Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

De evitat! Pisicut poate o transferi tu te rog

Mi-am făcut o programe la ora 19:00 zis și făcut ajung în fata hotelului(theodor sperantia 104) după care o sun să-mi de-a interfonul.. Discutia a fost următoarea..

Eu: buna.. Am ajuns în fata scări

Ea: ok.. Ești într-o geaca... Alba?

Eu:da ..de ce?

Ea: îmi pare rău ești rom

...si buf telefonul în nas inchis...

Ce dacă sunt rom? Nu sunt jegos cum sunt alti s-o asa mai departe dacă sunt rom ce banii mei nu au valoare?

• Minus 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Bravo moni. Natia asta sunt 99.9 % niste jegosi.

O sa-mi sara pestii de aicea in cap

• Like 4
  • Minus 2
  • Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

Mi-am făcut o programe la ora 19:00 zis și făcut ajung în fata hotelului(theodor sperantia 104) după care o sun să-mi de-a interfonul.. Discutia a fost următoarea..

Ce dacă sunt rom? Nu sunt jegos cum sunt alti s-o asa mai departe dacă sunt rom ce banii mei nu au valoare?

FMMdesi nu is rasista da  nici la sapun nu v.as baga ca ar iesi prea negru :sado

scuze de :offtopic

• Like 8
  • Oras:UndevaCandva
Postat

FMMdesi nu is rasista da  nici la sapun nu v.as baga ca ar iesi prea negru :sado

scuze de :offtopic

E discriminare! ;)

• Oras:In inima femeilor
Postat

Unde vazi tu discriminarea ? fata spune ca nu-i rasista. Nu-mi raspune ca facem off topic

• Like 4
  • Minus 3
Postat

Astazi am vizitat-o pe Monii77 .Am stat de la ora 9 pana la ora 13.Nu-i fac recenzie

1. am spus ca nu mai fac recenzii

2. oricum i-am mai facut

3. Multumesc, Moni.

4.Am sa o mai vizitez

5. O recomand cui nu-i place genul ''plinut'' poate trece mai departe sunt zeci de fete care asteapta clienti

• Like 5
  • Minus 3
Postat

Si la adela de la zepter stau 3/4 ore.Ba esti nebun? :laugh2 :laugh2 :laugh2  sper ca nu te duce mintea sa te gandest ca am futut 3 ore? :laugh2 :laugh2 am stat de vorba dupa ce ne-am simntit bine

• Like 6
  • Minus 3
Postat

Astazi am vizitat-o pe Monii77 .Am stat de la ora 9 pana la ora 13.Nu-i fac recenzie

1. am spus ca nu mai fac recenzii

2. oricum i-am mai facut

3. Multumesc, Moni.

4.Am sa o mai vizitez

5. O recomand cui nu-i place genul ''plinut'' poate trece mai departe sunt zeci de fete care asteapta clienti

Nici nu mai aveai de ce sa-i faci recenzie. I-ai facut de curand.

• Like 5
  • Minus 3
Postat

Asta am spus si eu la punctul 2 :refoz

• Like 1
  • Minus 3
Reputație: 24071
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat

Moni, am auzit numai de bine despre tine. Abia astept sa te...alerg. 😜

• Like 5
  • Oras:baia mare
  • Oras:baia mare
Postat

Urmatoarea pe lista a fost Monica..

Am sunat-o si inca de la telefon stiam ca o sa am parte de o experienta frumoasa..vocea calda ma atragea ca un magnet! :X

Programare respectata,ajung sus,clasica poveste,fata ascunsa,dupa usa..Monica,este o fata frumoasa,cu niste sani frumosi,si parul...uff..ador brunetele!

Facem cunostinta,sunt invitat in camera ,am cerut un pahar de apa,achit nota de plata(200/ron) si ma cer la baie...

Aici ,nimic iesit din comun,totul curat,camera la fel era curata!

Fata arata bine si dezbracata,putina burtica(dar pe mine nu am deranjeaza),piele fina,iar sanii...:P!

Am vrut ca acctiunea sa fie una mai soft,i-am spus ca o sa stau o singura finalizare si ca avem timp!

Mangaieri,sarutari,m-am jucat cu tatele....si a inceput cu un sex oral fooarte buun,deep ,atentie la bijuterile familiei,umed,priviri perverse...imj venea sa termin deja..:(

Am intorso cu fata in sus,am facut inspectia pe la pasarica(totul curat,epilat),am montat prezervativul si am infipto...unde am si finalizat! :(

Multumesc frumos,Monica!

Note:

Monica-fata-8,sani-9,corp 7

Sex oral-9

Sex normal-8

Gfe-10

Igiena-10

Recomand!

• Like 6
Postat

Urmatoarea pe lista a fost Monica..

Am sunat-o si inca de la telefon stiam ca o sa am parte de o experienta frumoasa..vocea calda ma atragea ca un magnet! :X

Programare respectata,ajung sus,clasica poveste,fata ascunsa,dupa usa..Monica,este o fata frumoasa,cu niste sani frumosi,si parul...uff..ador brunetele!

Facem cunostinta,sunt invitat in camera ,am cerut un pahar de apa,achit nota de plata(200/ron) si ma cer la baie...

Aici ,nimic iesit din comun,totul curat,camera la fel era curata!

Fata arata bine si dezbracata,putina burtica(dar pe mine nu am deranjeaza),piele fina,iar sanii...:P!

Am vrut ca acctiunea sa fie una mai soft,i-am spus ca o sa stau o singura finalizare si ca avem timp!

Mangaieri,sarutari,m-am jucat cu tatele....si a inceput cu un sex oral fooarte buun,deep ,atentie la bijuterile familiei,umed,priviri perverse...imj venea sa termin deja..:(

Am intorso cu fata in sus,am facut inspectia pe la pasarica(totul curat,epilat),am montat prezervativul si am infipto...unde am si finalizat! :(

Multumesc frumos,Monica!

Note:

Monica-fata-8,sani-9,corp 7

Sex oral-9

Sex normal-8

Gfe-10

Igiena-10

Recomand!

Ești un dulce dulce pupăcios :* :* :*

Multumesc

• Like 1

Postat

Dar ea nu-i romulanca? 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...