mathis27 Reputație: 1227 Postat Iunie 21, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iunie 21, 2016 .Apetisant fund ai fato 😘😘😘! 2 Link spre comentariu
moni77 Reputație: 2129 Postat Iunie 21, 2016 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Partajează Postat Iunie 21, 2016 Disponibila 1 Link spre comentariu
moni77 Reputație: 2129 Postat Iunie 21, 2016 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Partajează Postat Iunie 21, 2016 Apetisant fund ai fato mssss 1 Link spre comentariu
moni77 Reputație: 2129 Postat Iunie 21, 2016 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Partajează Postat Iunie 21, 2016 Disponibila 1 Link spre comentariu
moni77 Reputație: 2129 Postat Iunie 22, 2016 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Partajează Postat Iunie 22, 2016 Disponibila 1 1 Link spre comentariu
moni77 Reputație: 2129 Postat Iunie 23, 2016 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Partajează Postat Iunie 23, 2016 Up 1 Link spre comentariu
gigi balamuc Reputație: 10 Postat Iunie 23, 2016 Oras:Corbeanca Oras:Corbeanca Partajează Postat Iunie 23, 2016 150 fin /250 ora !? Serios? =)) Link spre comentariu
paulica35 Reputație: 8 Postat Iunie 23, 2016 Partajează Postat Iunie 23, 2016 SALUTARE..Actiunea a debutat cam asa ,,,,Inbratisari , sarutari peste tot , FK pe tot parcursul actiunii , este adevarat are cateva kg in plus dar se muleaza pe tine , e o dulce , are niste sani frumosi frumosi dar piesa de rezistenta este fundul . Mie asa ami place putin mai mare ai pe ce pune manaAsaaa , dupa un preludiu tandru Monica coboara la junior pt oral, nu am ce sa-i reprosez , face DT , atenta , batai cu juniorul peste gura , ce mai , e marfa de marfa .La normal e buna , sta in orice pozitie , se implica , e cu tine acolo , se uda din abundenta , natural bineinteles, am schimbat cateva pozitii , la umeri craci e buna rau , pe la spate e o problema , pt mine , nu-si tine fundul sus , in loc sa se arcuiasca in jos ea se arcuieste in sus , iar pentru mine e o problema ca nu vad ce fac acolo , juniorul batea in retragere dar a avut MONICA grija , draga de ea , am trecut la 69 si la revigorat , ii multumesc ca a avut rabdare cu mine , nu ma grabit sub nici o forma ,Am terminat sesiunea de iubire ( da , fata asta face dragoste nu sex , acum depinde si cum o prinzi ) am mai stat la palavre cred ca cel putin o ora , imi place foarte mult de ea , e o fata de-a noastra din popor , fara fite , are simtul umorului , e o dulce dulce , mi-a facut o deosebita placere sa o cunosc.Note pt Monica ( draga de ea)Aspect fata .............8,5 cu un abonament la sala si cu atitudinea ei ajunge peste 9,5.Oral.....................10 Normal ...................8,5 nu geme excesiv , o face modest , poate unde ca este foarte naturala si nu poate sa se prefaca. Atitudine ..................10GFE...........................10 intretine FK , e cu tine acolo nu te lasa .Cadoul fetei................250. Ii merita cu varf si indesat.AM MAI FACUT SI ALTE PROSTIOAREE de revenit , ( asta e , fiecare cu nebunia lui)O recomand , e o dama de companie in toata regula , Aceasta a fost experienta mea cu Monica .Iti multumesc Monica pentru ca mai (suportat) ,,,,,te pup si ne vom revedea curand .Salutare si numai bine.PS.Euu sunt biluta. pupo si pe Shasa din partea mea si sa nu mai fie bolnavioara. 8 Link spre comentariu
moni77 Reputație: 2129 Postat Iunie 23, 2016 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Partajează Postat Iunie 23, 2016 SALUTARE..Actiunea a debutat cam asa ,,,,Inbratisari , sarutari peste tot , FK pe tot parcursul actiunii , este adevarat are cateva kg in plus dar se muleaza pe tine , e o dulce , are niste sani frumosi frumosi dar piesa de rezistenta este fundul . Mie asa ami place putin mai mare ai pe ce pune manaAsaaa , dupa un preludiu tandru Monica coboara la junior pt oral, nu am ce sa-i reprosez , face DT , atenta , batai cu juniorul peste gura , ce mai , e marfa de marfa .La normal e buna , sta in orice pozitie , se implica , e cu tine acolo , se uda din abundenta , natural bineinteles, am schimbat cateva pozitii , la umeri craci e buna rau , pe la spate e o problema , pt mine , nu-si tine fundul sus , in loc sa se arcuiasca in jos ea se arcuieste in sus , iar pentru mine e o problema ca nu vad ce fac acolo , juniorul batea in retragere dar a avut MONICA grija , draga de ea , am trecut la 69 si la revigorat , ii multumesc ca a avut rabdare cu mine , nu ma grabit sub nici o forma ,Am terminat sesiunea de iubire ( da , fata asta face dragoste nu sex , acum depinde si cum o prinzi ) am mai stat la palavre cred ca cel putin o ora , imi place foarte mult de ea , e o fata de-a noastra din popor , fara fite , are simtul umorului , e o dulce dulce , mi-a facut o deosebita placere sa o cunosc.Note pt Monica ( draga de ea) Aspect fata .............8,5 cu un abonament la sala si cu atitudinea ei ajunge peste 9,5.Oral.....................10 Normal ...................8,5 nu geme excesiv , o face modest , poate unde ca este foarte naturala si nu poate sa se prefaca. Atitudine ..................10GFE...........................10 intretine FK , e cu tine acolo nu te lasa .Cadoul fetei................250. Ii merita cu varf si indesat.AM MAI FACUT SI ALTE PROSTIOARE E de revenit , ( asta e , fiecare cu nebunia lui)O recomand , e o dama de companie in toata regula , Aceasta a fost experienta mea cu Monica . Iti multumesc Monica pentru ca mai (suportat) ,,,,,te pup si ne vom revedea curand . Salutare si numai bine.PS.Euu sunt biluta. pupo si pe Shasa din partea mea si sa nu mai fie bolnavioara.cum as putea sa te uit tocmai pe tineee te pup multumesc! Vacanta placuta 2 1 Link spre comentariu
moni77 Reputație: 2129 Postat Iunie 24, 2016 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Partajează Postat Iunie 24, 2016 disponibila 1 1 Link spre comentariu
laurentiuseven7 Reputație: 0 Postat Iunie 24, 2016 Partajează Postat Iunie 24, 2016 Pana la ce ora azi? Link spre comentariu
moni77 Reputație: 2129 Postat Iunie 24, 2016 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Partajează Postat Iunie 24, 2016 Pana la ce ora azi?01:30 1 1 Link spre comentariu
moni77 Reputație: 2129 Postat Iunie 25, 2016 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Partajează Postat Iunie 25, 2016 Buna dimineata dragi mei azi sunt disponibila de la ora 12:00pana la ora 04:30 ..150fin-250oraRond alba iulia va pup 1 1 Link spre comentariu
moni77 Reputație: 2129 Postat Iunie 25, 2016 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Partajează Postat Iunie 25, 2016 Up 1 1 Link spre comentariu
victorino Reputație: 9 Postat Iunie 25, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iunie 25, 2016 "Postat 27 November 2015 - 10:33 PMAnuntul ei: Buna.. Sunt Monica 23de ani.. SCRETA, SENZUALA, JUCAUSA, PASIONALA SI PLINA DE EROTISM- SUNT DOAR CATEVA CUVINTE CARE MA POT CARACTERIZA. SUNT O BRUNETA FOCOASA CU SANI SI TOT CEEA CE TREBUIE SA AIBE O FEMEIE PENTRU A FI PLACUTA,(ca aspect fizic am 1,65 cu 53 KG...sâni nr 4 )..*.Sex la telefon 10€ Hello gentlemen... Thank you for looking at my profile ..my name is Monica i have 23 year old.. I'm very sexy. End hot for you... Call me for mor details ... My photo is real. Kiss !!" Monico: "MY PHOTOS ARE REAL", ca e mai multe, papusa. Link spre comentariu
liviu58 Reputație: -7337 Postat Iunie 25, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Partajează Postat Iunie 25, 2016 "Postat 27 November 2015 - 10:33 PMAnuntul ei: Buna.. Sunt Monica 23de ani.. SCRETA, SENZUALA, JUCAUSA, PASIONALA SI PLINA DE EROTISM- SUNT DOAR CATEVA CUVINTE CARE MA POT CARACTERIZA. SUNT O BRUNETA FOCOASA CU SANI SI TOT CEEA CE TREBUIE SA AIBE O FEMEIE PENTRU A FI PLACUTA,(ca aspect fizic am 1,65 cu 53 KG...sâni nr 4 )..*.Sex la telefon 10€ Hello gentlemen... Thank you for looking at my profile ..my name is Monica i have 23 year old.. I'm very sexy. End hot for you... Call me for mor details ... My photo is real. Kiss !!" Monico: "MY PHOTOS ARE REAL", ca e mai multe, papusa. te inseli baiatu '' my photo'' a scris Moni adica poza este reala,nu a scris'' my photos'' adica pozele 2 4 Link spre comentariu
victorino Reputație: 9 Postat Iunie 25, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iunie 25, 2016 te inseli baiatu '' my photo'' a scris Moni adica poza este reala,nu a scris'' my photos'' adica pozeleBucatare, nu vezi ca e vreo 5-6 fotografii? Iar te invarti precum un coi intr-o caldare. 1 Link spre comentariu
liviu58 Reputație: -7337 Postat Iunie 25, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Partajează Postat Iunie 25, 2016 Bucatare, nu vezi ca e vreo 5-6 fotografii? Iar te invarti precum un coi intr-o caldare. mai citeste ce ai scris cu mana ta ,faceai o asa zisa corectura la substantiv,fraiere macar recunoaste ca nu ai fost atent 1 5 Link spre comentariu
victorino Reputație: 9 Postat Iunie 25, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iunie 25, 2016 mai citeste ce ai scris cu mana ta ,faceai o asa zisa corectura la substantiv,fraiere macar recunoaste ca nu ai fost atentBucatare, daca e 5-6 fotografii, nu e la plural? ONE PHOTO vs 5-6 PHOTOS! Tu nu spui: o omleta/doua omlete? 1 1 Link spre comentariu
liviu58 Reputație: -7337 Postat Iunie 25, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Partajează Postat Iunie 25, 2016 Bucatare, daca e 5-6 fotografii, nu e la plural? ONE PHOTO vs 5-6 PHOTOS! Tu nu spui: o omleta/doua omlete?ba esti prost sau esti prost alefe tu.Este vorba de singular sau plural ,te refereai la ortografie nu la poze,ai trei clase ca trenul.Este mare lucru sa zici ; da frate nu am fost atent 2 5 Link spre comentariu
victorino Reputație: 9 Postat Iunie 25, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iunie 25, 2016 ba esti prost sau esti prost alefe tu.Este vorba de singular sau plural ,te refereai la ortografie nu la poze,ai trei clase ca trenul.Este mare lucru sa zici ; da frate nu am fost atent1. Grigore Moisil (ai de grije, n-a fost ospatar) a afirmat: "Cand esti prost, esti ca si cum ai fi mort. Tu nu-ti dai seama, insa cei din jurul tau sufera!"2. Singular/plural/ortografie/poze ... ce mai conteaza? Eu m-am adresat ei, nu tie! Cine plm esti tu sa te bagi in seama pe topicul fetei?3. Bucatare ... Link spre comentariu
moni77 Reputație: 2129 Postat Iunie 25, 2016 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Partajează Postat Iunie 25, 2016 Up 3 1 Link spre comentariu
moni77 Reputație: 2129 Postat Iunie 26, 2016 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Partajează Postat Iunie 26, 2016 Disponibila 7 1 Link spre comentariu
money_talks Reputație: -236 Postat Iunie 26, 2016 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Partajează Postat Iunie 26, 2016 Draga mea,nu mai pune poze cu fundu' ca nu te avantajeaza Mai bine scoate sanii la inaintare 7 6 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 26, 2016 Partajează Postat Iunie 26, 2016 Disponibilapacat ca nu poate fi utilizat in pozitia asta Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum