andoner Reputație: 7 Postat Noiembrie 24, 2015 Oras:cluj Oras:cluj Postat Noiembrie 24, 2015 Anuntul suna cam asa (de obicei): Pustoaica sexy si pasionala ofer sex total(oral-normal-anal,cunilingus,anallingus,69,masaj erotic),si dominare soft sau hard,(am si jucarii)..Se poate si show la telefon sau la web.....Ma si deplasez..non stop. Are sediul undeva prin Zorilor pe o strada al carui nume incepe cu P. Am fost la ea recent. O sun, raspunde. Ma amana de cateva ori. Ne vedem pentru o ora. In cele din urma ajung la ea, banii inainte, se dezbraca dintr-o data. Pune prezervativu si incepe sa o molfaie bag de cateva ori si termin. Merge la dush. Iese de acolo si zice: "Tu nu te imbraci?" Ma imbrac si ies. Eu am sa o evit TOTAL ca sexul ei si va recomand sa faceti la fel. O recunoasteti usor dupa dantura (desi poate o repara) si dupa tatuajele de Gherla (de care nu mai scapa) Aspect: 7 - slabuta cu ceva tate - cu dintii sta insa FOARTE prost.Prestatia; 5 - ca la munca; NEXT!GFE: 0Calitatea umana = GUNOI. Poze cu ea stranse de-a lungul timpului (am facut o pasiune pentru ea) P.S.: La un moment dat activa pe Plopilor (am fost si atunci la ea si am ramas dator cu postarea asta) 4
00095 Reputație: 66 Postat Decembrie 6, 2015 Oras:cluj napoca Oras:cluj napoca Postat Decembrie 6, 2015 Am vizitat-o si eu nu demult la o locatie de pe strada Nasaud.m-a primit foarte amabila , echipata intr-un catsuit interesant si pantofi cu toc , insa amabilitatea a tinut pana s-a vazut cu banii in mana !Am platit 250 lei pentru o ora de sex total cu 2 finalizari , a supt-o putin destul de plictisita , am ars-o putin in pasarica , in vreo doua pozitii , dupa care i-am proptit-o in cur stand pe o parte si am terminat in aceasta pozitie in balonas. A iesit din pula plictisita , dupa care mi-a spus ca trebuie sa plecam dupa un timp total de vreo 30 minute , cu toate ca intelegerea a fost cu totul alta.Aspect: 8 - slabuta cu sani ok , dantura e praf.Normal - 7Anal -7GFE: 0Atitudine de cacat , de evitat !!! 7 1
andoner Reputație: 7 Postat Decembrie 13, 2015 Oras:cluj Oras:cluj Autor Postat Decembrie 13, 2015 Poze noi cu numarul 0726961940 http://media.publi24.ro/large/20151212/2012/0a26c4528f3d9676e5a980e06fc73e36.jpg http://media.publi24.ro/large/20151212/2012/f900ee10af80f38827380019b1d20acc.jpg Servicii de calitate ...caut colega...CAUTI DE MULT POZE REALE SI SERVICII DE CALITATE ?TE ASTEPT INTRO LOCATIE DISCRETA SI CURATA UNDE ITI POT OFERI : MASAJ EROTIC,SEX ORAL,69,CUNILINGUS,ANILINGUS,SEX NORMAL SI ANAL,AM EXPERIENTA SI IN DOMINARE(detin accesorii) DAR SI SEX LA TELEFON SAU LA WEB..FAC SI DEPLASARI,speack english.kiss Aceeasi atitudine de evitat. 2
cassy Reputație: 16361 Postat Decembrie 13, 2015 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Decembrie 13, 2015 In primele poze sunt 3 fete, acest cuib in general calatoreste in trei Au topic pt mai multe orase, posibil si la Cluj, nu-s sigura insa de asta 5
cassy Reputație: 16361 Postat Decembrie 14, 2015 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Decembrie 14, 2015 A, e cuibul care din cand in cand are in componenta si o negresa 4
andoner Reputație: 7 Postat Decembrie 27, 2015 Oras:cluj Oras:cluj Autor Postat Decembrie 27, 2015 La 14.12.2015 la 7:58, cassy a spus: A, e cuibul care din cand in cand are in componenta si o negresa toate tipele din postul asta e numa una. Una fara dinti.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum