miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 10, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Septembrie 10, 2016 de unde ai mai aparut nene si tu sau ai fost o clona de rezerva pentru a deranja lumea?pai tu ce crezi ? :laugh2 incalzea bara de 2 ani si a rabufnit acum 26 18
discretul18 Reputație: 5415 Postat Septembrie 10, 2016 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Septembrie 10, 2016 Ce-o mai fi astazi la televizor?Bucatari la cutite. 3
paul2014 Reputație: 559 Postat Septembrie 10, 2016 Oras:unde vreau eu Oras:unde vreau eu Postat Septembrie 10, 2016 Îl mănâncă în guragadilal putin cu cactusu ala din poza 3
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 10, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Septembrie 10, 2016 Logic ca este clonastai asa ca se pregateste sa ne inghereze s-a dus sa-si ia avant 26 18
liviu58 Reputație: -7337 Postat Septembrie 10, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Septembrie 10, 2016 Bucatari la cutite.Prostii la cotet 3 4
paul2014 Reputație: 559 Postat Septembrie 10, 2016 Oras:unde vreau eu Oras:unde vreau eu Postat Septembrie 10, 2016 poate o k se gandeste sa intre cu , contul lui popular de scandal 3
liviu58 Reputație: -7337 Postat Septembrie 10, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Septembrie 10, 2016 Bucatari la cutite.Ce m-ai pacalins cu replică asta se vede că ești șmecher si tu si femeia de Alexqwerty1234 2 4
liviu58 Reputație: -7337 Postat Septembrie 10, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Septembrie 10, 2016 Gata au abandonat? 2 3
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 10, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Septembrie 10, 2016 poate o k se gandeste sa intre cu , contul lui popular de scandalpregateste terenul , ce crezi : controleaza gazonul sau verifica barca daca rasufla ? :laugh2 26 18
paul2014 Reputație: 559 Postat Septembrie 10, 2016 Oras:unde vreau eu Oras:unde vreau eu Postat Septembrie 10, 2016 pregateste terenul , ce crezi : controleaza gazonul sau verifica barca daca rasufla ? :laugh2 sau cauta intariri 3
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 10, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Septembrie 10, 2016 Gata au abandonat?abia isi luase avant si a cazut pe burta ? 26 18
discretul18 Reputație: 5415 Postat Septembrie 10, 2016 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Septembrie 10, 2016 ai vrut sa fi subtil dar nu prea parejocurile de culise imi sunt deja arhicunoscute .Invat si eu din zbor ...ce sa-i faci ? Norocul meu este ca deprind destul de repede Vad ca se tot pomeneste pe aici mereu...discretul...discretul...bine, de niste neica nimeni, gen liviu, terminatul.Mai nou apare si Miky, pe care chiar il consideram OM.Prietene Miky am sa spun si eu cateva cuvinte:1)o sa incep cu o intrebare referitor la prima ta postare pe care mi-ai adresat-o: la care "altora" te referi?Pe mine ma intereseaza doar liviu.2)nu sant curva masculina ca altii de pe aici.Oricare ar fi riscurile, merg pana la capat cu aceleasi pareri.3)am crezut ca esti om dar vad ca ai dat si tu in boala lui liviu.Minusurile te-au facut sa te intorci impotriva mea?4)daca cineva poate sa ierte un dobitoc care ii fute mama in gura, chiar si virtual, ei uite eu nu pot sa iert.5)cat despre jocurile de culise, te inseli amarnic.Eu nu umblu cu PM-uri ca altii si alte dedesubturi.6)daca cineva crede ca am ceva cu Monica, chiar se inseala.Am vrut doar sa-i deschid ochii.Dar este matura, isi alege prietenii pe care si-i doreste, numai ca o sa regrete si o sa fie tarziu. 2
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 10, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Septembrie 10, 2016 sau cauta intariristai ca s-a repliat acum vazand ca e singurdar .....vine mai tarziu 26 18
liviu58 Reputație: -7337 Postat Septembrie 10, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Septembrie 10, 2016 Încearcă și el cu minusuri crede că-l înjur dar nu am să o fac 1 3
moni77 Reputație: 2129 Postat Septembrie 10, 2016 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Postat Septembrie 10, 2016 Am adoptat o pisică! 😂😂😂😂 P.s- mai schimbați subiectul ca ma-m plictisit de același 6
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 10, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Septembrie 10, 2016 Vad ca se tot pomeneste pe aici mereu...discretul...discretul...bine, de niste neica nimeni, gen liviu, terminatul.Mai nou apare si Miky, pe care chiar il consideram OM.Prietene Miky am sa spun si eu cateva cuvinte:1)o sa incep cu o intrebare referitor la prima ta postare pe care mi-ai adresat-o: la care "altora" te referi?Pe mine ma intereseaza doar liviu.2)nu sant curva masculina ca altii de pe aici.Oricare ar fi riscurile, merg pana la capat cu aceleasi pareri.3)am crezut ca esti om dar vad ca ai dat si tu in boala lui liviu.Minusurile te-au facut sa te intorci impotriva mea?4)daca cineva poate sa ierte un dobitoc care ii fute mama in gura, chiar si virtual, ei uite eu nu pot sa iert.5)cat despre jocurile de culise, te inseli amarnic.Eu nu umblu cu PM-uri ca altii si alte dedesubturi.6)daca cineva crede ca am ceva cu Monica, chiar se inseala.Am vrut doar sa-i deschid ochii.Dar este matura, isi alege prietenii pe care si-i doreste, numai ca o sa regrete si o sa fie tarziu.Poti sa ma consideri cum doresti dar eu sunt genul care imi exprim opiniile public si direct.Stii cum este in viata asta : nimic nu se petrece intamplator - puse cap la cap. Iar eu fata de altii am avantajul ca uneori stiu cum merge treaba , chiar si aici din ce am observat.Deci poti spune orice , chiar si daca avem opinii diferite uneori , Iar daca vrei s-o facem in mod civilizat , nu ma deranjeaza .Nu sunt genul care apeleaza la genul acesta de injurii dupa cum ai observat. Iar faptul ca s-a format o clica , din nou nu este ceva intamplator. Asta e ...mergem pe gasti diferite si pe opinii diferite . Cand vei spune un adevar il voi aprecia cu cea mai mare placereIar vis-a-vis de minusuri te inseli , daca pe Liviu poate l-a afectat initial , pe mine cu atat mai putin si ai sa veziSurpriza e surpriza 25 18
liviu58 Reputație: -7337 Postat Septembrie 10, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Septembrie 10, 2016 Inițial vreo două zile iar când mi-am dat seama că oricum nu fac nimic cu ele mi-am revenit 1 3
liviu58 Reputație: -7337 Postat Septembrie 10, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Septembrie 10, 2016 Se pomenește de Discretu si Alexqwerty1234 pentru că sunteți două curve masculine 3
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 10, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Septembrie 10, 2016 Vad ca se tot pomeneste pe aici mereu...discretul...discretul...bine, de niste neica nimeni, gen liviu, terminatul.Mai nou apare si Miky, pe care chiar il consideram OM.Prietene Miky am sa spun si eu cateva cuvinte:1)o sa incep cu o intrebare referitor la prima ta postare pe care mi-ai adresat-o: la care "altora" te referi?Pe mine ma intereseaza doar liviu.2)nu sant curva masculina ca altii de pe aici.Oricare ar fi riscurile, merg pana la capat cu aceleasi pareri.3)am crezut ca esti om dar vad ca ai dat si tu in boala lui liviu.Minusurile te-au facut sa te intorci impotriva mea?4)daca cineva poate sa ierte un dobitoc care ii fute mama in gura, chiar si virtual, ei uite eu nu pot sa iert.5)cat despre jocurile de culise, te inseli amarnic.Eu nu umblu cu PM-uri ca altii si alte dedesubturi.6)daca cineva crede ca am ceva cu Monica, chiar se inseala.Am vrut doar sa-i deschid ochii.Dar este matura, isi alege prietenii pe care si-i doreste, numai ca o sa regrete si o sa fie tarziu.si inca ceva care am uitat sa-ti mentionez . Daca iti doreai ca site-ul sa functioneze normal , asa cum ar fi trebuit , fara discutii decelerate si injurii , nu cultivai furtuna . Dar si tu ai fost un pion destul de principal astfel incat sa se ajunga la asa cevaTe-am inteles , iti pasa de Moni ...si lui Liviu poate ca ii pasa mai mult decat tine. Macar el o cunoaste , tu ai incercat macar ? 25 18
liviu58 Reputație: -7337 Postat Septembrie 10, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Septembrie 10, 2016 Alexandru mi-a dat astăzi -30 dar săptămână cealaltă îmi fac cont plătit nu mai merg la o curva si mi fac si sa vezi distractie 3 3
discretul18 Reputație: 5415 Postat Septembrie 10, 2016 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Septembrie 10, 2016 Poti sa ma consideri cum doresti dar eu sunt genul care imi exprim opiniile public si direct.Stii cum este in viata asta : nimic nu se petrece intamplator - puse cap la cap. Iar eu fata de altii am avantajul ca uneori stiu cum merge treaba , chiar si aici din ce am observat.Deci poti spune orice , chiar si daca avem opinii diferite uneori , Iar daca vrei s-o facem in mod civilizat , nu ma deranjeaza .Nu sunt genul care apeleaza la genul acesta de injurii dupa cum ai observat. Iar faptul ca s-a format o clica , din nou nu este ceva intamplator. Asta e ...mergem pe gasti diferite si pe opinii diferite . Cand vei spune un adevar il voi aprecia cu cea mai mare placereIar vis-a-vis de minusuri te inseli , daca pe Liviu poate l-a afectat initial , pe mine cu atat mai putin si ai sa veziSurpriza e surpriza In mod civilizat imi place si mie sa vorbesc(cand am cu cine) nu-mi place sa fac acuzatii nefondate si "gastile" nu ma intereseaza.Ce fac, fac pe cont propriu. Ce m-a surprins, a fost reactia ta.Dar tu faci ce crezi ca este mai bine, este problema ta.
moni77 Reputație: 2129 Postat Septembrie 10, 2016 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Postat Septembrie 10, 2016 Ați dat de ea cu niște puncte .... mai dati-le în sânge de puncte k nu va da mâncare nici dacă aveți nici dacă nu aveți. 4
discretul18 Reputație: 5415 Postat Septembrie 10, 2016 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Septembrie 10, 2016 Se pomenește de Discretu si Alexqwerty1234 pentru că sunteți două curve masculineTu vorbesti de curve masculine...mai curva ca tine nu exista pe site-ul asta.
liviu58 Reputație: -7337 Postat Septembrie 10, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Septembrie 10, 2016 si inca ceva care am uitat sa-ti mentionez . Daca iti doreai ca site-ul sa functioneze normal , asa cum ar fi trebuit , fara discutii decelerate si injurii , nu cultivai furtuna . Dar si tu ai fost un pion destul de principal astfel incat sa se ajunga la asa cevaTe-am inteles , iti pasa de Moni ...si lui Liviu poate ca ii pasa mai mult decat tine. Macar el o cunoaste , tu ai incercat macar ?Nu,nu o cunoaște dar îi susține pe cei care postează poze cu ea și copilul ei,si ales care a fost la ea alt nesmntit care o luă la mișto ca ce ea este de top? Atunci de ce merge la ea? 3
moni77 Reputație: 2129 Postat Septembrie 10, 2016 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Postat Septembrie 10, 2016 De pisica mea nu spuneți nimic 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum