trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 5, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Mai 5, 2016 Tataie , stai in banca ta ca ma pis pe tine Peseu : da-te-n sloboz de lingau Te-a 'nervat, este? Big like 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 5, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Mai 5, 2016 Băi jegosule fă comentarii în loc să o sugi aiurea Scoate poza aia de la profil că ne duelăm ca dracii...doar unu' e Ţeposu' p-aicișa, în poola mea ) 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 5, 2016 Postat Mai 5, 2016 Scoate poza aia de la profil că ne duelăm ca dracii...doar unu' e Ţeposu' p-aicișa, în poola mea )plagiatori in pula mea 2 1
bic.c Reputație: -1560 Postat Mai 5, 2016 Oras:. Oras:. Postat Mai 5, 2016 Te-a 'nervat, este? Inca nu , acum imi fac incalzirea 2 1
vasilepoamarosie Reputație: -157 Postat Mai 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 5, 2016 Hmm.. Ma retrag dupa acest site ...Activez si cu clienti noi dar dupa alte site-uri ... O fi vreun sait specilizat în curve grase... :laugh2 1 2
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 5, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Mai 5, 2016 Inca nu , acum imi fac incalzirea Lasă-l....deles 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 5, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Mai 5, 2016 O fi vreun sait specilizat în curve grase... :laugh2 bebewiste, în poola ta
bic.c Reputație: -1560 Postat Mai 5, 2016 Oras:. Oras:. Postat Mai 5, 2016 Lasă-l....deles N-am cum, prostia ma fascineaza maxim .Vreau sa scot tot ce-i mai bun din el , n-o sa-mi ia prea mult 4 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 5, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Mai 5, 2016 N-am cum, prostia ma fascineaza maxim .Vreau sa scot tot ce-i mai bun din el , n-o sa-mi ia prea mult Să IESE dracii dân el, zic
pipilica Reputație: 1621 Postat Mai 5, 2016 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Mai 5, 2016 Să IESE dracii dân el, zic Pentru exorcizari apelati cu incredere la Parintele Pipilica. 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 5, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Mai 5, 2016 Pentru exorcizari apelati cu incredere la Parintele Pipilica. Duamne ajută, padresito )
moni77 Reputație: 2129 Postat Mai 5, 2016 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Postat Mai 5, 2016 tocmai ce spuneam altceva nu aveti de facut decat sa comentati aiurea...asta nu mai este site de recenzii ci site can-can....va luati aiurea de el ca e lingau ca e linge pizda etc cati dintre voi nu sunteti la fel ... dar mai pe sub fusta sa nu fiti si voi subiect can can ca na va e frica de atacuri ia vizitati si voi in fiecare saptamana cate 6 fete sa vedem va tine ?urat din partea voastra foarte urat in loc sa tineti la el ca cred ca e singurul care face recenzii unde merge voi nu stiti cum sa scarbiti lumea ...bravo sunteti plini de ura ps hai va astept comentarile leagt de greselile mele de ortografie ca altceva nu mai stiti in loc sa va mai indreptati voi ca comportament fata de colegii vostri 2 1
pipilica Reputație: 1621 Postat Mai 5, 2016 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Mai 5, 2016 Hooo bre!nu te inflama asa tare ca faci galci.Mai glumim si noi,sau este interzis?
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 5, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Mai 5, 2016 tocmai ce spuneam altceva nu aveti de facut decat sa comentati aiurea...asta nu mai este site de recenzii ci site can-can....va luati aiurea de el ca e lingau ca e linge pizda etc cati dintre voi nu sunteti la fel ... dar mai pe sub fusta sa nu fiti si voi subiect can can ca na va e frica de atacuri ia vizitati si voi in fiecare saptamana cate 6 fete sa vedem va tine ?urat din partea voastra foarte urat in loc sa tineti la el ca cred ca e singurul care face recenzii unde merge voi nu stiti cum sa scarbiti lumea ...bravo sunteti plini de ura ps hai va astept comentarile leagt de greselile mele de ortografie ca altceva nu mai stiti in loc sa va mai indreptati voi ca comportament fata de colegii vostri *comentariile*legat virgule...și multe altele, în poola mea ) 2
bic.c Reputație: -1560 Postat Mai 5, 2016 Oras:. Oras:. Postat Mai 5, 2016 ia vizitati si voi in fiecare saptamana cate 6 fete sa vedem va tine ?urat din partea voastra foarte urat in loc sa tineti la el ca cred ca e singurul care face recenzii unde merge voi nu stiti cum sa scarbiti lumea ...bravo sunteti plini de ura Frumoas-o( ) , o parte dintre noi mai futem si fete combinate nu doar platite . Nimic nu este mai incitant pe lumea asta ca acel joc de-a soarecele si pisica cu "victima". Pe la voi cele platite, doar asa de umplutura. Peseu : Ai idee la ce tractoriste are abonament Romeo ? 2 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 5, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Mai 5, 2016 Frumoas-o( ) , o parte dintre noi mai futem si fete combinate nu doar platite . Nimic nu este mai incitant pe lumea asta ca acel joc de-a soarecele si pisica cu "victima". Pe la voi cele platite, doar asa de umplutura. Peseu : Ai idee la ce tractoriste are abonament Romeo ? Dac-o vede pe bagaboanta dă gajică-mea i-o ia corpu' razna Mamă, ce nervi m-a luatără, aaaaah 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 5, 2016 Postat Mai 5, 2016 Dac-o vede pe bagaboanta dă gajică-mea i-o ia corpu' razna Mamă, ce nervi m-a luatără, aaaaah Ce zice ?
liviu58 Reputație: -7337 Postat Mai 5, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Mai 5, 2016 Ba maimutoiule , tu nu pricepi ca esti penibil ? bai jegosule nu-ti dai seama cat esti de prost? 3 7
liviu58 Reputație: -7337 Postat Mai 5, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Mai 5, 2016 Lasă-l....deles " arasel ca te deles" asa este corect te sfatuiesc sa nu mai folosesti expresii pe care nu le cunosti 3 7
liviu58 Reputație: -7337 Postat Mai 5, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Mai 5, 2016 Guță , ai reușit ti-am zis? 3 7
sorina4u Reputație: 79 Postat Mai 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 5, 2016 Da ai dreptate... Nu am pus botu la nimic dar nu suntem obligate sa suportam jicnirile lor...Ne vom retrage mai multe dupa accest forum...Pacat pe... Alte forum-uri sunt alte tabieturi mai bune ..ai ce sa citesti aici ce sa citesti in loc de recenzii ?! Numai aberatii Parerea mea este ca faceti o mare greseala. In loc sa va retrageti ar trebui sa invatati cum sa ignorati frustratii, imbecilii si labagii. Aveti functia ignore, folositi-o cu incredere. Poate ca or fi tabieturi mai bune pe alte forumuri dar iti garantez ca si banii care vin datorita acelor forumuri sunt cu mult mai putini. Nu va mai repeziti asa, ganditi-va bine inainte de a face o alegere pentru ca s-ar putea sa nu iasa cum vreti voi si cand veti veni inapoi pe Nimfo, sa va asteptati la caterinca.....si pe buna dreptate! In alta ordine de idei, chiar daca voi nu mai intrati pe acest forum dar lucrati in continuare, topicele voastre vor ramane aici iar ei vor scrie in continuare, la asta este ca nu v-ati gandit?!? P.S. Cand vad chestii de genul asta imi amintesc de cearta mea cu Bambuchaa...dar eu sunt iarba rea, nu cedez nici de-a draq. 6 17
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 5, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Mai 5, 2016 " arasel ca te deles" asa este corect te sfatuiesc sa nu mai folosesti expresii pe care nu le cunosti Mucles că te mudaraptu e și mai corect )
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 5, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Mai 5, 2016 Ce zice ? E dă bine
liviu58 Reputație: -7337 Postat Mai 5, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Mai 5, 2016 Mucles că te mudaraptu e și mai corect )Mucles ca te rapto modero asa este 5 7
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum