paul2014 Reputație: 559 Postat Septembrie 10, 2016 Oras:unde vreau eu Oras:unde vreau eu Postat Septembrie 10, 2016 Am adoptat o pisică! P.s- mai schimbați subiectul ca ma-m plictisit de acelașipana si la pisicuta ii place sutienu tau
liviu58 Reputație: -7337 Postat Septembrie 10, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Septembrie 10, 2016 Ați dat de ea cu niște puncte .... mai dati-le în sânge de puncte k nu va da mâncare nici dacă aveți nici dacă nu aveți.Nu de puncte este vorba ci de duplicitate. 2 3
moni77 Reputație: 2129 Postat Septembrie 10, 2016 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Postat Septembrie 10, 2016 pana si la pisicuta ii place sutienu tau Ce e în sutien cred 2
discretul18 Reputație: 5415 Postat Septembrie 10, 2016 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Septembrie 10, 2016 Alexandru mi-a dat astăzi -30 dar săptămână cealaltă îmi fac cont plătit nu mai merg la o curva si mi fac si sa vezi distractieSa-ti faci doua sau mai multe, sa te punctezi si pe tine, doar te pricepi.Mai zici ca nu te oftici pt. puncte?Nu te oftici, este adevarat, crapi, daca stii si cate minusuri ai primit intr-o zi. 2
discretul18 Reputație: 5415 Postat Septembrie 10, 2016 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Septembrie 10, 2016 De pisica mea nu spuneți nimicCare pisica?
paul2014 Reputație: 559 Postat Septembrie 10, 2016 Oras:unde vreau eu Oras:unde vreau eu Postat Septembrie 10, 2016 poate o vrea sa molfai8e si el putin 2
moni77 Reputație: 2129 Postat Septembrie 10, 2016 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Postat Septembrie 10, 2016 Care pisica?) 3
moni77 Reputație: 2129 Postat Septembrie 10, 2016 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Postat Septembrie 10, 2016 Boccia sălbatică 2
tanasica Reputație: 42 Postat Septembrie 10, 2016 Postat Septembrie 10, 2016 Punctele astea Declanşeaza un război mai repede decât Putin
paul2014 Reputație: 559 Postat Septembrie 10, 2016 Oras:unde vreau eu Oras:unde vreau eu Postat Septembrie 10, 2016 apropo este intarcata pisica? 2
liviu58 Reputație: -7337 Postat Septembrie 10, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Septembrie 10, 2016 Sa-ti faci doua sau mai multe, sa te punctezi si pe tine, doar te pricepi.Mai zici ca nu te oftici pt. puncte?Nu te oftici, este adevarat, crapi, daca stii si cate minusuri ai primit intr-o zi.bai baietes dacă doream să nu fiu descoperit o făceam stai liniștit că știu ce este un ip si cum se schimba dar nu mă interesa asta si-mi dădeam puncte pe fata ca să vedeți să vă ofticati si sa va dați seama că mă durea undeva chiar dacă eram Banat,eu am mers la maxim 10 femei de pe nimfo si in continuare fac la fel 1 3
discretul18 Reputație: 5415 Postat Septembrie 10, 2016 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Septembrie 10, 2016 si inca ceva care am uitat sa-ti mentionez . Daca iti doreai ca site-ul sa functioneze normal , asa cum ar fi trebuit , fara discutii decelerate si injurii , nu cultivai furtuna . Dar si tu ai fost un pion destul de principal astfel incat sa se ajunga la asa cevaTe-am inteles , iti pasa de Moni ...si lui Liviu poate ca ii pasa mai mult decat tine. Macar el o cunoaste , tu ai incercat macar ?Am fost un pion destul de mic comparativ cu altii.Uite, vorbeste cu prietenul tau liviu sa nu mai posteze o zi nimic si o sa vezi ce liniste este.Unde-i liviu este si panarama. Cat despre Moni, daca am incercat este strict problema mea.
discretul18 Reputație: 5415 Postat Septembrie 10, 2016 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Septembrie 10, 2016 )Credeam ca cealalta.
discretul18 Reputație: 5415 Postat Septembrie 10, 2016 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Septembrie 10, 2016 bai baietes dacă doream să nu fiu descoperit o făceam stai liniștit că știu ce este un ip si cum se schimba dar nu mă interesa asta si-mi dădeam puncte pe fata ca să vedeți să vă ofticati si sa va dați seama că mă durea undeva chiar dacă eram Banat,eu am mers la maxim 10 femei de pe nimfo si in continuare fac la felNu ma lua tu pe mine cu baietas, clar?Pe cine crezi tu ca prostesti ca doreai sa fii descoperit?De aia te jurai in PM ca nu esti tu briliant58, ca doreai sa fii descoperit?Mintii ca un nesimtit, la fel cum ai mintit si cu vizita la Claudia si cu multe altele.
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Septembrie 10, 2016 Oras:pa Oras:pa Postat Septembrie 10, 2016 Am adoptat o pisică! 😂😂😂😂 P.s- mai schimbați subiectul ca ma-m plictisit de acelașiNice pussySi aia din sutien 1 3
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 10, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Septembrie 10, 2016 In mod civilizat imi place si mie sa vorbesc(cand am cu cine) nu-mi place sa fac acuzatii nefondate si "gastile" nu ma intereseaza.. Ce m-a surprins, a fost reactia ta.Dar tu faci ce crezi ca este mai bine, este problema ta.Inedit cum apare si Distrugatorul Pooooliii deodata Reactia mea !? A fost una normala fata de o poza publicata aici . Pe a ta nu am vazut-o din pacate descalificand-o. Ia vezi frate ca nu am ciunga in par si nu m-am nascut alaltaieriEste aceeasi reactie de acum cateva luni cand am zis ca este doar intamplatoare , dar acum evidentele reapar .Cum va place voua sa subestimati oamenii si sa-i mintiti , crezand ca stabiliti o regula pe aici cu cine nu e de partea voastra e impotriva voastra si incercati sa-l sapati din toate incheieturile Ei afla ca daca eu am anumite prietenii virtuale aici , in viata de zi cu zi am cu totul altele.Nu acelasi lucru puteti sa spuneti si voi . Discretia nu mai este punctul vostru forte. Deci....gata ...ca nu mai tac de acum . 25 17
paul2014 Reputație: 559 Postat Septembrie 10, 2016 Oras:unde vreau eu Oras:unde vreau eu Postat Septembrie 10, 2016 Liviu uite una pentru tine 3
paul2014 Reputație: 559 Postat Septembrie 10, 2016 Oras:unde vreau eu Oras:unde vreau eu Postat Septembrie 10, 2016 si una pentru moni 2
liviu58 Reputație: -7337 Postat Septembrie 10, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Septembrie 10, 2016 Nu ma lua tu pe mine cu baietas, clar?Pe cine crezi tu ca prostesti ca doreai sa fii descoperit?De aia te jurai in PM ca nu esti tu briliant58, ca doreai sa fii descoperit?Mintii ca un nesimtit, la fel cum ai mintit si cu vizita la Claudia si cu multe altele.Adevărul este cea mai mare minciuna 1 3
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 10, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Septembrie 10, 2016 Esti bine PUNCTARE ?Ce te faci ca la 1442 iti piere fantezia . Poti suna si un prieten :laugh2 Hai da-i acolo si fa scurta la mana 25 17
discretul18 Reputație: 5415 Postat Septembrie 10, 2016 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Septembrie 10, 2016 Nu,nu o cunoaște dar îi susține pe cei care postează poze cu ea și copilul ei,si ales care a fost la ea alt nesmntit care o luă la mișto ca ce ea este de top? Atunci de ce merge la ea?Cand am sustinut eu pe ala care a postat poze?Citeste mai atent ce am postat acolo si dupa aia comenteaza.
liviu58 Reputație: -7337 Postat Septembrie 10, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Septembrie 10, 2016 Vad ca sunteți maneliști îmi pare rău pentru voi eu nu sunt 2 2
paul2014 Reputație: 559 Postat Septembrie 10, 2016 Oras:unde vreau eu Oras:unde vreau eu Postat Septembrie 10, 2016 2
liviu58 Reputație: -7337 Postat Septembrie 10, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Septembrie 10, 2016 Cand am sustinut eu pe ala care a postat poze?Citeste mai atent ce am postat acolo si dupa aia comenteaza.Zi nici usturoi n-ai mâncat nici gura nu-i miroase, vad ca si trăiești în virtual ,trezeste-te ca nimeni nu are de castigat aici decât pisici prin trafic 2 3
paul2014 Reputație: 559 Postat Septembrie 10, 2016 Oras:unde vreau eu Oras:unde vreau eu Postat Septembrie 10, 2016 nu este vorba de manele ci de mesaju care il trasmite in primul videoclip 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum