ghost 01 Reputație: 2247 Postat Iulie 14, 2016 Oras:... Oras:... Partajează Postat Iulie 14, 2016 UpAhh Mony,ce cur futabil ai! 1 Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Iulie 14, 2016 Partajează Postat Iulie 14, 2016 da' e numai pt privit Link spre comentariu
moni77 Reputație: 2129 Postat Iulie 15, 2016 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Partajează Postat Iulie 15, 2016 Disponibila 4 1 Link spre comentariu
loverboy.cristi Reputație: 7 Postat Iulie 15, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 15, 2016 Superba, asemenea frumusețe de fund mai rar. Mâine ce program ai? Link spre comentariu
moni77 Reputație: 2129 Postat Iulie 15, 2016 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Partajează Postat Iulie 15, 2016 Superba, asemenea frumusețe de fund mai rar. Mâine ce program ai?12:00-04:30 1 1 Link spre comentariu
ghost 01 Reputație: 2247 Postat Iulie 15, 2016 Oras:... Oras:... Partajează Postat Iulie 15, 2016 Superba, asemenea frumusețe de fund mai rar. Mâine ce program ai?Eu i-am tot zis..Mony,Dumnezeu ti l-a dat sa-l dai,nu sa te duci cu el in Rai..curul.. Link spre comentariu
loverboy.cristi Reputație: 7 Postat Iulie 15, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 15, 2016 Poate ne vedem spre dimineață ca tare as vrea sa mă bucur de cel mai frumos curuletz. Și așa îl ții ascuns Link spre comentariu
moni77 Reputație: 2129 Postat Iulie 15, 2016 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Partajează Postat Iulie 15, 2016 Eu i-am tot zis..Mony,Dumnezeu ti l-a dat sa-l dai,nu sa te duci cu el in Rai..curul.. Shtt ca a venit Războiul )) 1 Link spre comentariu
moni77 Reputație: 2129 Postat Iulie 16, 2016 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Partajează Postat Iulie 16, 2016 😊 4 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 16, 2016 Partajează Postat Iulie 16, 2016 mda frumos cur ...de "brazilianca" Link spre comentariu
moni77 Reputație: 2129 Postat Iulie 16, 2016 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Partajează Postat Iulie 16, 2016 mda frumos cur ...de "brazilianca" 😊😊😊😊 1 1 Link spre comentariu
gabitu1 Reputație: 38 Postat Iulie 17, 2016 Oras:ghici Oras:ghici Partajează Postat Iulie 17, 2016 In sfarsit am ajuns la Moni zilele trecute,micuta de statura cu un cur intradevar de brazilianca,tate de te baga in boala,frumoasa foc la fata,una peste alta tipa este exact ce cautam.Te primeste cu zambetul pe buze,joviala,vorbareata,te face sa te simnti bine din prima pana in ultima clipa.Oralul este perfect cu mare atentie la imprejurimi,pupaturi,vociferari,frecari cu pasarica de piciorul meu,se uita in ochii mei din cand in cand.Am montat prezervativul si am inceput fiesta cu ea deasupra care a inceput sa se miste intr-un du-te vino.Am terminat relativ repede,nu am putut sa-i rezist.Socializare din nou dupa dusul de rigoare,supt pentru trezirea soldatelului,montat prezervativul si pus caprita pentru a ma bucura de curul ala frumos.Pacat ca nu face si anal.Nu am vrut sa mai schimb pozitia m-am bucurat pe deplin de priveliste si am finalizat exploziv in prezervativ.locatia etaj superior,locuri de parcare,usor de gasit 9gfe, nu m-a grabit de loc, door to door o ora si cinsprezece minute , nu se uita la ceas.oral, cred ca este printre cele mai bune la oral 10normal, am terminat prea repede,9aspect de nota 10cadou oferit din proprie initiativa 250Nu cred ca mai este nevoie sa spun ca o recomand cu cea mai mare placere.Eu sigur am sa o mai vizitezMULTUMESC MONICA 4 Link spre comentariu
moni77 Reputație: 2129 Postat Iulie 17, 2016 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Partajează Postat Iulie 17, 2016 In sfarsit am ajuns la Moni zilele trecute,micuta de statura cu un cur intradevar de brazilianca,tate de te baga in boala,frumoasa foc la fata,una peste alta tipa este exact ce cautam.Te primeste cu zambetul pe buze,joviala,vorbareata,te face sa te simnti bine din prima pana in ultima clipa.Oralul este perfect cu mare atentie la imprejurimi,pupaturi,vociferari,frecari cu pasarica de piciorul meu,se uita in ochii mei din cand in cand.Am montat prezervativul si am inceput fiesta cu ea deasupra care a inceput sa se miste intr-un du-te vino.Am terminat relativ repede,nu am putut sa-i rezist.Socializare din nou dupa dusul de rigoare,supt pentru trezirea soldatelului,montat prezervativul si pus caprita pentru a ma bucura de curul ala frumos.Pacat ca nu face si anal.Nu am vrut sa mai schimb pozitia m-am bucurat pe deplin de priveliste si am finalizat exploziv in prezervativ.locatia etaj superior,locuri de parcare,usor de gasit 9gfe, nu m-a grabit de loc, door to door o ora si cinsprezece minute , nu se uita la ceas.oral, cred ca este printre cele mai bune la oral 10normal, am terminat prea repede,9aspect de nota 10cadou oferit din proprie initiativa 250Nu cred ca mai este nevoie sa spun ca o recomand cu cea mai mare placere.Eu sigur am sa o mai vizitezMULTUMESC MONICAMulțumesc te mai aștept. 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 17, 2016 Partajează Postat Iulie 17, 2016 In sfarsit am ajuns la Moni zilele trecute,micuta de statura cu un cur intradevar de brazilianca,tate de te baga in boala,frumoasa foc la fata,una peste alta tipa este exact ce cautam.Te primeste cu zambetul pe buze,joviala,vorbareata,te face sa te simnti bine din prima pana in ultima clipa.Oralul este perfect cu mare atentie la imprejurimi,pupaturi,vociferari,frecari cu pasarica de piciorul meu,se uita in ochii mei din cand in cand.Am montat prezervativul si am inceput fiesta cu ea deasupra care a inceput sa se miste intr-un du-te vino.Am terminat relativ repede,nu am putut sa-i rezist.Socializare din nou dupa dusul de rigoare,supt pentru trezirea soldatelului,montat prezervativul si pus caprita pentru a ma bucura de curul ala frumos.Pacat ca nu face si anal.Nu am vrut sa mai schimb pozitia m-am bucurat pe deplin de priveliste si am finalizat exploziv in prezervativ.locatia etaj superior,locuri de parcare,usor de gasit 9gfe, nu m-a grabit de loc, door to door o ora si cinsprezece minute , nu se uita la ceas.oral, cred ca este printre cele mai bune la oral 10normal, am terminat prea repede,9aspect de nota 10cadou oferit din proprie initiativa 250Nu cred ca mai este nevoie sa spun ca o recomand cu cea mai mare placere.Eu sigur am sa o mai vizitezMULTUMESC MONICAcand am fost eu la ea mi-a zis ca nu face pozitia , nu stiu ce probl zicea ca are.....daca s-a bagat si pozitia asta in meniu incerc sa-i mai fac o vizita , imi plac fetele care au cur mare de brazilianca Link spre comentariu
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Iulie 17, 2016 Oras:pa Oras:pa Partajează Postat Iulie 17, 2016 Ba matza, cand ai de gand sa scoti pe toate expiratele si falsele din top, vezi postarea din DG si sa o pui pe monica in top unde ii e locul? 3 2 Link spre comentariu
laurentiu-claudiu Reputație: 5 Postat Iulie 18, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 18, 2016 cand se poate vizita superbitatea de cur ? Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Iulie 18, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Iulie 18, 2016 Mulțumesc te mai aștept.Pe Liviu sau pe Clona ? Hmmm....ai inceput sa le faci si tu jocul? 24 19 Link spre comentariu
moni77 Reputație: 2129 Postat Iulie 18, 2016 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Partajează Postat Iulie 18, 2016 Pe Liviu sau pe Clona ? Hmmm....ai inceput sa le faci si tu jocul? Nu înțeleg despre ce vorbești. 1 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Iulie 18, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Iulie 18, 2016 Nu înțeleg despre ce vorbești.zici tu? 25 19 Link spre comentariu
moni77 Reputație: 2129 Postat Iulie 23, 2016 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Partajează Postat Iulie 23, 2016 Disponibilă până la ora 04:40 1 Link spre comentariu
pustanu87 Reputație: 1431 Postat Iulie 23, 2016 Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Partajează Postat Iulie 23, 2016 Te-as vizita si eu,dar pot doar la 05:20! 2 Link spre comentariu
moni77 Reputație: 2129 Postat Iulie 28, 2016 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Partajează Postat Iulie 28, 2016 1 Link spre comentariu
moni77 Reputație: 2129 Postat Iulie 29, 2016 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Partajează Postat Iulie 29, 2016 :* 1 Link spre comentariu
moni77 Reputație: 2129 Postat Iulie 29, 2016 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Partajează Postat Iulie 29, 2016 :* 10 Link spre comentariu
moni77 Reputație: 2129 Postat Iulie 29, 2016 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Partajează Postat Iulie 29, 2016 8 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum