Sari la conținut

0799372924 Anca

Postări Recomandate

• Oras:In inima femeilor
Postat

Am fost la Anca,am marcat nu ca ar fi pentru prima dată,nota generala 8 mulțumesc Anca

• Like 4
  • Minus 3
Postat

Eu am dat 100 o finalizare dar tariful îl are la ora 100

• Like 3
  • Minus 3
Postat

Super. Chiar merita. Daca ma gandesc bine ar fi fain sa mergem doi barbati. ;). Daca accepta si ea, desigur.

Sigur nu accepta doi o data

• Like 3
  • Minus 3
Postat

Cat are o finalizare ?

100 ora nu finalizare

• Like 3
  • Minus 3
  • Oras:bucharest
  • Oras:bucharest
Postat

Cat are o finalizare ?

Cat are o finalizare?........Cat o ai de lunga!!!!

Glumesc,Anca nu lucreaza la finalizare,decat la ora.

Postat

In seara asta am fost la prietena Anca nu am sa-i fac deocamdata recenzie , dar data viitoare adica maine sau poimaine am sa o vizitez din nou si am sa-i fac recenzie , ca si note 9 pe linie ,din ce in ce mai bine .Am sa-mi fac abonament la ea mai ales ca si ea doreste

Multumesc Anca :hihat

• Like 4
  • Minus 3
Postat

Eu am fost aseară si din vina mea că am stat mai mult a întârziat următorul client cu 10 minute ,dar a vb cu el si și-a cerut scuze,clientul a fost încântat de scuzele cerute de Anca si a zis ca o sa urce ca nu plecase din zona

• Like 4
  • Minus 3
  • Oras:bucuresti
Postat

Eu am fost aseară si din vina mea că am stat mai mult a întârziat următorul client cu 10 minute ,dar a vb cu el si și-a cerut scuze,clientul a fost încântat de scuzele cerute de Anca si a zis ca o sa urce ca nu plecase din zona

Confrate Liviule la cum vb de iubita noastra Anca cred ca tii s-au cam aprins calcaiele dupa ea :gifs_ojos  ...linisteste-te, ia o gura de oxigen si revin-o pe calea cea dreapta... ;)..cu putin timp in urma intra la cuplu cu un baietas tatuat..sa tot fie vreo 3 sapt- o luna...imi pare rau ca nu am salvat pozele de pe AT  pt ca probabil daca nu o sa confirme cineva multi dintre voi nu o sa ma credeti si o sa ziceti ca sunt nebun

• Like 1
Postat

Nu am înțeles care este problema ?Ia-ia plătit? Dacă da ,nu era normal să intri pe camera? Eu dacă plătesc nu este normal primesc serviciile plătite? Si pentru cultura ta generala ,întreabă-ma peste o lună unde o poți gasi,asa ca mai fa-ti repede vreo două programari

• Like 4
  • Minus 2
Postat

Nu am înțeles care este problema ?Ia-ia plătit? Dacă da ,nu era normal să intri pe camera? Eu dacă plătesc nu este normal primesc serviciile plătite? Si pentru cultura ta generala ,întreabă-ma peste o lună unde o poți gasi,asa ca mai fa-ti repede vreo două programari

mai taci in pula mea de bosorog libidinos

latri de parca esti pestele ei

in ce locatie o duci peste 1 luna la produs?

Postat

mai taci in pula mea de bosorog libidinos

latri de parca esti pestele ei

in ce locatie o duci peste 1 luna la produs?

Ai apărut panarama? Mancami-ai sângele fetelor de pe centura dar nu pe tot numai pe cel stricat ,curva masculina ce esti
  • Like 3
  • Minus 2

Postat

Eu nu inteleg de ce te-ai aprins asa...eu am zis-o in spirit de gluma..iar la fazele cu platitul si serviciile m-ai pierdut pe drum, m-ai bagat in ceata, nu stiu despre ce vorbesti.... :350x  :350x  :350x  :350x

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...