Sari la conținut

Postări Recomandate

SALUTARE..Actiunea a debutat cam asa ,,,,
Inbratisari , sarutari peste tot , FK pe tot parcursul actiunii , este adevarat are cateva kg in plus dar se muleaza pe tine , e o dulce , are niste sani frumosi frumosi dar piesa de rezistenta este fundul . Mie asa ami place putin mai mare ai pe ce pune mana
Asaaa , dupa un preludiu tandru Monica coboara la junior pt oral, nu am ce sa-i reprosez , face DT , atenta  , batai cu juniorul peste gura , ce mai , e marfa de marfa .
La normal e buna , sta in orice pozitie , se implica , e cu tine acolo , se uda din abundenta , natural bineinteles, am schimbat cateva pozitii , la umeri craci e buna rau , pe la spate e o problema , pt mine , nu-si tine fundul sus , in loc sa se arcuiasca in jos ea se arcuieste in sus , iar pentru mine e o problema ca nu vad ce fac acolo , juniorul batea in retragere dar a avut MONICA grija , draga de ea , am trecut la 69 si la revigorat , ii multumesc ca a avut rabdare cu mine , nu ma grabit sub nici o forma ,
Am terminat sesiunea de iubire ( da , fata asta face dragoste nu sex , acum depinde si cum o prinzi ) am mai stat la palavre cred ca cel putin o ora , imi place foarte mult de ea , e o fata de-a noastra din popor , fara fite , are simtul umorului , e o dulce dulce , mi-a facut o deosebita placere sa o cunosc.
Note pt Monica ( draga de ea)

Aspect fata .............8,5 cu un abonament la sala si cu atitudinea ei ajunge peste 9,5.
Oral.....................10 
Normal ...................8,5 nu geme excesiv , o face modest , poate unde ca este foarte naturala si nu poate sa se 
prefaca. 
Atitudine ..................10
GFE...........................10 intretine FK , e cu tine acolo nu te lasa .
Cadoul fetei................250. Ii merita cu varf si indesat.AM MAI FACUT SI ALTE PROSTIOARE

E de revenit , ( asta e , fiecare cu nebunia lui)
O recomand , e o dama de companie in toata regula , 

Aceasta a fost experienta mea cu Monica .

Iti multumesc Monica pentru ca mai (suportat) ,,,,,te pup si ne vom revedea curand .

Salutare si numai bine.PS.Euu sunt biluta. pupo si pe Shasa din partea mea si sa nu mai fie bolnavioara.

• Like 8
Link spre comentariu

SALUTARE..Actiunea a debutat cam asa ,,,,

Inbratisari , sarutari peste tot , FK pe tot parcursul actiunii , este adevarat are cateva kg in plus dar se muleaza pe tine , e o dulce , are niste sani frumosi frumosi dar piesa de rezistenta este fundul . Mie asa ami place putin mai mare ai pe ce pune mana

Asaaa , dupa un preludiu tandru Monica coboara la junior pt oral, nu am ce sa-i reprosez , face DT , atenta , batai cu juniorul peste gura , ce mai , e marfa de marfa .

La normal e buna , sta in orice pozitie , se implica , e cu tine acolo , se uda din abundenta , natural bineinteles, am schimbat cateva pozitii , la umeri craci e buna rau , pe la spate e o problema , pt mine , nu-si tine fundul sus , in loc sa se arcuiasca in jos ea se arcuieste in sus , iar pentru mine e o problema ca nu vad ce fac acolo , juniorul batea in retragere dar a avut MONICA grija , draga de ea , am trecut la 69 si la revigorat , ii multumesc ca a avut rabdare cu mine , nu ma grabit sub nici o forma ,

Am terminat sesiunea de iubire ( da , fata asta face dragoste nu sex , acum depinde si cum o prinzi ) am mai stat la palavre cred ca cel putin o ora , imi place foarte mult de ea , e o fata de-a noastra din popor , fara fite , are simtul umorului , e o dulce dulce , mi-a facut o deosebita placere sa o cunosc.

Note pt Monica ( draga de ea)

Aspect fata .............8,5 cu un abonament la sala si cu atitudinea ei ajunge peste 9,5.

Oral.....................10

Normal ...................8,5 nu geme excesiv , o face modest , poate unde ca este foarte naturala si nu poate sa se

prefaca.

Atitudine ..................10

GFE...........................10 intretine FK , e cu tine acolo nu te lasa .

Cadoul fetei................250. Ii merita cu varf si indesat.AM MAI FACUT SI ALTE PROSTIOARE

E de revenit , ( asta e , fiecare cu nebunia lui)

O recomand , e o dama de companie in toata regula ,

Aceasta a fost experienta mea cu Monica .

Iti multumesc Monica pentru ca mai (suportat) ,,,,,te pup si ne vom revedea curand .

Salutare si numai bine.PS.Euu sunt biluta. pupo si pe Shasa din partea mea si sa nu mai fie bolnavioara.

cum as putea sa te uit tocmai pe tineee :X te pup multumesc! Vacanta placuta :*

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti

"Postat 27 November 2015 - 10:33 PM

Anuntul ei:

Buna.. Sunt Monica 23de ani.. SCRETA, SENZUALA, JUCAUSA, PASIONALA SI PLINA DE EROTISM- SUNT DOAR CATEVA CUVINTE CARE MA POT CARACTERIZA. SUNT O BRUNETA FOCOASA CU SANI SI TOT CEEA CE TREBUIE SA AIBE O FEMEIE PENTRU A FI PLACUTA,(ca aspect fizic am 1,65 cu 53 KG...sâni nr 4 )..*.Sex la telefon 10€ Hello gentlemen... Thank you for looking at my profile ..my name is Monica i have 23 year old.. I'm very sexy. End hot for you... Call me for mor details ... My photo is real. Kiss !!"

Monico: "MY PHOTOS ARE REAL", ca e mai multe, papusa.

Link spre comentariu
  • Oras:In inima femeilor

"Postat 27 November 2015 - 10:33 PM

Anuntul ei:

Buna.. Sunt Monica 23de ani.. SCRETA, SENZUALA, JUCAUSA, PASIONALA SI PLINA DE EROTISM- SUNT DOAR CATEVA CUVINTE CARE MA POT CARACTERIZA. SUNT O BRUNETA FOCOASA CU SANI SI TOT CEEA CE TREBUIE SA AIBE O FEMEIE PENTRU A FI PLACUTA,(ca aspect fizic am 1,65 cu 53 KG...sâni nr 4 )..*.Sex la telefon 10€ Hello gentlemen... Thank you for looking at my profile ..my name is Monica i have 23 year old.. I'm very sexy. End hot for you... Call me for mor details ... My photo is real. Kiss !!"

Monico: "MY PHOTOS ARE REAL", ca e mai multe, papusa.

te inseli baiatu '' my photo'' a scris Moni adica poza este reala,nu a scris'' my photos'' adica pozele

• Like 2
  • Minus 4
Link spre comentariu

Bucatare, nu vezi ca e vreo 5-6 fotografii? Iar te invarti precum un coi intr-o caldare. 

mai citeste ce ai scris cu mana ta ,faceai o asa zisa corectura la substantiv,fraiere macar recunoaste ca nu ai fost atent

• Like 1
  • Minus 5
Link spre comentariu

mai citeste ce ai scris cu mana ta ,faceai o asa zisa corectura la substantiv,fraiere macar recunoaste ca nu ai fost atent

Bucatare, daca e 5-6 fotografii, nu e la plural? ONE PHOTO vs 5-6 PHOTOS! Tu nu spui: o omleta/doua omlete?

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Bucatare, daca e 5-6 fotografii, nu e la plural? ONE PHOTO vs 5-6 PHOTOS! Tu nu spui: o omleta/doua omlete?

ba esti prost sau esti prost alefe tu.Este vorba de singular sau plural ,te refereai la ortografie nu la poze,ai trei clase ca trenul.Este mare lucru sa zici ; da frate nu am fost atent

• Like 2
  • Minus 5
Link spre comentariu

ba esti prost sau esti prost alefe tu.Este vorba de singular sau plural ,te refereai la ortografie nu la poze,ai trei clase ca trenul.Este mare lucru sa zici ; da frate nu am fost atent

1. Grigore Moisil (ai de grije, n-a fost ospatar) a afirmat: "Cand esti prost, esti ca si cum ai fi mort. Tu nu-ti dai seama, insa cei din jurul tau sufera!"

2. Singular/plural/ortografie/poze ... ce mai conteaza? Eu m-am adresat ei, nu tie! Cine plm esti tu sa te bagi in seama pe topicul fetei?

3. Bucatare ...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...