Sari la conținut

Asa femeie!! 0736489633

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

Ieri am avut o experienta probabil unica in viata.uitandu-mape publi24 am dat de anuntul drei.sun,fac programare,destul de ok mi sa parut la telefon si la ora 16 eram la locul stabilit si probabil cunoscut de toata lumea-viva city.urc si exact ca in anunt,tipa reala ma invita politicos si ma serveste cu un pahar de fanta.discutam detalii si pret,cad de acord si achit ptr o finalizare.la corp e superba,sanii mici,ingrijita,am facut un dus impreuna iar sexul nu are rost sa o lungesc,e criminala femeia.chiar merita timpul petrecut cu ea.deoarece nu prea am timp sa detaliez va las cateva impresii.locatie -9,5. Aspect 8, on-8,5 ,np-9,5(se fute grav,cu tipete,o sa va convingeti singuri).gfe-8.halatul-200 lei o finalizare,am stat cam 45 min.nu se uita pe ceas,chiar recomand si eu voi mai reveni

post-164020-0-71902900-1448539729_thumb.jpeg

post-164020-0-93547000-1448539844_thumb.jpeg

post-164020-0-20390900-1448539854_thumb.jpeg

post-164020-0-16999600-1448539862_thumb.jpeg

• Like 5
  • Oras:Undeva aproape
  • Oras:Undeva aproape
Postat

Da pozele chiar sunt reale? :hmmm 

Cum spun baietii prea fain sa fie adevarat la noi la CLuj.

• Like 2
  • Oras:In spatele tau
  • Oras:In spatele tau
Postat

Dupa titlul pompos, mai sa fie!!! Dar nu prea cred!!!

Postat

Salut,mergeti si incercati-o.in ce hal face in pula ma inebunit.nu cred ca poate mima asa ceva.o sami dati dreptate.spor la futut

• Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca
Postat

Pare draguță tanti... dar parcă prea bun... prea ca la țara... nu știi oare dacă stă până după sărbători?, că nu-mi ajunge pensia acuma... trebuie să-mi iau jante noi...la autobuz sau la CIU 7.

• Like 7
  • Telefon: slick.cj75
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Telefon: slick.cj75
  • Oras:Cluj-Napoca
Postat

Acum este inchis tel.

• Oras:Cluuuuj
  • Oras:Cluuuuj
Postat

Se fute grav? E de la capitala fata? E venita cu tine? E frumosi banii, nu?

:)))) e clar ca e bani frumosi !

• Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
Postat

buna,neinjectata,copanoasa,cu tartita care iti scoate limba de un cot,buzata dar stramta,astept un cocos viteaz si pintenat sa ma tavaleasca pana-mi zboara fulgii.

Auzi la ea bagaboanta! =))

• Like 3
  • Minus 5
Postat

Titus steelat faci afirmatii deplasate.vb numai tampenii.crezi ca ma intereseaza unde are tipa anunturi,etc.eu am fost la ea si atat.a fost super ok fata.am incercat si eu sa o mai sun si are tel inchis,probabil nu mai e in oras.ca este in baia mare,etc nu ma intereseaza si nu este problema mea.dute si fute si nu mai comenta aiurea.nu ma cunosti si te rog frumos da dovada de bun simt

Postat

De ce imi stergeti comentariul?hai ca e tare.se afiseaza doar ce vrei voi pe sait?urat.cenzura maxima

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...