Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

de   unde  ai  mai  aparut  nene  si  tu   sau  ai  fost  o  clona  de  rezerva  pentru a  deranja  lumea?

pai tu ce crezi ? :laugh2 :laugh2 :laugh2

incalzea bara de 2 ani si a rabufnit acum

• Like 26
  • Minus 18
  • Oras:unde vreau eu
Postat

Îl mănâncă în gura

gadilal putin  cu  cactusu  ala  din  poza  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 3
Postat

Logic ca este clona

stai asa ca se pregateste sa ne inghereze  

s-a dus sa-si ia avant

• Like 26
  • Minus 18
Postat

poate  o  k  se  gandeste sa  intre  cu , contul  lui   popular  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2   de scandal

• Like 3
  • Oras:In inima femeilor
Postat

Bucatari la cutite.

Ce m-ai pacalins cu replică asta se vede că ești șmecher si tu si femeia de Alexqwerty1234

• Like 2
  • Minus 4
Postat

poate  o  k  se  gandeste sa  intre  cu , contul  lui   popular  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2   de scandal

pregateste terenul , ce crezi : controleaza gazonul sau verifica barca daca rasufla ?  :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Like 26
  • Minus 18
Postat

pregateste terenul , ce crezi : controleaza gazonul sau verifica barca daca rasufla ?  :laugh2 :laugh2 :laugh2

sau  cauta  intariri

• Like 3
Postat

Gata au abandonat?

abia isi luase avant si a cazut pe burta ?

post-194745-0-40905800-1473517316_thumb.jpg

• Like 26
  • Minus 18
  • Oras:peste tot
Postat

ai vrut sa fi subtil dar nu prea pare

jocurile de culise imi sunt deja arhicunoscute .

Invat si eu din zbor ...ce sa-i faci ? Norocul meu este ca deprind destul de repede :)

Vad ca se tot pomeneste pe aici mereu...discretul...discretul...bine, de niste neica nimeni, gen liviu, terminatul.

Mai nou apare si Miky, pe care chiar il consideram OM.

Prietene Miky am sa spun si eu cateva cuvinte:

1)o sa incep cu o intrebare referitor la prima ta postare pe care mi-ai adresat-o: la care "altora" te referi?Pe mine ma intereseaza doar liviu.

2)nu sant curva masculina ca altii de pe aici.Oricare ar fi riscurile, merg pana la capat cu aceleasi pareri.

3)am crezut ca esti om dar vad ca ai dat si tu in boala lui liviu.Minusurile te-au facut sa te intorci impotriva mea?

4)daca cineva poate sa ierte un dobitoc care ii fute mama in gura, chiar si virtual, ei uite eu nu pot sa iert.

5)cat despre jocurile de culise, te inseli amarnic.Eu nu umblu cu PM-uri ca altii si alte dedesubturi.

6)daca cineva crede ca am ceva cu Monica, chiar se inseala.Am vrut doar sa-i deschid ochii.Dar este matura, isi alege prietenii pe care si-i doreste, numai ca o sa regrete si o sa fie tarziu.

• Like 2
Postat

sau  cauta  intariri

stai ca s-a repliat acum vazand ca e singur

dar .....vine mai tarziu

• Like 26
  • Minus 18
Postat

Încearcă și el cu minusuri crede că-l înjur dar nu am să o fac

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Vad ca se tot pomeneste pe aici mereu...discretul...discretul...bine, de niste neica nimeni, gen liviu, terminatul.

1)o sa incep cu o intrebare referitor la prima ta postare pe care mi-ai adresat-o: la care "altora" te referi?Pe mine ma intereseaza doar liviu.

2)nu sant curva masculina ca altii de pe aici.Oricare ar fi riscurile, merg pana la capat cu aceleasi pareri.

3)am crezut ca esti om dar vad ca ai dat si tu in boala lui liviu.Minusurile te-au facut sa te intorci impotriva mea?

4)daca cineva poate sa ierte un dobitoc care ii fute mama in gura, chiar si virtual, ei uite eu nu pot sa iert.

5)cat despre jocurile de culise, te inseli amarnic.Eu nu umblu cu PM-uri ca altii si alte dedesubturi.

6)daca cineva crede ca am ceva cu Monica, chiar se inseala.Am vrut doar sa-i deschid ochii.Dar este matura, isi alege prietenii pe care si-i doreste, numai ca o sa regrete si o sa fie tarziu.

Poti sa ma consideri cum doresti dar eu sunt genul care imi exprim opiniile public si direct.

Stii cum este in viata asta : nimic nu se petrece intamplator - puse cap la cap. Iar eu fata de altii am avantajul ca uneori stiu cum merge treaba , chiar si aici din ce am observat.Deci poti spune orice , chiar si daca avem opinii diferite uneori , Iar daca vrei s-o facem in mod civilizat , nu ma deranjeaza .Nu sunt genul care apeleaza la genul acesta de injurii dupa cum ai observat. Iar faptul ca s-a format o clica , din nou nu este ceva intamplator. Asta e ...mergem pe gasti diferite si pe opinii diferite . Cand vei spune un adevar il voi aprecia cu cea mai mare placere

Iar vis-a-vis de minusuri te inseli , daca pe Liviu poate l-a afectat initial , pe mine cu atat mai putin si ai sa vezi

Surpriza e surpriza  :)

• Like 25
  • Minus 18
Postat

Inițial vreo două zile iar când mi-am dat seama că oricum nu fac nimic cu ele mi-am revenit

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Se pomenește de Discretu si Alexqwerty1234 pentru că sunteți două curve masculine

• Minus 3
Postat

si inca ceva care am uitat sa-ti mentionez . Daca iti doreai ca site-ul sa functioneze normal , asa cum ar fi trebuit , fara discutii decelerate si injurii , nu cultivai furtuna . Dar si tu ai fost un pion destul de principal astfel incat sa se ajunga la asa ceva

Te-am inteles , iti pasa de Moni ...si lui Liviu poate ca ii pasa mai mult decat tine. Macar el o cunoaste , tu ai incercat macar ?

• Like 25
  • Minus 18
Postat

Alexandru mi-a dat astăzi -30 dar săptămână cealaltă îmi fac cont plătit nu mai merg la o curva si mi fac si sa vezi distractie

• Like 3
  • Minus 3
Postat

Poti sa ma consideri cum doresti dar eu sunt genul care imi exprim opiniile public si direct.

Stii cum este in viata asta : nimic nu se petrece intamplator - puse cap la cap. Iar eu fata de altii am avantajul ca uneori stiu cum merge treaba , chiar si aici din ce am observat.Deci poti spune orice , chiar si daca avem opinii diferite uneori , Iar daca vrei s-o facem in mod civilizat , nu ma deranjeaza .Nu sunt genul care apeleaza la genul acesta de injurii dupa cum ai observat. Iar faptul ca s-a format o clica , din nou nu este ceva intamplator. Asta e ...mergem pe gasti diferite si pe opinii diferite . Cand vei spune un adevar il voi aprecia cu cea mai mare placere

Iar vis-a-vis de minusuri te inseli , daca pe Liviu poate l-a afectat initial , pe mine cu atat mai putin si ai sa vezi

Surpriza e surpriza  :)

In mod civilizat imi place si mie sa vorbesc(cand am cu cine) nu-mi place sa fac acuzatii nefondate si "gastile" nu ma intereseaza.Ce fac, fac pe cont propriu.

Ce m-a  surprins, a fost reactia ta.Dar tu faci ce crezi ca este mai bine, este problema ta.

Postat

Se pomenește de Discretu si Alexqwerty1234 pentru că sunteți două curve masculine

Tu vorbesti de curve masculine...mai curva ca tine nu exista pe site-ul asta.

Postat

si inca ceva care am uitat sa-ti mentionez . Daca iti doreai ca site-ul sa functioneze normal , asa cum ar fi trebuit , fara discutii decelerate si injurii , nu cultivai furtuna . Dar si tu ai fost un pion destul de principal astfel incat sa se ajunga la asa ceva

Te-am inteles , iti pasa de Moni ...si lui Liviu poate ca ii pasa mai mult decat tine. Macar el o cunoaste , tu ai incercat macar ?

Nu,nu o cunoaște dar îi susține pe cei care postează poze cu ea și copilul ei,si ales care a fost la ea alt nesmntit care o luă la mișto ca ce ea este de top? Atunci de ce merge la ea?

• Minus 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 5 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...