condition Reputație: 7276 Postat Iunie 7, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Iunie 7, 2017 Cică și Lisandru e bun pentru asemenea "treburi " . A apelat cineva la "serviciile" lui ? Vad ca te fute grija de mine. Oamenii care ma cunosc intr-adevar, stiu ce pot si ce fac cu adevarat, parerea ta si a altora asemeni tie'gen IQ77, chiar nu conteaza. 12 2 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Iunie 7, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Iunie 7, 2017 NU MAI SPUNE = Condition = Lisandru :laugh2 Abia s-a dat in fapt cu mine prostalaul cel nebun Ce tovaras bun mai aveti si voi PS: Nu-mi vine sa cred cat de prost e asta cu dubla personalitate. Pe un cont isi linge prietenii in cur , iar pe celalalt sta sa ii injure de familie , neveste , copii Macar pe mine ma injura in mod constant de pe toate si i-o trag la bot din toate pozitiile CASE CLOSED ...sa fie clar , daca nu stiati pana acum. Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Iunie 7, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Iunie 7, 2017 NU MAI SPUNE = Condition = Lisandru :laugh2 Abia s-a dat in fapt cu mine prostalaul cel nebun Ce tovaras bun mai aveti si voi PS: Nu-mi vine sa cred cat de prost e asta cu dubla personalitate. Pe un cont isi linge prietenii in cur , iar pe celalalt sta sa ii injure de familie , neveste , copii Macar pe mine ma injura in mod constant de pe toate si i-o trag la bot din toate pozitiile CASE CLOSED ...sa fie clar , daca nu stiati pana acum. IQ77, asta spune totul idiotule! Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Iunie 7, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Iunie 7, 2017 NU MAI SPUNE = Condition = Lisandru :laugh2 Abia s-a dat in fapt cu mine prostalaul cel nebun Ce tovaras bun mai aveti si voi PS: Nu-mi vine sa cred cat de prost e asta cu dubla personalitate. Pe un cont isi linge prietenii in cur , iar pe celalalt sta sa ii injure de familie , neveste , copii Macar pe mine ma injura in mod constant de pe toate si i-o trag la bot din toate pozitiile CASE CLOSED ...sa fie clar , daca nu stiati pana acum. Este ca aici ti-ai dat muie singur? Stii care este dilema ta... iti dai sau iti ei muie!??? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum