akita inu Reputație: 81 Postat Mai 12, 2018 Postat Mai 12, 2018 babardit matusaam futut-o cind statea undeva in marginea Sibiului,nu mai retin exact stradaacum am prins-o pa pula linga Ibis,pe Mileaa lipsit citeva luni bunese fute bine pentru varsta ei si face un masaj bunaccepta cam orice fara sa comentezeii place sa primeasca limbi in pizdae okmerita vizitata
Vizitator cuni Reputație: 0 Postat Mai 13, 2018 Postat Mai 13, 2018 babardit matusaam futut-o cind statea undeva in marginea Sibiului,nu mai retin exact stradaacum am prins-o pa pula linga Ibis,pe Mileaa lipsit citeva luni bunese fute bine pentru varsta ei si face un masaj bunaccepta cam orice fara sa comentezeii place sa primeasca limbi in pizdae okmerita vizitataA zis ea ca ii place asa ceva ? In anunt nu scrie...
gligor89 Reputație: 90 Postat Iunie 6, 2018 Telefon: 073232 Oras:Sibiu Telefon: 073232 Oras:Sibiu Postat Iunie 6, 2018 In saptamana care urmeaza sunt disponibila marti,miercuri si joi cu locatie. Ca si pana acum, persoanele cunoscute, care vor sa revina, au prioritate. Nu dau detalii si nici nu stabilesc intalniri prin sms sau pe whatsapp. O seara frumoasa. IuliaBuna Giulia!Cu persoane noi te mai intalnesti? Deti locatie sau se poate si la pensiune? Multumesc
msion Reputație: 27 Postat Iunie 7, 2018 Oras:BRASOV Oras:BRASOV Postat Iunie 7, 2018 S-a ajuns.... și asta. 1
paulbestseller Reputație: 2 Postat Iunie 11, 2018 Postat Iunie 11, 2018 A mai reusit careva sa dea de ea?
paulbestseller Reputație: 2 Postat Iunie 11, 2018 Postat Iunie 11, 2018 A mai reusit careva sa dea de ea?
msion Reputație: 27 Postat Iunie 11, 2018 Oras:BRASOV Oras:BRASOV Postat Iunie 11, 2018 E cu circuit închis.
gyulia Reputație: 67 Postat Iunie 11, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Postat Iunie 11, 2018 Nu sunt cu circuit inchis....aleg persoanele cu care ma intalnesc...timpul acordat acestei activitati este limitat... Iulia
spoof Reputație: -33 Postat Iunie 11, 2018 Oras:fantasyland Oras:fantasyland Postat Iunie 11, 2018 Sunt curios de ce mai e in top atata timp cat recenzii nu are de multa vreme, lumea se plange ca nu da de ea..
bitterwood Reputație: 669 Postat Iunie 12, 2018 Oras:SIbiu Oras:SIbiu Postat Iunie 12, 2018 Sunt curios de ce mai e in top atata timp cat recenzii nu are de multa vreme, lumea se plange ca nu da de ea..Pentru ca ii este lene unui moderator sa mute topicul :laugh2
gyulia Reputație: 67 Postat Iunie 12, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Postat Iunie 12, 2018 Recenzii nu au mai fost pentru ca foarte mult timp am avut intalniri doar cu persoane cunoscute,iar cei care au cont aici au scris la inceput....apoi cei care m-au cunoscut recent nu au facut la rugamintea mea....si eu caut discretie...poate mai mult ca unii dintre voi.... Se plange lumea? Sunt unii si aceiasi. Iulia
paulbestseller Reputație: 2 Postat Iunie 12, 2018 Postat Iunie 12, 2018 Te mai intalnesti cu persoane noi? Ne-ar fi de mare ajutor sa stim intervalul orar in care ai putea fi contactata.
msion Reputație: 27 Postat Iunie 12, 2018 Oras:BRASOV Oras:BRASOV Postat Iunie 12, 2018 Recenzii nu au mai fost pentru ca foarte mult timp am avut intalniri doar cu persoane cunoscute,iar cei care au cont aici au scris la inceput....apoi cei care m-au cunoscut recent nu au facut la rugamintea mea....si eu caut discretie...poate mai mult ca unii dintre voi.... Se plange lumea? Sunt unii si aceiasi. IuliaBănuiesc de ce cauți discreție..... E normal. :)
gyulia Reputație: 67 Postat Iunie 12, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Postat Iunie 12, 2018 Te mai intalnesti cu persoane noi? Ne-ar fi de mare ajutor sa stim intervalul orar in care ai putea fi contactata.Da,insa,repet,aleg cu cine ma intalnesc. Program 10-17. In afara acestui interval....doar persoane cunoscute si daca sunt anuntata din timp. Iulia
paulbestseller Reputație: 2 Postat Iunie 12, 2018 Postat Iunie 12, 2018 Da,insa,repet,aleg cu cine ma intalnesc. Program 10-17. In afara acestui interval....doar persoane cunoscute si daca sunt anuntata din timp. IuliaAm inteles. Daca nu poti raspunde la apeluri, ar fi discret si rezonabil sa putem comunica prin whatsapp. Sunt putine femei de top sibiu si mi-ar face placere sa te cunosc :)
gyulia Reputație: 67 Postat Iunie 12, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Postat Iunie 12, 2018 Am inteles. Daca nu poti raspunde la apeluri, ar fi discret si rezonabil sa putem comunica prin whatsapp. Sunt putine femei de top sibiu si mi-ar face placere sa te cunosc :)Pentru mine nu este nici discret, nici rezonabil ;) prefer clasicul apel.... daca nu pot raspunde, se poate reveni fara a se insista.
msion Reputație: 27 Postat Iunie 12, 2018 Oras:BRASOV Oras:BRASOV Postat Iunie 12, 2018 Cum se schimba vremea.... :)
boss6310 Reputație: 173 Postat Iunie 20, 2018 Oras:Romania Disponibila Oras:Romania Disponibila Postat Iunie 20, 2018 :) 1
paulbestseller Reputație: 2 Postat Iunie 29, 2018 Postat Iunie 29, 2018 A reusit cineva sa o viziteze? De ce e la top daca nu sunt recenzii de ani de zile?? 1
Vizitator kurac Reputație: 0 Postat Iunie 30, 2018 Postat Iunie 30, 2018 Ce tot o ținem pe asta in top daca nu activează frate?
bitterwood Reputație: 669 Postat Iulie 1, 2018 Oras:SIbiu Oras:SIbiu Postat Iulie 1, 2018 Ce tot o ținem pe asta in top daca nu activează frate?Lenea unui moderator de a o scoate :) 3
gyulia Reputație: 67 Postat Iulie 1, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Postat Iulie 1, 2018 Ii rog pe admini sa stearga sau sa mute, intr-un colt al site-ului unde poate fi vazut sau accesat doar de ei, atat topicul cat si contul. Le multumesc pentru promovarea facuta in ultimii ani si le doresc succes in tot ce fac. Iulia P.S. Nu ma retrag. Voi fi activa in continuare. Numarul de telefon poate fi gasit in anuntul care ca fi publicat zilnic pe site-ul de anunturi cunoscut. Duminica placuta tuturor. 1
urban07 Reputație: 367 Postat Iulie 29, 2018 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Iulie 29, 2018 Scrie aici nr
Vizitator teo_76 Reputație: 0 Postat August 7, 2018 Postat August 7, 2018 Maine lucrezi ne putem vedea, in ce zona ai locatia? 1
brugman Reputație: 0 Postat August 9, 2018 Postat August 9, 2018 A fost cineva in ultimile zile?Nu raspunde la tf
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum