Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

Nu stiu de unde tot apareti !? Daca nu va place o "shaorma" mergeti frate si comandati-va un "covrig" skinny .Nu vreau s-o laud pe fatuca asta , dar ca un raport pret-calitate este destul de Ok . Fata intradevar este genul BBW , dar destul de bine proportionata si cu un fund demential fata de altele (de gen) care atarna grasimea pe ele si destul de draguta la fata, iar implicarea ei fata de client este destul de buna.Spun asta ptr. ca am vizitat-o in trecut , nu i-am facut recenzie ptr. ca nu fac de fel (oricum parerile ca si atitudinea pers. care viziteaza femei de gen sunt diferite , iar ptr. multi prea putin ar conta) si am fost si la scanduri-skinny  sau papusele ca de revista , unde am dat bani degeaba (uneori dublu) si am plecat profund dezamagit ,  datorita implicarii  acestora egala cu zero. Deci mergeti frate si convingeti-va singuri , ca este exact cum spun eu si lasati comentariile rautacioase : uite-o ce stramba e , uite-o ce grasa , ..... sau sunteti pute-fierte care va e frica de pizda , nu mai pun la socoteala ca la unii va e rusine sa dati un tel. sa vedeti ce si cum. :no2

:* :* ! :X

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:In inima femeilor
Postat

Sa inteleg ca papagalul ala de liviu58 o lauda degeaba pe shaormista asta fomista...vai de capu eu si a lu linge coate ala

Daca eu sunt linge coate tu esti linge pizda de aia  mirosea Monii a shaorma ca ai mancat tu inainte sa o speli cu limba la pizda si a luat miros de la limba ta taran basinos, date-n kil sa te bata de urtupan basit

• Like 2
  • Minus 7
  • Oras:duc cu sorcova
  • Oras:duc cu sorcova
Postat

Sa inteleg ca papagalul ala de liviu58 o lauda degeaba pe shaormista asta fomista...vai de capu eu si a lu linge coate ala

inveti repede... sunt mandru de tine

post-194630-0-24050800-1461785266_thumb.jpg

• Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti
Postat

Bietu liviu58 s a suparat...fute ma linistit colacele de pe burta asteia...daca atat poti...scoate si tu ceva bani si mergi la o femeie...si nu la animale

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Bietu liviu5'8 s a suparat...fute ma linistit colacele de pe burta asteia...daca atat poti...scoate si tu ceva bani si mergi la o femeie...si nu la animale

Daca eram' Lache' veneam la tine ca esti ieftin rau si-mi permiteam sa-ti dau o  :atm  la banii care mi-au mai ramas in buzunar

• Like 2
  • Minus 6
  • Oras:Qatar
  • Oras:Qatar
Postat

Moni, pana la ce ora lucrezi? As vrea sa ajung de dimineata pe la 7 dupa munca. Te pup dulce 😘

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Moni, pana la ce ora lucrezi? As vrea sa ajung de dimineata pe la 7 dupa munca. Te pup dulce

Tot schimbu' 3,tot schimbu'3 ? =))

Reputație: -7337
Postat

Hristos a inviat, sarbatorile pascale sa-ti aduca , fericire multa iubire, spor la bani :kiss3 :kiss3 :kiss3

• Like 2
  • Minus 7

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...