Vizitator ady33 Reputație: 0 Postat Martie 9, 2012 Postat Martie 9, 2012 stie cineva unde activeaza ALEXIA care a prestat la salon Alysya de pe Mihai Romanul ?????????
salon_alexia Reputație: 0 Postat Martie 25, 2012 Postat Martie 25, 2012 chiar nu stie nimeni nimic unde a disparut fata asta ??? :
Vizitator mocu Reputație: 0 Postat Martie 30, 2012 Postat Martie 30, 2012 @salon_alexia:Oooof, ooof, ooof!Haide sa iti fac jocul, chiar daca, printre randuri razbate clar si limpede raspunsul.Da, ma apuca, asa amocul (eh, un fel a spune), si marsez in caruselul oferit "capcana".Ei bine, unde credeti ca isi face veacu' dulceata (aici nu e deloc ironie, parodie, simulacru, joc de cuvinte. Chiar este o dulceata!) de fata, numita Alexia, fosta prestatoare in salonul "de masaj" (ghilimelele isi au rostul lor) de pe Mihai Romanu' 5, salon denumit Alysya?Cum, n-ati ghicit inca?Ei bine, raspunsul, total neasteptat de voi, vine acusica!Da, asa este, ea Alexia este "mama mare" de la salonul "de masaj" Alexia.Nu v-ati asteptat la asa ceva, nu?Pentru cei care mai au ceva indoieli, pot face o vizita la salon si o pot descoperi, in spatele unui laptop, activand ca si "secretara". Sau, daca neincrezatorii sunt mai comozi (nu da bine a spune lenesi), pot suna la "salon" atunci cand pe YM o vad online. Sunand in aceste momente, vechile cunostinte sigur ii vor recunoaste inflexiunile din voce, ce inca nu si-au pierdut in totalitate accentul banatean (ca Timisoara e din Banat, nu?).Alexia, asta e!Dar nu cred ca e o buna idee de marketing din partea ta. Dar, asa m-am gandit eu sa-ti intru in joc.Oricum, pupici sinceri din partea mea pentru ceea ce a fost inainte de a deveni "sefa de salon".
cristii99 Reputație: 92 Postat Aprilie 2, 2012 Oras:cluj Oras:cluj Postat Aprilie 2, 2012 Imi pare rau sa aud aceste lucruri sper sa mai presteze in viitorul apropiat .
Vizitator Cautatorul Reputație: 0 Postat Aprilie 3, 2012 Postat Aprilie 3, 2012 cristii99, ai un avertisment pentru offtopic. urmatorul se lasa cu pauza.
cristii99 Reputație: 92 Postat Aprilie 5, 2012 Oras:cluj Oras:cluj Postat Aprilie 5, 2012 cristii99' date=' ai un avertisment pentru offtopic. urmatorul se lasa cu pauza.[/quote']Imi cer scuze Nu mi-am dat seama ca am gresit.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum