Sari la conținut

Cheloox - o fitza de evitat!!

Postări Recomandate

• Oras:worldwide
Postat

Thanks bro ! Acum vreau s-o vad pe Kendruța dansand pă mese.

nu mai bea Diamond..... alcoolu e facut pt persoanele care-si permit sa piarda neuroni

ahaha nailed it

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Cand o sa termini antrenamentul,sa imi dai de stire ca vin numaidecat la Cluj! :*

• Like 2
  • Oras:Cluj Napoca
Postat

ce ii aici ashiiia cu dezmatul asta, Cheloo curva favorita,lighioana naravasa si stralucitoare azi ce ai invatat?

@roz permiteți să raportez.... azi am învațat lovitura de pedeapsă :*

Cheloo..... Nelson2016 asta nu te-a calcat si pe tine si nu mai stii?!

Ca dupa spusele lui a ras tot forumul nu a scapat nimic nefutut dupa el.

@dibolu6969 asta o povesteam cu peștioaica mea ;)... că o să fie maxima zilei dacă o să am și eu recenzie de la tata nelson   ;))

Cand o sa termini antrenamentul,sa imi dai de stire ca vin numaidecat la Cluj! :*

@coryna44 facem să fie bine ;) :*

încă îs doar bagaboantă dar învaț repede...

• Like 8
Postat

@roz permiteți să raportez.... azi am învațat lovitura de pedeapsă :*

sa iti detaliezi tehnica pupaza ardeleanca jucausa :)

sunt mandra de tine, observ ca te vindeci de timiditate si topai din fluture in fluture. o sa te trimit la tati pis sa-i faci trainingul

eu n-am rabdare... de cate ori sa mai inghit asa ceva? vine el asa deodata vesel, copilaros si dulceag si imi zice Roz o  sa iti arat matzul. Creieru meu deja se scurcircuiteaza si imi fac scenarii cum ca e o tactica golaneasca sa ma surprinda cu sarpele amenintator,din profil! in momentul cand tot sangele mi se urca in cap, sunt pe instinct de pradator, el imi tranteste o poza cu pisoiasul lui portocaliu cu urechiuse si bot roz.in timp ce motzaie!

si se mai simte si mandru de ce a facut,in timp ce eu raman ashiiia :eek  :eek

• Like 1
  • Oras:Cluj
Postat

nu mai bea Diamond..... alcoolu e facut pt persoanele care-si permit sa piarda neuroni

ahaha nailed it

Bine suflețelu' meu,o sa-ți urmez sfatul...ce chiloței ai pă tine ?
Postat

n'am avut buget de chiloti anu asta

Inseamna ca anu' asta nu porti,nebunatica mica si perversa...las ca iti fac eu cadou,de la victoria's secret is buni ?

• Like 1
Postat

Inseamna ca anu' asta nu porti,nebunatica mica si perversa...las ca iti fac eu cadou,de la victoria's secret is buni ?

esti f perspicace

Postat

sa iti detaliezi tehnica pupaza ardeleanca jucausa :)

sunt mandra de tine, observ ca te vindeci de timiditate si topai din fluture in fluture. o sa te trimit la tati pis sa-i faci trainingul

eu n-am rabdare... de cate ori sa mai inghit asa ceva? vine el asa deodata vesel, copilaros si dulceag si imi zice Roz o  sa iti arat matzul. Creieru meu deja se scurcircuiteaza si imi fac scenarii cum ca e o tactica golaneasca sa ma surprinda cu sarpele amenintator,din profil! in momentul cand tot sangele mi se urca in cap, sunt pe instinct de pradator, el imi tranteste o poza cu pisoiasul lui portocaliu cu urechiuse si bot roz.in timp ce motzaie!

si se mai simte si mandru de ce a facut,in timp ce eu raman ashiiia :eek  :eek

@roz... nu cred că sefu' are nevoie de training :) și până la urmă mâțul a zis că ți-l arată... tu ești bandită și te-ai gândit la altceva  :maninlove

...cheloox,merci ca mai lasat sa vorbesc cu iubirea mea Kendra la tine pă topic,sper ca nu ți-am periclitat business-u.

@diamond :hihat trebuie să mă invăț să fac pe plac la lume... asta e noua mea meserie...

post-179771-0-56798100-1450196437_thumb.png

sau

• Like 9
Postat

@roz... nu cred că sefu' are nevoie de training :) și până la urmă mâțul a zis că ți-l arată... tu ești bandită și te-ai gândit la altceva  :maninlove

ma tot duce cu zaharicalisme de-mi vine sa-l fut :laugh2

• Like 2
Postat

ma tot duce cu zaharicalisme de-mi vine sa-l fut :laugh2

@roz înseamnă că e vrăjitor mare șefu' :hihat ... ce te oprește să-l... ? fii dură...

Numa sefi numa patroni p'aicisea.....

@ana_maria  :kiss2 ... normal... numai burghezie, fițe și stil mafiot p'aicișa... poate-l silim pe nelson să bage o recenzie și atunci clar că ne crește valUarea ;)

PS: acest topic este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

• Like 8
  • Oras:Lost in the wind
  • Oras:Lost in the wind
Postat

@roz înseamnă că e vrăjitor mare șefu' :hihat ... ce te oprește să-l... ? fii dură...

@ana_maria  :kiss2 ... normal... numai burghezie, fițe și stil mafiot p'aicișa... poate-l silim pe nelson să bage o recenzie și atunci clar că ne crește valUarea ;)

Cu Nelson ii simplu, e suficient sa pui preturile in filtre si ulei ! :)
  • Like 5
  • Oras:Cluj-Napoca
Postat

Cheloox tu de prin ce parti ale tarii te tragi, ca prea ai "haccent" nu prea ești da prin provincie(cum le place unora sa zică)

• Like 1
Postat

Cheloox tu de prin ce parti ale tarii te tragi, ca prea ai "haccent" nu prea ești da prin provincie(cum le place unora sa zică)

Să înțeleg că tu ai fost cel cu care am vorbit azi noapte ? Dacă da atunci  :hihat .... 

Eram și eu tare intrigat de ce cineva era mai interesat din ce loc mă trag în loc să se întrebe de ce a raspuns o voce masculină la "anunț"  =)) .

Referitor la "haccent" azi noapte eram cam sictirit după ce îmi luasem o țeapă (nu atât din cauza țepei căt din cauza unui taximetrist) cu ceva timp înainte... și te banuiam ca fiind "guvidul" țepei... așa că am fost un dur =)) haur șî fer mânca-ț-aș. Poate fi și telefonul de "serviciu" de vină fiind unul dă eZact 2 bani.

Referitor la întrebarea ta o sa-ți răspund acum cu o întrebare: știi vorba lui Dabija?

Hai să bem o bere cândva și o să afli  :beex2

Dacă ești interesat de "anunț" nu te pot ajuta încă =)) poate după ce termin training-ul, but you'll have to pay me ;)

Sănătate

• Like 7
Postat

Hahaha....nu am vorbit unul cu altul, era doar asa de curiozitate întrebarea mea. O bere putem bea, și training-ul poti sa ti-l termini, ca oricum totul se va rezuma doar la o bere :))) Îmi exprim regretul fata de teapa luata :( "bat dont ghiv ap badi"

• Like 3
Postat

Hahaha....nu am vorbit unul cu altul, era doar asa de curiozitate întrebarea mea. O bere putem bea, și training-ul poti sa ti-l termini, ca oricum totul se va rezuma doar la o bere :))) Îmi exprim regretul fata de teapa luata :( "bat dont ghiv ap badi"

post-179771-0-12461500-1450351321_thumb.jpg

=)) =))

Se pare că foarte multă lume e interesată în ultimul timp de originea mea... geografic vorbind   =)).

Ergo bibamus și să zicem că a fost doar semi-țeapă... clar că nu renunț... nu dau înapoi...

HAUR mânca-ț-aș  ;)

• Like 8
Postat

=)) =))

Se pare că foarte multă lume e interesată în ultimul timp de originea mea... geografic vorbind   =)).

Ergo bibamus și să zicem că a fost doar semi-țeapă... clar că nu renunț... nu dau înapoi...

HAUR mânca-ț-aș  ;)

te dai si tigan mai nou?  :laugh2

• Like 3
Postat

...cheloox,merci ca mai lasat sa vorbesc cu iubirea mea Kendra la tine pă topic,sper ca nu ți-am periclitat business-u.

sa ai grija de tine in State si nu face tampenii

• Like 2

Postat

te dai si tigan mai nou?  :laugh2

dară că... se știe că țâganii ie mai șerbinți ;)... fuflet dă golan nu altceva... și dur în plm... k feru =))

• Like 8

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...