Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:unde vreau eu
Postat

Am adoptat o pisică!

P.s- mai schimbați subiectul ca ma-m plictisit de același

pana  si  la  pisicuta ii  place  sutienu  tau  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Oras:In inima femeilor
Postat

Ați dat de ea cu niște puncte .... mai dati-le în sânge de puncte k nu va da mâncare nici dacă aveți nici dacă nu aveți.

Nu de puncte este vorba ci de duplicitate.

• Like 2
  • Minus 3
  • Oras:peste tot
Postat

Alexandru mi-a dat astăzi -30 dar săptămână cealaltă îmi fac cont plătit nu mai merg la o curva si mi fac si sa vezi distractie

Sa-ti faci doua sau mai multe, sa te punctezi si pe tine, doar te pricepi.Mai zici ca nu te oftici pt. puncte?Nu te oftici, este adevarat, crapi, daca stii si cate minusuri ai primit intr-o zi.

• Like 2
Postat

Sa-ti faci doua sau mai multe, sa te punctezi si pe tine, doar te pricepi.Mai zici ca nu te oftici pt. puncte?Nu te oftici, este adevarat, crapi, daca stii si cate minusuri ai primit intr-o zi.

bai baietes dacă doream să nu fiu descoperit o făceam stai liniștit că știu ce este un ip si cum se schimba dar nu mă interesa asta si-mi dădeam puncte pe fata ca să vedeți să vă ofticati si sa va dați seama că mă durea undeva chiar dacă eram Banat,eu am mers la maxim 10 femei de pe nimfo si in continuare fac la fel
  • Like 1
  • Minus 3
Postat

si inca ceva care am uitat sa-ti mentionez . Daca iti doreai ca site-ul sa functioneze normal , asa cum ar fi trebuit , fara discutii decelerate si injurii , nu cultivai furtuna . Dar si tu ai fost un pion destul de principal astfel incat sa se ajunga la asa ceva

Te-am inteles , iti pasa de Moni ...si lui Liviu poate ca ii pasa mai mult decat tine. Macar el o cunoaste , tu ai incercat macar ?

Am fost un pion destul de mic comparativ cu altii.

Uite, vorbeste cu prietenul tau liviu sa nu mai posteze o zi nimic si o sa vezi ce liniste este.

Unde-i liviu este si panarama.

Cat despre Moni, daca am incercat este strict problema mea.

Postat

bai baietes dacă doream să nu fiu descoperit o făceam stai liniștit că știu ce este un ip si cum se schimba dar nu mă interesa asta si-mi dădeam puncte pe fata ca să vedeți să vă ofticati si sa va dați seama că mă durea undeva chiar dacă eram Banat,eu am mers la maxim 10 femei de pe nimfo si in continuare fac la fel

Nu ma lua tu pe mine cu baietas, clar?

Pe cine crezi tu ca prostesti ca doreai sa fii descoperit?

De aia te jurai in PM ca nu esti tu briliant58, ca doreai sa fii descoperit?

Mintii ca un nesimtit, la fel cum ai mintit si cu vizita la Claudia si cu multe altele.

• Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

In mod civilizat imi place si mie sa vorbesc(cand am cu cine) nu-mi place sa fac acuzatii nefondate si "gastile" nu ma intereseaza..

Ce m-a  surprins, a fost reactia ta.Dar tu faci ce crezi ca este mai bine, este problema ta.

Inedit cum apare si Distrugatorul Pooooliii deodata :laugh2

Reactia mea !? A fost una normala fata de o poza publicata aici . Pe a ta nu am vazut-o din pacate descalificand-o. Ia vezi frate ca nu am ciunga in par si nu m-am nascut alaltaieri

Este aceeasi reactie de acum cateva luni cand am zis ca este doar intamplatoare , dar acum evidentele reapar .

Cum va place voua sa subestimati oamenii si sa-i mintiti , crezand ca stabiliti o regula pe aici cu cine nu e de partea voastra e impotriva voastra si incercati sa-l sapati din toate incheieturile :no2

Ei afla ca daca eu am anumite prietenii virtuale aici , in viata de zi cu zi am cu totul altele.Nu acelasi lucru puteti sa spuneti si voi . Discretia nu mai este punctul vostru forte.

Deci....gata ...ca nu mai tac de acum .

• Like 25
  • Minus 17
Postat

Nu ma lua tu pe mine cu baietas, clar?

Pe cine crezi tu ca prostesti ca doreai sa fii descoperit?

De aia te jurai in PM ca nu esti tu briliant58, ca doreai sa fii descoperit?

Mintii ca un nesimtit, la fel cum ai mintit si cu vizita la Claudia si cu multe altele.

Adevărul este cea mai mare minciuna
  • Like 1
  • Minus 3
Postat

Esti bine PUNCTARE ?

Ce te faci ca la 1442 iti piere fantezia . Poti suna si un prieten :laugh2 :laugh2 :laugh2

Hai da-i acolo si fa scurta la mana 

• Like 25
  • Minus 17
Postat

Nu,nu o cunoaște dar îi susține pe cei care postează poze cu ea și copilul ei,si ales care a fost la ea alt nesmntit care o luă la mișto ca ce ea este de top? Atunci de ce merge la ea?

Cand am sustinut eu pe ala care a postat poze?

Citeste mai atent ce am postat acolo si dupa aia comenteaza.

Postat

Vad ca sunteți maneliști îmi pare rău pentru voi eu nu sunt

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Cand am sustinut eu pe ala care a postat poze?

Citeste mai atent ce am postat acolo si dupa aia comenteaza.

Zi nici usturoi n-ai mâncat nici gura nu-i miroase, vad ca si trăiești în virtual ,trezeste-te ca nimeni nu are de castigat aici decât pisici prin trafic
  • Like 2
  • Minus 3

Postat

nu  este  vorba  de  manele  ci  de mesaju care  il  trasmite  in  primul  videoclip

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...