Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

:*

Moni, ce bine te-ai impanat in ultima vreme...femeie buna de tras pe cosor pe toate partile! :-*...pana la ce ora stai in noaptea asta?

• Like 1
  • Minus 6
Vizitator costel888
Reputație: 0
Postat

Am trecut si eu pe la ea putin mai de mult si avand in vedere ca nu am mai postat de mult o recenzie am spus sa mai contribui si eu cu ceva aici pe forum si sa nu stau degeaba   :cocktail

Prin urmare ...locuieste in zona decebal ,locuri de parcare daca nu gasesti in fata in spate gasesti sigur , apartamentul este ok(curat) ..la baie nu am intrat pentru ca facusem dush de acasa deci nu prea am ce sa comentez, am vrut doar o finalizare , pozele sunt reale , este miniona si destul de plinuta ,foarte draguta la fatza si destul de sociabila  .

Mi-a facut sex oral si pot sa va spun ca o suge bine rau ,mie unul mi a placut ,la 100 lei finalizarea o recomand .

Sunt curios daca face si outcall la un pret corect, probabil daca se si deplaseaza o sa o chem si voi reveni si cu alta recenzie pt ca nu am incercat sex normal anal si alte fantezii ..deocamdata nici nu stiu daca face . 

Sper sa revin curand si cu alte recenzii ,daca aveti recomandari le astept cu drag !   :P  :D  :wub:

• Like 1
Postat

In noaptea de sambata spre duminica, la ora 02, din lipsa de alte variante, am avut programare la Moni. Mare tzeapa! Dupa ce i-am dat banii a vorbit si s-a comportat cu mine numai in sictir.

Mai intai nu a vrut sa faca dus. A inceput cu un oral bunicel si eram aproape sa termin. Dar, am avut proasta inspiratie sa vreu sa termin la normal si am pus-o capra. Atunci mi s-au intors matele pe dos, mi s-a inmuiat pulica si nu am mai fost in stare de nimic.

Cand i-am spus cine sunt pe forum si voi scrie ce mi-a facut, m-a amenintat ca voi primi minus la reputatie la toate postarile mele ca sa nu mai am credibilitate. Si a avut dreptate. A doua zi, cand m-am uitat pe forum, am vazut ca reputatia mea a patit la fel ca pulica mea, dupa ce mi s-au intors matele pe dos de la putoarea asta tupeista: pestele ei, @miky77, pus de ea, luase la pula toate postarile mele, si le-a dat cu minus.

Si acum notele:

Oral: 9 - Macar de supt pula este buna putoarea

Normal: 2 - Pentru ca 1 se da dioar pentru copiat. Cand am pus-o capra, mi s-au intors matele pe dos, mi s-a inmuiat pulica si nu am mai fost in stare de nimic.

Igiena: 2 - Pentru ca 1 se da dioar pentru copiat. Cand am pus-o capra, mi s-au intors matele pe dos, mi s-a inmuiat pulica si nu am mai fost in stare de nimic.

GFE: 2 - Pentru ca 1 se da dioar pentru copiat.

Cand i-am spus cine sunt pe forum si voi scrie ce mi-a facut, m-a amenintat ca voi primi minus la reputatie la toate postarile mele ca sa nu mai am credibilitate. Si a avut dreptate. A doua zi, cand m-am uitat pe forum, am vazut ca reputatia mea a patit la fel ca pulica mea, dupa ce mi s-au intors matele pe dos de la putoarea asta tupeista: pestele ei, @miky77, pus de ea, luase la pula toate postarile mele, si le-a dat cu minus.

De recomandat: sa fie trecuta de urgenta la de evitat.

• Minus 1
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Ce-i motane, vrei oleaca de trafic d'ala?

d'ala ...d'ala ....

cu ce vrei sa fie ? cu .....sau ....cu ? :laugh2

• Like 10
  • Minus 16
Postat

Cu de toate.

Pregateste-te Parinte sa te dezlantui

Fi pe faza  :laugh2

• Like 10
  • Minus 16
Postat

Cu de toate.

Da ce-o face bre Liviu ? am lipsit cateva zile si iar " s-a dus pe burta " :laugh2 :slap2

• Like 10
  • Minus 16
Postat

Nu stiu despre ce este vorba,nu am citit nimic legat de el.

s-o fi ascuns  :laugh2

• Like 8
  • Minus 16
Postat

A facut vreo nasolie??? :thinking

ia intreaba-l ...ca nici eu nu stiu de care a facut :laugh2

Liviu pescuiește

la plasa sau la undita ? 

• Like 10
  • Minus 16
Postat

La undita, ca deja a intrat el in plasa

cum asa ?

pai de la ce i s-a tras ?

• Like 8
  • Minus 16
  • Oras:In inima femeilor
Postat

ia intreaba-l ...ca nici eu nu stiu de care a facut :laugh2

la plasa sau la undita ?

Cum nu știi prietenul cu doua conturi făcute în două zile,este prostănac rău saracutu da ce să-i faci in 10 zile am fost de 5 ori la Anca,Odata la Bianca ,odată la Iza si o dată la bruneta din Dristor,iar diseară merg la Izabela din Rond ,una peste alta am plătit cu bani le-a durut in pizda de minusurile mele
  • Like 3
  • Minus 3
Postat

Cum nu știi prietenul cu doua conturi făcute în două zile,este prostănac rău saracutu da ce să-i faci in 10 zile am fost de 5 ori la Anca,Odata la Bianca ,odată la Iza si o dată la bruneta din Dristor,iar diseară merg la Izabela din Rond ,una peste alta am plătit cu bani le-a durut in pizda de minusurile mele

am inteles ......da de ce amintesti intr-una de minusuri ? :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Like 9
  • Minus 16
Postat

am inteles ......da de ce amintesti intr-una de minusuri ? :laugh2 :laugh2 :laugh2

Pentru că ai întrebat tu ce este cu mine știi că nu am probleme cu minusurile pot da am si 100 000 de minusuri mă doare fix în oală la 10 metri în fața,banii vorbesc nu minusurile citește tot ce am postat in ultima săptămână nu am adus vorba de ele niciodată că nu mă afectează cu nimic

• Like 4
  • Minus 3
Postat

Pentru că ai întrebat tu ce este cu mine știi că nu am probleme cu minusurile pot da am si 100 000 de minusuri mă doare fix în oală la 10 metri în fața,banii vorbesc nu minusurile citește tot ce am postat in ultima săptămână nu am adus vorba de ele niciodată că nu mă afectează cu nimic

ai luat-o in serios  :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Like 11
  • Minus 16

• Oras:Splaiul Unirii
  • Oras:Splaiul Unirii
Postat

Nu te cred

• Like 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...