Sari la conținut

Ce face un barbat dupa ce-i moare pula

Postări Recomandate

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila

Sa stii ca, virgula, creierul consuma energia din penis. Din cauza asta indivizii care folosesc in mod excesiv gandirea, au probleme destul de devreme cu sculatul obiectului.

Aici ai nimerit aiurea. Nu excesiv e problema... ci cum. Din procentul acela care il folosesti unde mai gasesti tu excesul?

• Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Ca ce ? Vorbesc foarte serios , da un search sau mai simplu uita-te la film !

vazui bree filmu  :girly

Ps-inainte de a muri,sa isi procure (se da pe sub mana,nu-i la liber,pile...chestii d'alea vechi ) lidocaina, :girly

Link spre comentariu
  • Oras:Zaraza

traim intr-o lume in care am ajuns sa tinem pulile floscaite bosorogilor care abia isi taraie basinile si nu suntem in stare sa facem ceva impotriva bolilor care ne ranesc organismu ca baietii cu bani care investesc in farmaceutice si care are carutele cu bani de nu ii mai sastura pamantu vor sa faca si mai multi bani si sa omoare omu care deja s-a inmultit si nu mai e loc pe planeta asta unde omu face numai rele ca el e diavolu in carne si oase

Link spre comentariu

si nu poate sa invete carte ca uite asa ajunge infractori si dupa la bulau ca da in cap copilu la postas sa fure pensia lu buni ca sa ia droguri din alea halucinogene care fac copiii sa turbeze ca sa-si sastisfaca viciile pe care le-a luat de la anturaj derbedeii naibii hai ceahlaul

Link spre comentariu

pula nu mai moare ca e tinuta artificial de masinariile astea noi pe care le-a inventat omu si are si medicamente ca asa fac astia in varsta ca ei iau pastile din nastea albastre de care am luat si io odata de mi-a stat madularu sus vreo cateva ore da am luat alea in scop recreational sa ma simt bine si incepuse sa doara la un moment dat ca nu voia sa mai stea jos din fericire nu s-a ajuns la spital ca nu a fost necesar asa ceva doamne ajuta

Link spre comentariu
  • Oras:targu mures
  • Oras:targu mures

Parerea mea e ca nu mai face nimic. Poate ca face caca in pantaloni sau pisu pe el si necesita pampersi. De aceea zic eu ca pula e avutul cel mai de pret al unui barbat si trebuie avut gija mare de pula ca atunci cand se duce, dusa ramane. N-o mai resuscitezi nici cu afrodisiace, nici cu nimic. Asa ca cel putin pentru mine dictonul Cuget deci exist trebuie schimbat cu Fut deci exist.

Devine "troll" pe "Nimfomane"!

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Unde vreau
  • Oras:Unde vreau

pula nu mai moare ca e tinuta artificial de masinariile astea noi pe care le-a inventat omu si are si medicamente ca asa fac astia in varsta ca ei iau pastile din nastea albastre de care am luat si io odata de mi-a stat madularu sus vreo cateva ore da am luat alea in scop recreational sa ma simt bine si incepuse sa doara la un moment dat ca nu voia sa mai stea jos din fericire nu s-a ajuns la spital ca nu a fost necesar asa ceva doamne ajuta

Cand termini? 

Link spre comentariu
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra

Daca nu ti se mai scoala e grav, pot depinde de tine un milion de oameni.  Esti varza asta esti. Si poti cauta cate satisfactii vrei, ca tot varza esti. Si nu ma refer la a fute sau nu . Ca poti s-o ai in stare de functionare si s-o utilizezi doar ocazional. Dar repet. Trebuie sa functioneze. Te-ai intrebat vreodata la cei la care nu functioneaza de ce nu functioneaza? Pentru ca sunt varza. Pula bleaga este un indicator extrem de fidel al faptului ca sunt persoane extrem de lipsite de energie, stoarse de vlaga. Si asa cum pula nu mai are energie sa functioneze nici celelalte chestii nu mai au energie. Ca energia nu pleaca numai din pula cand pleaca, ci pleaca de peste tot. Nici capul de pe umeri nu mai prea are cu ce sa functioneze cand pula nu functioneaza corect. Poate ca te misti inca, mai faci pipi in pampersi si alte chestii, dar esti o leguma vie. Si poti fi si prim ministru ca tot leguma vie esti. A props ma intreb la cati dintre politicienii romani le mai functioneaza jucaria? Eu zic ca la sub 10 la suta. Asa rezulta dupa modul in care isi fac treaba.

La cum gandesti nu ma mai mir ca ai ramas singur .

Si nu stiu ce femeie sanatoasa la cap s-ar lega de tine .

• Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu

Asta-i doar punctul tau de vedere. N-am eu nici o nevoie sa ma consideri tu recuperabil sau irecuperabil si putin imi pasa de asta. Eu te-am rugat doar sa raspunzi la o simpla intrebare: De ce ti se pare capul de pe umeri mai imporatnt decat celalalt cap pe care-l posezi. Pentru ca mie unul mi se par la fel de importante. Si nu reusesc sa inteleg de ce tu dai o importanta mai mare capului pe care-l porti pe umeri.

Daca el gandeste cu capul pulii ...logica si idealul in viata sunt in tandem cu pula !

• Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca

La cum gandesti nu ma mai mir ca ai ramas singur .

Si nu stiu ce femeie sanatoasa la cap s-ar lega de tine .

De unde stii tu cum am ramas eu singur sau nu? Si de unde stii tu c-as avea nevoie eu de o femeie? Sau de cineva, oricine? Vezi ca tragi concluzii pripite si vorbesti pe langa subiect.

Link spre comentariu

De unde stii tu cum am ramas eu singur sau nu? Si de unde stii tu c-as avea nevoie eu de o femeie? Sau de cineva, oricine? Vezi ca tragi concluzii pripite si vorbesti pe langa subiect.

Scuze , inteleg ca te rezolvi singur ! Succes !

• Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...