george87mihai Reputație: -9 Postat Martie 5, 2016 Postat Martie 5, 2016 De evitat! Pisicut poate o transferi tu te rog Mi-am făcut o programe la ora 19:00 zis și făcut ajung în fata hotelului(theodor sperantia 104) după care o sun să-mi de-a interfonul.. Discutia a fost următoarea.. Eu: buna.. Am ajuns în fata scări Ea: ok.. Ești într-o geaca... Alba? Eu:da ..de ce? Ea: îmi pare rău ești rom ...si buf telefonul în nas inchis... Ce dacă sunt rom? Nu sunt jegos cum sunt alti s-o asa mai departe dacă sunt rom ce banii mei nu au valoare? 1
moni77 Reputație: 2129 Postat Martie 5, 2016 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Postat Martie 5, 2016 Ok... Bun este dreptul meu de a îmi selecta clientela ..ai ceva de reproșat?! Tu dacă urcai sus și nu eram pe gustul tău nu plecai?! Pe bune acum.. 4
george87mihai Reputație: -9 Postat Martie 5, 2016 Postat Martie 5, 2016 Retragere mai fato atunci ce Cauti în meseria asta? 2
karateca Reputație: -410 Postat Martie 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 5, 2016 Bravo moni. Natia asta sunt 99.9 % niste jegosi.O sa-mi sara pestii de aicea in cap 4 2
justlove Reputație: 8972 Postat Martie 5, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Martie 5, 2016 De evitat! Pisicut poate o transferi tu te rogMi-am făcut o programe la ora 19:00 zis și făcut ajung în fata hotelului(theodor sperantia 104) după care o sun să-mi de-a interfonul.. Discutia a fost următoarea..Eu: buna.. Am ajuns în fata scăriEa: ok.. Ești într-o geaca... Alba?Eu:da ..de ce?Ea: îmi pare rău ești rom...si buf telefonul în nas inchis...Ce dacă sunt rom? Nu sunt jegos cum sunt alti s-o asa mai departe dacă sunt rom ce banii mei nu au valoare?FMMdesi nu is rasista da nici la sapun nu v.as baga ca ar iesi prea negru scuze de 8
darknightmare Reputație: -6 Postat Martie 5, 2016 Oras:UndevaCandva Oras:UndevaCandva Postat Martie 5, 2016 FMMdesi nu is rasista da nici la sapun nu v.as baga ca ar iesi prea negru scuze de E discriminare!
liviu58 Reputație: -7337 Postat Martie 5, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Martie 5, 2016 Unde vazi tu discriminarea ? fata spune ca nu-i rasista. Nu-mi raspune ca facem off topic 4 3
Administrator pisicuts Reputație: 114381 Postat Martie 5, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Martie 5, 2016 2
moni77 Reputație: 2129 Postat Martie 5, 2016 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Postat Martie 5, 2016 :* 13
moni77 Reputație: 2129 Postat Martie 5, 2016 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Postat Martie 5, 2016 :* 13
moni77 Reputație: 2129 Postat Martie 6, 2016 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Postat Martie 6, 2016 1
carolanjou Reputație: 597 Postat Martie 6, 2016 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Martie 6, 2016 " am luat la cunostinta cu profunda atentie si oarece ingrijorare " , ca domnisoara isi face reclama gratuita agresiva pe aceste pagini
liviu58 Reputație: -7337 Postat Martie 6, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Martie 6, 2016 Astazi am vizitat-o pe Monii77 .Am stat de la ora 9 pana la ora 13.Nu-i fac recenzie1. am spus ca nu mai fac recenzii2. oricum i-am mai facut3. Multumesc, Moni.4.Am sa o mai vizitez5. O recomand cui nu-i place genul ''plinut'' poate trece mai departe sunt zeci de fete care asteapta clienti 5 3
parlamentaru Reputație: -38 Postat Martie 6, 2016 Postat Martie 6, 2016 Ai stat tu patru ore? Ma Pinocchio!!
liviu58 Reputație: -7337 Postat Martie 6, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Martie 6, 2016 Si la adela de la zepter stau 3/4 ore.Ba esti nebun? :laugh2 sper ca nu te duce mintea sa te gandest ca am futut 3 ore? :laugh2 am stat de vorba dupa ce ne-am simntit bine 6 3
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Martie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 6, 2016 Astazi am vizitat-o pe Monii77 .Am stat de la ora 9 pana la ora 13.Nu-i fac recenzie1. am spus ca nu mai fac recenzii2. oricum i-am mai facut3. Multumesc, Moni.4.Am sa o mai vizitez5. O recomand cui nu-i place genul ''plinut'' poate trece mai departe sunt zeci de fete care asteapta clientiNici nu mai aveai de ce sa-i faci recenzie. I-ai facut de curand. 5 3
liviu58 Reputație: -7337 Postat Martie 6, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Martie 6, 2016 Asta am spus si eu la punctul 2 1 3
moni77 Reputație: 2129 Postat Martie 6, 2016 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Postat Martie 6, 2016 Ai stat tu patru ore? Ma Pinocchio!!Am stat de vorba restul timpului ! 1
laury Reputație: 24071 Postat Martie 6, 2016 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Martie 6, 2016 Moni, am auzit numai de bine despre tine. Abia astept sa te...alerg. 😜 5
tevezis Reputație: 1052 Postat Martie 6, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 6, 2016 Monica vreau sa te vizitez astăzi pana la ce ora lucrezi? 1
taurulcomunal2015 Reputație: 90 Postat Martie 6, 2016 Oras:baia mare Oras:baia mare Postat Martie 6, 2016 Urmatoarea pe lista a fost Monica..Am sunat-o si inca de la telefon stiam ca o sa am parte de o experienta frumoasa..vocea calda ma atragea ca un magnet! Programare respectata,ajung sus,clasica poveste,fata ascunsa,dupa usa..Monica,este o fata frumoasa,cu niste sani frumosi,si parul...uff..ador brunetele! Facem cunostinta,sunt invitat in camera ,am cerut un pahar de apa,achit nota de plata(200/ron) si ma cer la baie...Aici ,nimic iesit din comun,totul curat,camera la fel era curata! Fata arata bine si dezbracata,putina burtica(dar pe mine nu am deranjeaza),piele fina,iar sanii...! Am vrut ca acctiunea sa fie una mai soft,i-am spus ca o sa stau o singura finalizare si ca avem timp! Mangaieri,sarutari,m-am jucat cu tatele....si a inceput cu un sex oral fooarte buun,deep ,atentie la bijuterile familiei,umed,priviri perverse...imj venea sa termin deja.. Am intorso cu fata in sus,am facut inspectia pe la pasarica(totul curat,epilat),am montat prezervativul si am infipto...unde am si finalizat! Multumesc frumos,Monica!Note:Locatie:-apartament curat,dar fara nimic iesit din comunMonica-fata-8,sani-9,corp 7Sex oral-9 Sex normal-8Gfe-10Igiena-10Recomand! 6
moni77 Reputație: 2129 Postat Martie 6, 2016 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Postat Martie 6, 2016 Moni, am auzit numai de bine despre tine. Abia astept sa te...alerg. Cu mare drag te aștept 1
moni77 Reputație: 2129 Postat Martie 6, 2016 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Postat Martie 6, 2016 Urmatoarea pe lista a fost Monica..Am sunat-o si inca de la telefon stiam ca o sa am parte de o experienta frumoasa..vocea calda ma atragea ca un magnet! Programare respectata,ajung sus,clasica poveste,fata ascunsa,dupa usa..Monica,este o fata frumoasa,cu niste sani frumosi,si parul...uff..ador brunetele! Facem cunostinta,sunt invitat in camera ,am cerut un pahar de apa,achit nota de plata(200/ron) si ma cer la baie...Aici ,nimic iesit din comun,totul curat,camera la fel era curata! Fata arata bine si dezbracata,putina burtica(dar pe mine nu am deranjeaza),piele fina,iar sanii...! Am vrut ca acctiunea sa fie una mai soft,i-am spus ca o sa stau o singura finalizare si ca avem timp! Mangaieri,sarutari,m-am jucat cu tatele....si a inceput cu un sex oral fooarte buun,deep ,atentie la bijuterile familiei,umed,priviri perverse...imj venea sa termin deja.. Am intorso cu fata in sus,am facut inspectia pe la pasarica(totul curat,epilat),am montat prezervativul si am infipto...unde am si finalizat! Multumesc frumos,Monica!Note:Locatie:-apartament curat,dar fara nimic iesit din comunMonica-fata-8,sani-9,corp 7Sex oral-9 Sex normal-8Gfe-10Igiena-10Recomand!Ești un dulce dulce pupăcios :* Multumesc 1
moni77 Reputație: 2129 Postat Martie 6, 2016 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Postat Martie 6, 2016 Monica vreau sa te vizitez astăzi pana la ce ora lucrezi? 00:30 dragul meu 1
darknightmare Reputație: -6 Postat Martie 6, 2016 Oras:UndevaCandva Oras:UndevaCandva Postat Martie 6, 2016 De evitat! Pisicut poate o transferi tu te rogMi-am făcut o programe la ora 19:00 zis și făcut ajung în fata hotelului(theodor sperantia 104) după care o sun să-mi de-a interfonul.. Discutia a fost următoarea..Eu: buna.. Am ajuns în fata scăriEa: ok.. Ești într-o geaca... Alba?Eu:da ..de ce?Ea: îmi pare rău ești rom...si buf telefonul în nas inchis...Ce dacă sunt rom? Nu sunt jegos cum sunt alti s-o asa mai departe dacă sunt rom ce banii mei nu au valoare?Dar ea nu-i romulanca?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum