sorina4u Reputație: 80 Postat Noiembrie 27, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 27, 2015 M-a scos din minti femeia asta...pffff, prea frumos.... 4 13
sorina4u Reputație: 80 Postat Noiembrie 27, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 27, 2015 Iar mi-a fost foame...dar cum se zice acum, e de la tastatura...ma incomodeaza unghiile =)) *butT
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Noiembrie 27, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 27, 2015 E bună. Are recenzii aici? 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 27, 2015 Postat Noiembrie 27, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=sbjjMghuTrY 1
sorina4u Reputație: 80 Postat Noiembrie 27, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 27, 2015 E bună. Are recenzii aici? Cred ca si eu sunt interesata de raspunsul la aceasta intrebare...si eu o vreau. 1 13
tk2xxx Reputație: -531 Postat Noiembrie 27, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Postat Noiembrie 27, 2015 https://i.imgflip.com/utsib.jpgvia Imgflip Meme Maker 1 2
sorina4u Reputație: 80 Postat Noiembrie 28, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 28, 2015 Fii sincer, te-ai protejat inainte de a da play videoclipului?!?! Daca nu ai facut asta, ai belit-o, tre' sa fugi la doctor.
poetulcareplangeatuncicandbea Reputație: 63 Postat Noiembrie 28, 2015 Oras:Zaraza Oras:Zaraza Postat Noiembrie 28, 2015 m-am protejat rau de tot dar degeaba ate protejezi daca ai fetishuri cu babele din vaslui pe care le vezi la ora 5 ca sunt sugrumate de placerile carnale pe care le ofera nepotii lor dupa o zi lunga de truda la campu unde creste cartofu peste care ai aruncat cu tuica din aia care ia mintile de zici ca e absinth din ala care face mintile sa se duca pe campie ca la obregia unde oamenii au defecte dar se tin sub control cu medicamentatie de la pfaizar n-am stiut cum se scrie pfaizar si nu voiam sa fiu nesigur ca sa caut pe google asa ca am scris cum mi-a venit gandidu-ma la parizerul de pui pe care l-am cumparat de la marketu de renume suedez
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum