rozkendra Reputație: 10772 Postat Decembrie 15, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Decembrie 15, 2015 Thanks bro ! Acum vreau s-o vad pe Kendruța dansand pă mese.nu mai bea Diamond..... alcoolu e facut pt persoanele care-si permit sa piarda neuroniahaha nailed it
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 15, 2015 Postat Decembrie 15, 2015 Cand o sa termini antrenamentul,sa imi dai de stire ca vin numaidecat la Cluj! 2
cheloox Reputație: 2189 Postat Decembrie 15, 2015 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Decembrie 15, 2015 ce ii aici ashiiia cu dezmatul asta, Cheloo curva favorita,lighioana naravasa si stralucitoare azi ce ai invatat? @roz permiteți să raportez.... azi am învațat lovitura de pedeapsă Cheloo..... Nelson2016 asta nu te-a calcat si pe tine si nu mai stii?!Ca dupa spusele lui a ras tot forumul nu a scapat nimic nefutut dupa el. @dibolu6969 asta o povesteam cu peștioaica mea ... că o să fie maxima zilei dacă o să am și eu recenzie de la tata nelson ) Cand o sa termini antrenamentul,sa imi dai de stire ca vin numaidecat la Cluj! @coryna44 facem să fie bine încă îs doar bagaboantă dar învaț repede... 8
rozkendra Reputație: 10772 Postat Decembrie 15, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Decembrie 15, 2015 @roz permiteți să raportez.... azi am învațat lovitura de pedeapsă sa iti detaliezi tehnica pupaza ardeleanca jucausa sunt mandra de tine, observ ca te vindeci de timiditate si topai din fluture in fluture. o sa te trimit la tati pis sa-i faci traininguleu n-am rabdare... de cate ori sa mai inghit asa ceva? vine el asa deodata vesel, copilaros si dulceag si imi zice Roz o sa iti arat matzul. Creieru meu deja se scurcircuiteaza si imi fac scenarii cum ca e o tactica golaneasca sa ma surprinda cu sarpele amenintator,din profil! in momentul cand tot sangele mi se urca in cap, sunt pe instinct de pradator, el imi tranteste o poza cu pisoiasul lui portocaliu cu urechiuse si bot roz.in timp ce motzaie!si se mai simte si mandru de ce a facut,in timp ce eu raman ashiiia 1
diamond prince Reputație: 1760 Postat Decembrie 15, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Decembrie 15, 2015 nu mai bea Diamond..... alcoolu e facut pt persoanele care-si permit sa piarda neuroniahaha nailed itBine suflețelu' meu,o sa-ți urmez sfatul...ce chiloței ai pă tine ?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Decembrie 15, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Decembrie 15, 2015 Bine suflețelu' meu,o sa-ți urmez sfatul...ce chiloței ai pă tine ?n'ai tu treaba
diamond prince Reputație: 1760 Postat Decembrie 15, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Decembrie 15, 2015 n'ai tu treabaStai sa ghicesc...roz !?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Decembrie 15, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Decembrie 15, 2015 Stai sa ghicesc...roz !?n'am avut buget de chiloti anu asta
diamond prince Reputație: 1760 Postat Decembrie 15, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Decembrie 15, 2015 n'am avut buget de chiloti anu astaInseamna ca anu' asta nu porti,nebunatica mica si perversa...las ca iti fac eu cadou,de la victoria's secret is buni ? 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Decembrie 15, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Decembrie 15, 2015 Inseamna ca anu' asta nu porti,nebunatica mica si perversa...las ca iti fac eu cadou,de la victoria's secret is buni ?esti f perspicace
diamond prince Reputație: 1760 Postat Decembrie 15, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Decembrie 15, 2015 ...cheloox,merci ca mai lasat sa vorbesc cu iubirea mea Kendra la tine pă topic,sper ca nu ți-am periclitat business-u. 5
cheloox Reputație: 2189 Postat Decembrie 15, 2015 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Decembrie 15, 2015 sa iti detaliezi tehnica pupaza ardeleanca jucausa sunt mandra de tine, observ ca te vindeci de timiditate si topai din fluture in fluture. o sa te trimit la tati pis sa-i faci traininguleu n-am rabdare... de cate ori sa mai inghit asa ceva? vine el asa deodata vesel, copilaros si dulceag si imi zice Roz o sa iti arat matzul. Creieru meu deja se scurcircuiteaza si imi fac scenarii cum ca e o tactica golaneasca sa ma surprinda cu sarpele amenintator,din profil! in momentul cand tot sangele mi se urca in cap, sunt pe instinct de pradator, el imi tranteste o poza cu pisoiasul lui portocaliu cu urechiuse si bot roz.in timp ce motzaie!si se mai simte si mandru de ce a facut,in timp ce eu raman ashiiia @roz... nu cred că sefu' are nevoie de training și până la urmă mâțul a zis că ți-l arată... tu ești bandită și te-ai gândit la altceva ...cheloox,merci ca mai lasat sa vorbesc cu iubirea mea Kendra la tine pă topic,sper ca nu ți-am periclitat business-u. @diamond trebuie să mă invăț să fac pe plac la lume... asta e noua mea meserie... sau 9
rozkendra Reputație: 10772 Postat Decembrie 15, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Decembrie 15, 2015 @roz... nu cred că sefu' are nevoie de training și până la urmă mâțul a zis că ți-l arată... tu ești bandită și te-ai gândit la altceva ma tot duce cu zaharicalisme de-mi vine sa-l fut 2
zoli100 Reputație: 593 Postat Decembrie 15, 2015 Oras:Mures Oras:Mures Postat Decembrie 15, 2015 ma tot duce cu zaharicalisme de-mi vine sa-l fut sa nu faci diabet! ai grija! 3
ana_maria Reputație: 2547 Postat Decembrie 16, 2015 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Postat Decembrie 16, 2015 Numa sefi numa patroni p'aicisea..... 4
cheloox Reputație: 2189 Postat Decembrie 16, 2015 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Decembrie 16, 2015 ma tot duce cu zaharicalisme de-mi vine sa-l fut @roz înseamnă că e vrăjitor mare șefu' ... ce te oprește să-l... ? fii dură... Numa sefi numa patroni p'aicisea..... @ana_maria ... normal... numai burghezie, fițe și stil mafiot p'aicișa... poate-l silim pe nelson să bage o recenzie și atunci clar că ne crește valUarea PS: acest topic este un pamflet și trebuie tratat ca atare. 8
killbill13 Reputație: 8009 Postat Decembrie 16, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Decembrie 16, 2015 @roz înseamnă că e vrăjitor mare șefu' ... ce te oprește să-l... ? fii dură... @ana_maria ... normal... numai burghezie, fițe și stil mafiot p'aicișa... poate-l silim pe nelson să bage o recenzie și atunci clar că ne crește valUarea PS: acest topic este un pamflet și trebuie tratat ca atare. Cu Nelson ii simplu, e suficient sa pui preturile in filtre si ulei ! 5
diamond prince Reputație: 1760 Postat Decembrie 16, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Decembrie 16, 2015 Numa gagici gramada p'aicisea..... )))))))))))))))))))))))) https://www.youtube.com/watch?v=Ej-h_fFVj5g 4
freebsd Reputație: 344 Postat Decembrie 17, 2015 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Decembrie 17, 2015 Cheloox tu de prin ce parti ale tarii te tragi, ca prea ai "haccent" nu prea ești da prin provincie(cum le place unora sa zică) 1
cheloox Reputație: 2189 Postat Decembrie 17, 2015 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Decembrie 17, 2015 Cheloox tu de prin ce parti ale tarii te tragi, ca prea ai "haccent" nu prea ești da prin provincie(cum le place unora sa zică) Să înțeleg că tu ai fost cel cu care am vorbit azi noapte ? Dacă da atunci .... Eram și eu tare intrigat de ce cineva era mai interesat din ce loc mă trag în loc să se întrebe de ce a raspuns o voce masculină la "anunț" .Referitor la "haccent" azi noapte eram cam sictirit după ce îmi luasem o țeapă (nu atât din cauza țepei căt din cauza unui taximetrist) cu ceva timp înainte... și te banuiam ca fiind "guvidul" țepei... așa că am fost un dur haur șî fer mânca-ț-aș. Poate fi și telefonul de "serviciu" de vină fiind unul dă eZact 2 bani. Referitor la întrebarea ta o sa-ți răspund acum cu o întrebare: știi vorba lui Dabija?Hai să bem o bere cândva și o să afli Dacă ești interesat de "anunț" nu te pot ajuta încă poate după ce termin training-ul, but you'll have to pay me Sănătate 7
freebsd Reputație: 344 Postat Decembrie 17, 2015 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Decembrie 17, 2015 Hahaha....nu am vorbit unul cu altul, era doar asa de curiozitate întrebarea mea. O bere putem bea, și training-ul poti sa ti-l termini, ca oricum totul se va rezuma doar la o bere )) Îmi exprim regretul fata de teapa luata "bat dont ghiv ap badi" 3
cheloox Reputație: 2189 Postat Decembrie 17, 2015 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Decembrie 17, 2015 Hahaha....nu am vorbit unul cu altul, era doar asa de curiozitate întrebarea mea. O bere putem bea, și training-ul poti sa ti-l termini, ca oricum totul se va rezuma doar la o bere )) Îmi exprim regretul fata de teapa luata "bat dont ghiv ap badi" =)) Se pare că foarte multă lume e interesată în ultimul timp de originea mea... geografic vorbind .Ergo bibamus și să zicem că a fost doar semi-țeapă... clar că nu renunț... nu dau înapoi... HAUR mânca-ț-aș 8
rozkendra Reputație: 10772 Postat Decembrie 17, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Decembrie 17, 2015 =)) Se pare că foarte multă lume e interesată în ultimul timp de originea mea... geografic vorbind .Ergo bibamus și să zicem că a fost doar semi-țeapă... clar că nu renunț... nu dau înapoi... HAUR mânca-ț-aș te dai si tigan mai nou? 3
rozkendra Reputație: 10772 Postat Decembrie 17, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Decembrie 17, 2015 ...cheloox,merci ca mai lasat sa vorbesc cu iubirea mea Kendra la tine pă topic,sper ca nu ți-am periclitat business-u.sa ai grija de tine in State si nu face tampenii 2
cheloox Reputație: 2189 Postat Decembrie 17, 2015 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Decembrie 17, 2015 te dai si tigan mai nou? dară că... se știe că țâganii ie mai șerbinți ... fuflet dă golan nu altceva... și dur în plm... k feru PS: acest topic este un pamflet și trebuie tratat ca atare. 8
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum