietatea termenilor? uiti ce scrii cu cateva postari mai sus ? :slap2

• Like 2

Postat

Nu am dc sa detaliez pentru ca nu e treaba mea eu am vrut doar sa le dau peste nas la fraieri care cred in mos Craciun,eu am fost m am simtit bine si am stat in umbra ,nu m am bagat in seama ca alti dar am citit foarte multe mizeri si nu am putut sa stau cu mana in san.etc

Fa-ne sa intelegem daca ai fost ,ce doresti de fapt ? te contrazici singur :slap2

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...