devis28 Reputație: -4 Postat Ianuarie 27, 2016 Postat Ianuarie 27, 2016 Am intalnit-o si eu pe Karina, o fata micuta cu sanii mici si foarte foarte stramta in pasarica. Vorbareata, se implica in ceea CE face nu te grabeste. Singura problema sau tactica au fost prezervativele. Nu a avut mai mult de doua in conditiile in care am vorbit de ianainte de 2 ore adik 4 numere. Note:Oral:8Normal:9,50 (sta in CE pozitie vrei)Igiena:10Locatie: hotel M.... ( frig tare in camera) dar domnisoara m-a incalzit bine.Anal: nu a vrut ca cik e prea mare pt fundul ei.Am sa revin de fiecare data cand am posibilitatea.O recomand cu incredere!Salutari Karina ( sper ca iti aduci aminte) 2
malesia76 Reputație: 0 Postat Aprilie 1, 2016 Postat Aprilie 1, 2016 Bună Karina ne putem vedea azi pe la 19
tymbarkbt Reputație: 0 Postat Aprilie 2, 2016 Postat Aprilie 2, 2016 Buna ziua, Karina mai presteaza ?
cristit7 Reputație: -20 Postat Iunie 19, 2016 Oras:BISTRITA Oras:BISTRITA Postat Iunie 19, 2016 Karina te asteptam si la Bistrita sau prin zona 1
activoral1 Reputație: 387 Postat Iunie 30, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 30, 2016 Karina te asteptam si la Bistrita sau prin zona Du-te in pula mea!Am intrat ieri sa fut ceva din Suceava, dau de tine...Intru azi sa fut ceva in BT dau de tine! O sa ajungem sa venim toti la Bistrita sa te futem!Du-te pana la Dej, Gherla si e plin de femei, bai laba trista!
adrianfmose Reputație: 31 Postat Iulie 1, 2016 Oras:Suceava Oras:Suceava Postat Iulie 1, 2016 BRAVO ! Exact asa gandeam si eu )
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum