panoramic Reputație: -1920 Postat Octombrie 22, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Octombrie 22, 2016 De ce a fost banat pana la urma?? 1 Link spre comentariu
moni77 Reputație: 2129 Postat Octombrie 23, 2016 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Partajează Postat Octombrie 23, 2016 Io am profitat sambata de oferta ei, ca eu doar la oferte ce mai merg, si mi.a placut mult. Bag pula, ce oral face. Super tare. Te pup mony.Ms ești un drăguț cuminte! Pup 1 Link spre comentariu
moni77 Reputație: 2129 Postat Octombrie 26, 2016 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Partajează Postat Octombrie 26, 2016 De azi prețul meu ca fi de 80 Fin 150 ora.. am pus acest preț deoarece nu mai fac oral neprotejat de nici un fel. 3 Link spre comentariu
suleyman1984 Reputație: 78 Postat Octombrie 26, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Octombrie 26, 2016 super...fix cand veneam si io la tine :clapp 2 Link spre comentariu
moni77 Reputație: 2129 Postat Octombrie 26, 2016 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Partajează Postat Octombrie 26, 2016 super...fix cand veneam si io la tine :clapp Link spre comentariu
moni77 Reputație: 2129 Postat Octombrie 28, 2016 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Partajează Postat Octombrie 28, 2016 Disponibila până la ora 05:00 Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Octombrie 29, 2016 Partajează Postat Octombrie 29, 2016 Disponibila până la ora 05:00 Andreea (fosta "studenta") a-nceput sa se futa-n cur si cu clientii. Tu cand ii urmezi exemplul? Link spre comentariu
moni77 Reputație: 2129 Postat Octombrie 29, 2016 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Partajează Postat Octombrie 29, 2016 Andreea (fosta "studenta") a-nceput sa se futa-n cur si cu clientii. Tu cand ii urmezi exemplul?Niciodată ) 2 Link spre comentariu
ghost 01 Reputație: 2247 Postat Octombrie 30, 2016 Oras:... Oras:... Partajează Postat Octombrie 30, 2016 Niciodată )Off... 2 Link spre comentariu
mihai993 Reputație: -410 Postat Octombrie 30, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Octombrie 30, 2016 De ce fara oral neptotejat ? Link spre comentariu
moni77 Reputație: 2129 Postat Octombrie 30, 2016 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Partajează Postat Octombrie 30, 2016 De ce fara oral neptotejat ?Ca am văzut prea multă brânză) 3 Link spre comentariu
kunaguero2016 Reputație: 1 Postat Octombrie 30, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Octombrie 30, 2016 17:47Epic fail din punctul meu de vedere! Am fost la ea acum vreo 3 saptamani. Nu preciza in anunt la momentul respectiv ca face oral numai protejat, asa ca dupa o discutie normala am stabilit sa ne vedem. Locatia la rond Alba Iulia, pe langa Credit Agricole (langa BCR).Avand in vedere ca era prima data cand mergeam la ea, ma asteptam ca macar sa-si dea silinta sa ma faca sa ma simt bine-eventual sa revin. Pe langa ca nu te asteapta nici pe departe ca in poze (eu speram macar la niste tocuri daca nu la o tinuta sexy (ca nu ma duc sa ma fut cu mama mare imbracata in capot), fata a venit cu niste sosete in picioare pe care nu le-a dat jos pe parcursul vizitei. (Banuiesc ca nu avea unghiile taiate la picioare sau fusese la sapa mai devreme si era murdara-nu stiu-ea stie) mi-a zis din prima ca ea face doar oral protejat ca e prima oara cand ne vedem si ea asa procedeaza. ok, zic eu (deja nu suna bine) o suge sa zic 3-4 minute si dupa zice, hai sa ma futi. Am vrut pe la spate (eu eram cu gandul la curul ala mare si bun), dar ea m-a oprit. Aaaa nu ca o ai prea mare si nu fac pe la spate ca am facut cezariana si ma doare...deja eram paf. Dupa ce am terminat ca sa plec de acolo, mi-a zis ceva de copilul ei ca sta la bunici sau plm. Chiar nu ma interesa! Deci, concluzie EPIC FAIL! se poarta ca un cacat 14 Link spre comentariu
mesia777 Reputație: 464 Postat Octombrie 31, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 31, 2016 Am fost si eu saptamana trecuta la ea si am vrut sa ii fac o recenzie dar vad ca @kunaguero2016 a scris cam tot ce vroiam sa scriu si eu. Fustfuck si nimic special. In poze arata bine, cur interesant dar in realitate e de 6 (cu indulgenta). Ce sa faci...daca avem sculele mai mari nu avem ce fute Pe deasupra nu ii place sa fie sarutata pe sani ca inca alapteaza si senzatia ca se cam grabeste. Note:Aspect 6Locatie 6Oral 7Normal 7 GFE 4 Eu nu mai revin 10 Link spre comentariu
earl_of_clit Reputație: 20 Postat Octombrie 31, 2016 Oras:București Oras:București Partajează Postat Octombrie 31, 2016 Dacă nu ar avea peste 50% ADN de la etnia conlocuitoare colorată, dacă nu ar avea piercing-ul acela de prost gust în bot, dacă nu ar avea semnătura fostului pește tatuată la vedere pe claviculă, dacă nu l-ar fi lins în bot, în pulă și-n cur pe răposatul liviu58(actualmente ”cinestie”), poate că aș fi riscat și eu o vizită la ”celebra” moni să verific despre ce este vorba.Având însă în vedere aceste circumstanțe, eu nu-mi asum niciun risc. Pentru aceste motive, părerea mea este că ar trebui trecută la DE EVITAT.Oricum, este posibil s-o ”retragă” livuță și pe asta de pe piață cât de curând... 3 1 Link spre comentariu
amachine Reputație: 262 Postat Octombrie 31, 2016 Partajează Postat Octombrie 31, 2016 Confirm si eu cele spuse mai sus.Am fost joi pe la ea, primul din lista zilei. Am asteptat-o in fata blocului, am urcat cu ea si inca o colega cu burtica, si m-a rugat sa intru in camera sa ma dezbrac si s-o astept.A fost foarte surprinsa cand m-am cerut la dus "aa, vrei sa faci dus? Ia un prosop". Si-a cerut scuze "imi cer eu scuze pt deranj", in scarba si doar de fatada, in timp ce continua o discutie cu cele 2 colege despre o vânătaie produsă de un anume client.In sfarsit, ajung inapoi in camera, dezbracat, vine si ea dezbracata (doar sosetele lungi de care pomenea colegul de mai sus).Nu te lasa s-o atingi, sa-i vezi curul sau pizda, sanii nu se ating, nu se pune mana in par. Ea nu sta capra ca "sanatatea ei nu se cumpara cu bani". Oral bunicel, scurt si apăsat. Maxim 2 minute. Pus prezervativul cu gura. La oral e buna, doar ca e foarte falsa. Normal banal, pe la spate intinsi pe pat, cu "vai ce groasa o ai" si alte falsete. Cerut din nou oral, nervoasa ca tre sa schimbe prezervativul, il schimba, suge putin si finalizez pe sani printr-o laba executata bine, de mine. Note: desi apreciez dolofanele la fizic mai mult de 7 nu ia. Imbracata e bună. Daca ar fi purtat un babydoll ca in poze, se schimba mult.Figura o stiti din poze, tine de gusturi.Locatia e de 7, dezordine dar probabil nu e tot timpul asa. De futut e bine.Oral as da un 8. E bun desi e cu anvelopa.Normal 5, fals, fara implicare.GFE de gheata, temperaturi subunitare. Note subunitare. Atitudinea scarbita de la telefon, de cand urcam cu liftul mi-a zis ca e obosita ca nu a dormit de mult. E sictirita, aroganta si țâfnoasă gen printesa din cartier. Nu discut despre geneMacar si-a cerut scuze pentru atitudine, probabil (dupa laudele altora) e altfel, poate ca am prins-o eu in toane proaste, dar NU voi reveni sa fac o diferenta. 80 de lei glontul, pret urias pentru experienta. Ma intreb cum se purta cand avea preturi duble. Va doresc o zi buna! 12 Link spre comentariu
moni77 Reputație: 2129 Postat Octombrie 31, 2016 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Partajează Postat Octombrie 31, 2016 Dacă nu ar avea peste 50% ADN de la etnia conlocuitoare colorată, dacă nu ar avea piercing-ul acela de prost gust în bot, dacă nu ar avea semnătura fostului pește tatuată la vedere pe claviculă, dacă nu l-ar fi lins în bot, în pulă și-n cur pe răposatul liviu58(actualmente ”cinestie”), poate că aș fi riscat și eu o vizită la ”celebra” moni să verific despre ce este vorba.Având însă în vedere aceste circumstanțe, eu nu-mi asum niciun risc. Pentru aceste motive, părerea mea este că ar trebui trecută la DE EVITAT.Oricum, este posibil s-o ”retragă” livuță și pe asta de pe piață cât de curând... Ești prost este scris numele copiilor mei nu a peștelui;) vorbești fără să știi dacă citești atent scrie un nume de fată și unu de băiat;) 2 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 31, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Octombrie 31, 2016 Ești prost este scris numele copiilor mei nu a peștelui;) vorbești fără să știi dacă citești atent scrie un nume de fată și unu de băiat;)deci te-a vizitat , ori ba ...de prost zic 5 15 Link spre comentariu
adrianadrian333333 Reputație: 18 Postat Noiembrie 1, 2016 Oras:SUCEAVA Oras:SUCEAVA Partajează Postat Noiembrie 1, 2016 Apar poze cu tn pe public la sv???ai ajuns prin zona??? 1 1 Link spre comentariu
moni77 Reputație: 2129 Postat Noiembrie 2, 2016 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Partajează Postat Noiembrie 2, 2016 Apar poze cu tn pe public la sv???ai ajuns prin zona???Nu sunt furate ... 1 Link spre comentariu
moni77 Reputație: 2129 Postat Noiembrie 3, 2016 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Partajează Postat Noiembrie 3, 2016 Disponibilă până la 03:3080 fin 150 ora oral pro+ normal Pro Nu accept anni sau cunni . Link spre comentariu
moni77 Reputație: 2129 Postat Noiembrie 3, 2016 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Partajează Postat Noiembrie 3, 2016 Disponibilă până la 03:3080 fin 150 ora oral pro+ normal Pro Nu accept anni sau cunni . 7 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Noiembrie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 6, 2016 Disponibilă până la 03:3080 fin 150 ora oral pro+ normal ProNu accept anni sau cunni . Am programari facute dar am sa anulez una, ca sa ii mai fac o vizita lui Moni 6 6 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 6, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Noiembrie 6, 2016 Am programari facute dar am sa anulez una, ca sa ii mai fac o vizita lui Moni :laugh2 5 15 Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Noiembrie 6, 2016 Partajează Postat Noiembrie 6, 2016 Disponibilă până la 03:3080 fin 150 ora oral profesionist+ normal ProNu accept anni sau cunni . vezi ca ai scris gresit 1 1 Link spre comentariu
ghost 01 Reputație: 2247 Postat Noiembrie 6, 2016 Oras:... Oras:... Partajează Postat Noiembrie 6, 2016 Am programari facute dar am sa anulez una, ca sa ii mai fac o vizita lui Moni Ai un suflet mare! 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum