Sari la conținut

Ce face un barbat dupa ce-i moare pula

Postări Recomandate

• Oras:Cluj Napoca
Postat

Parerea mea e ca nu mai face nimic. Poate ca face caca in pantaloni sau pisu pe el si necesita pampersi. De aceea zic eu ca pula e avutul cel mai de pret al unui barbat si trebuie avut gija mare de pula ca atunci cand se duce, dusa ramane. N-o mai resuscitezi nici cu afrodisiace, nici cu nimic. Asa ca cel putin pentru mine dictonul Cuget deci exist trebuie schimbat cu Fut deci exist.

• Oras:neinteresant
  • Oras:neinteresant
Postat

problema la mine e ca ,atunci cand ma gandesc LA...mi se scoala brusc..si cum barbatii cica la 7 sec se gandesc la ,ma-ntelegi

• Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

se sterge cu ea la cur....:))))))

• Like 4
  • Minus 1
  • Oras:Lost in the wind
Postat

Sa ai mai multe metode de rezolvare a unei probleme si sa folosesti una singura denota lipsa de creativitate !!! ;)

• Oras:Bucuresti
Postat

Parerea mea e ca nu mai face nimic. Poate ca face caca in pantaloni sau pisu pe el si necesita pampersi. De aceea zic eu ca pula e avutul cel mai de pret al unui barbat si trebuie avut gija mare de pula ca atunci cand se duce, dusa ramane. N-o mai resuscitezi nici cu afrodisiace, nici cu nimic. Asa ca cel putin pentru mine dictonul Cuget deci exist trebuie schimbat cu Fut deci exist.

Cu timpul fizic nu o sa mai simti nevoia sa futi des, probleme au cei care psihic nu se impaca cu faptul ca nu pot fute la fel.

O sa existi foarte bine si fara erectie daca nu ti-a luat pizda mintile. :)

• Like 2
Postat

Cat ai degete si limba, legea tarii nu se schimba !!!

Deci chestia asta e super jenanta. Cand nu ti se mai scoala pula, te duci sa-ti iei pampersi ca nu mai esti bun de nimic. Parerea mea.

• Like 1
Postat

Cu timpul fizic nu o sa mai simti nevoia sa futi des, probleme au cei care psihic nu se impaca cu faptul ca nu pot fute la fel.

Eu nu zic ca n-o sa existi. E clar c-o sa existi. Dar eu ca barbat ma intreb de ce sa mai existi? Ce existenta e aia? Existi ca sa manaci, sa bei, sa faci pipi si caca? 

• Oras:worldwide
  • Oras:worldwide
Postat

ai cele mai in retard topice vazute de mine pe aici. mai proaste decat troleala nereusita. cand vorbesti de femei de multe ori ma intreb cat timp iti ia sa o bagi in pizda. efectiv cred ca cauti gaura si o palpez cu destele in draci pana sa introduci. ca sa gasesti un clit tu cred ca ai nevoie de harta a comorii ca piratii. au mama

• Like 5
Postat

Deci chestia asta e super jenanta. Cand nu ti se mai scoala pula, te duci sa-ti iei pampersi ca nu mai esti bun de nimic. Parerea mea.

E un citat dintr-o poezie populara. In alta ordine de idei, esti optimist cand zici ca iti iei singur pampersi ! Nu am avut probleme de genul asta , dar, sa-mi imaginez ca o sa mearga vesnic mi se pare o copilarie ! Garantez ca in momentele alea, o sa le treaca la toti gandurile de renuntare totala, ma rog cel putin celor care au cat de cat intentia ca in urma lor sa ramana ceva mai mult decat un grup de femei care au mimat frumos !

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Nu face vantu din pom ce face pizda din om  :pope

• Like 3
  • Minus 1
Postat

Eu nu zic ca n-o sa existi. E clar c-o sa existi. Dar eu ca barbat ma intreb de ce sa mai existi? Ce existenta e aia? Existi ca sa manaci, sa bei, sa faci pipi si caca? 

Omul imbatraneste, asta este.

Nu lipsa erectiei, ci problemele de sanatate sunt importante.

Daca vrei sa nu devii un martalog pervers, libidinos si frustrat de perfomante... renunta la ideea ca pula trebuie sa fie vesnica. :laugh2

:hug1

• Like 3
  • Oras:outside
  • Oras:outside
Postat

Omul imbatraneste, asta este.

Nu lipsa erectiei, ci problemele de sanatate sunt importante.

Daca vrei sa nu devii un martalog pervers, libidinos si frustrat de perfomante... renunta la ideea ca pula trebuie sa fie vesnica. :laugh2

:hug1

Asta e cumva o aluzie la cineva anume? :laugh2

• Like 2
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

era un banc paicisa care cica pula nu moare direct mai intai te face da ras da cateva ori catevasazica ai timp sa te obisnuiesti cu pula moarta cum ar veni sa treci da faza da negare

• Like 3
  • Oras:București
  • Oras:București
Postat

Poti s o sugi pana mori si tu ca sa existi in amintirea unor bulangii si dupa moarte.Autistu draq care te crezi tu bărbat care face caca si pipi.
  • Telefon: Intrucat nu mai exista... :)
  • Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa...
  • Telefon: Intrucat nu mai exista... :)
  • Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa...
Postat

Altu' cu neuronu' intoxicat de hormoni. Cat despre "Cuget deci exist trebuie schimbat cu Fut deci exist", imi arata clar ca tu gandesti cu capul pulii. Nu's ce dracu' nu se cere un IQ minimal pentru navigarea pe internet.

• Like 3
Postat

Raspunsul corect din punct de vedere diplomatic este : face dus si se pregateste de numarul 2 sau 3 !

Postat

Raspunsul corect din punct de vedere diplomatic este : face dus si se pregateste de numarul 2 sau 3 !

Cum te poti apuca de nr-ul 2 atat timp cat nu ai trecut de primul nr ?!?  :thinking

• Like 1
  • Minus 13
Postat

Cum te poti apuca de nr-ul 2 atat timp cat nu ai trecut de primul nr ?!?  :thinking

N-a specificat nimeni cauza decesului ! :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...