moni77 Reputație: 2129 Postat Septembrie 24, 2016 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Postat Septembrie 24, 2016 5
bogdy Reputație: -474 Postat Septembrie 24, 2016 Postat Septembrie 24, 2016 Moni, ce bine te-ai impanat in ultima vreme...femeie buna de tras pe cosor pe toate partile! :-*...pana la ce ora stai in noaptea asta? 1 6
Vizitator costel888 Reputație: 0 Postat Septembrie 26, 2016 Postat Septembrie 26, 2016 Am trecut si eu pe la ea putin mai de mult si avand in vedere ca nu am mai postat de mult o recenzie am spus sa mai contribui si eu cu ceva aici pe forum si sa nu stau degeaba Prin urmare ...locuieste in zona decebal ,locuri de parcare daca nu gasesti in fata in spate gasesti sigur , apartamentul este ok(curat) ..la baie nu am intrat pentru ca facusem dush de acasa deci nu prea am ce sa comentez, am vrut doar o finalizare , pozele sunt reale , este miniona si destul de plinuta ,foarte draguta la fatza si destul de sociabila .Mi-a facut sex oral si pot sa va spun ca o suge bine rau ,mie unul mi a placut ,la 100 lei finalizarea o recomand .Sunt curios daca face si outcall la un pret corect, probabil daca se si deplaseaza o sa o chem si voi reveni si cu alta recenzie pt ca nu am incercat sex normal anal si alte fantezii ..deocamdata nici nu stiu daca face . Sper sa revin curand si cu alte recenzii ,daca aveti recomandari le astept cu drag ! : 1
liviu59 Reputație: 3 Postat Septembrie 26, 2016 Postat Septembrie 26, 2016 In noaptea de sambata spre duminica, la ora 02, din lipsa de alte variante, am avut programare la Moni. Mare tzeapa! Dupa ce i-am dat banii a vorbit si s-a comportat cu mine numai in sictir. Mai intai nu a vrut sa faca dus. A inceput cu un oral bunicel si eram aproape sa termin. Dar, am avut proasta inspiratie sa vreu sa termin la normal si am pus-o capra. Atunci mi s-au intors matele pe dos, mi s-a inmuiat pulica si nu am mai fost in stare de nimic. Cand i-am spus cine sunt pe forum si voi scrie ce mi-a facut, m-a amenintat ca voi primi minus la reputatie la toate postarile mele ca sa nu mai am credibilitate. Si a avut dreptate. A doua zi, cand m-am uitat pe forum, am vazut ca reputatia mea a patit la fel ca pulica mea, dupa ce mi s-au intors matele pe dos de la putoarea asta tupeista: pestele ei, @miky77, pus de ea, luase la pula toate postarile mele, si le-a dat cu minus. Si acum notele: Oral: 9 - Macar de supt pula este buna putoarea Normal: 2 - Pentru ca 1 se da dioar pentru copiat. Cand am pus-o capra, mi s-au intors matele pe dos, mi s-a inmuiat pulica si nu am mai fost in stare de nimic. Igiena: 2 - Pentru ca 1 se da dioar pentru copiat. Cand am pus-o capra, mi s-au intors matele pe dos, mi s-a inmuiat pulica si nu am mai fost in stare de nimic. GFE: 2 - Pentru ca 1 se da dioar pentru copiat.Cand i-am spus cine sunt pe forum si voi scrie ce mi-a facut, m-a amenintat ca voi primi minus la reputatie la toate postarile mele ca sa nu mai am credibilitate. Si a avut dreptate. A doua zi, cand m-am uitat pe forum, am vazut ca reputatia mea a patit la fel ca pulica mea, dupa ce mi s-au intors matele pe dos de la putoarea asta tupeista: pestele ei, @miky77, pus de ea, luase la pula toate postarile mele, si le-a dat cu minus. De recomandat: sa fie trecuta de urgenta la de evitat. 1
colorado sukaru Reputație: 1011 Postat Septembrie 26, 2016 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Septembrie 26, 2016 Şi tu ar trebuii sa fii trecut de urgență la psihiatrie 1
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Septembrie 30, 2016 Oras:Catania Oras:Catania Postat Septembrie 30, 2016 vreau sa fiu banat Imi pare bine! Eu sunt Muntenia!
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Octombrie 2, 2016 Oras:pa Oras:pa Postat Octombrie 2, 2016 Ce-i motane, vrei oleaca de trafic d'ala? 3 3
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 2, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Octombrie 2, 2016 Ce-i motane, vrei oleaca de trafic d'ala?d'ala ...d'ala ....cu ce vrei sa fie ? cu .....sau ....cu ? 10 16
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Octombrie 2, 2016 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Octombrie 2, 2016 d'ala ...d'ala ....cu ce vrei sa fie ? cu .....sau ....cu ? Cu de toate. 5
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 2, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Octombrie 2, 2016 Cu de toate.Pregateste-te Parinte sa te dezlantuiFi pe faza 10 16
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Octombrie 2, 2016 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Octombrie 2, 2016 Pregateste-te Parinte sa te dezlantuiFi pe faza Stai putin sa alimentez,sa trec pe palinca de 50 grade. 6
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 2, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Octombrie 2, 2016 Cu de toate.Da ce-o face bre Liviu ? am lipsit cateva zile si iar " s-a dus pe burta " 10 16
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Octombrie 2, 2016 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Octombrie 2, 2016 Da ce-o face bre Liviu ? am lipsit cateva zile si iar " s-a dus pe burta " Nu stiu despre ce este vorba,nu am citit nimic legat de el. 7
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 2, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Octombrie 2, 2016 Nu stiu despre ce este vorba,nu am citit nimic legat de el.s-o fi ascuns 8 16
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Octombrie 2, 2016 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Octombrie 2, 2016 s-o fi ascuns A facut vreo nasolie??? 5
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Octombrie 2, 2016 Oras:pa Oras:pa Postat Octombrie 2, 2016 Liviu pescuiește 3 3
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 2, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Octombrie 2, 2016 A facut vreo nasolie??? ia intreaba-l ...ca nici eu nu stiu de care a facut Liviu pescuiește la plasa sau la undita ? 10 16
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Octombrie 2, 2016 Oras:pa Oras:pa Postat Octombrie 2, 2016 La undita, ca deja a intrat el in plasa 3 3
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 2, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Octombrie 2, 2016 La undita, ca deja a intrat el in plasacum asa ?pai de la ce i s-a tras ? 8 16
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Octombrie 2, 2016 Oras:pa Oras:pa Postat Octombrie 2, 2016 cum asa ?pai de la ce i s-a tras ?Din dragoste, bre ) 3 3
liviu58 Reputație: -7337 Postat Octombrie 2, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Octombrie 2, 2016 ia intreaba-l ...ca nici eu nu stiu de care a facut la plasa sau la undita ? Cum nu știi prietenul cu doua conturi făcute în două zile,este prostănac rău saracutu da ce să-i faci in 10 zile am fost de 5 ori la Anca,Odata la Bianca ,odată la Iza si o dată la bruneta din Dristor,iar diseară merg la Izabela din Rond ,una peste alta am plătit cu bani le-a durut in pizda de minusurile mele 3 3
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 2, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Octombrie 2, 2016 Cum nu știi prietenul cu doua conturi făcute în două zile,este prostănac rău saracutu da ce să-i faci in 10 zile am fost de 5 ori la Anca,Odata la Bianca ,odată la Iza si o dată la bruneta din Dristor,iar diseară merg la Izabela din Rond ,una peste alta am plătit cu bani le-a durut in pizda de minusurile meleam inteles ......da de ce amintesti intr-una de minusuri ? :laugh2 9 16
liviu58 Reputație: -7337 Postat Octombrie 2, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Octombrie 2, 2016 am inteles ......da de ce amintesti intr-una de minusuri ? :laugh2 Pentru că ai întrebat tu ce este cu mine știi că nu am probleme cu minusurile pot da am si 100 000 de minusuri mă doare fix în oală la 10 metri în fața,banii vorbesc nu minusurile citește tot ce am postat in ultima săptămână nu am adus vorba de ele niciodată că nu mă afectează cu nimic 4 3
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 2, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Octombrie 2, 2016 Pentru că ai întrebat tu ce este cu mine știi că nu am probleme cu minusurile pot da am si 100 000 de minusuri mă doare fix în oală la 10 metri în fața,banii vorbesc nu minusurile citește tot ce am postat in ultima săptămână nu am adus vorba de ele niciodată că nu mă afectează cu nimicai luat-o in serios :laugh2 11 16
colorado sukaru Reputație: 1011 Postat Octombrie 2, 2016 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Octombrie 2, 2016 Pentru că ai întrebat tu ce este cu mine știi că nu am probleme cu minusurile pot da am si 100 000 de minusuri mă doare fix în oală la 10 metri în fața,banii vorbesc nu minusurile citește tot ce am postat in ultima săptămână nu am adus vorba de ele niciodată că nu mă afectează cu nimicNu te cred 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum