Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:In inima femeilor
Postat

Dar ea nu-i romulanca? 

Nu,nu este si chiar daca ar fi  ai vreo problema? iar te bagi in seam singur?

• Like 2
  • Minus 3
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Nu,nu este si chiar daca ar fi  ai vreo problema? iar te bagi in seam singur?

Asta e unu' din lingai forumului,nu il luati in seama! :D

• Like 4
Postat

Stim ca este vai de steaua lui dar ii mai raspundem din cand in cand ca sa-i mai redam increderea in el saracu ca este tare frustat

• Like 2
  • Minus 3
Postat

Garantezi in acte?

Ba esti nebun? :laugh2 :laugh2 :laugh2 vorbesti cu viezure nu cu primarul Bucurestiului ca sa-ti garanteze cu acte :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Like 3
  • Minus 3
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Ba esti nebun? :laugh2 :laugh2 :laugh2 vorbesti cu viezure nu cu primarul Bucurestiului ca sa-ti garanteze cu acte :laugh2 :laugh2 :laugh2

Si cum sa-i garanteze si etnia primarul in acte? Etnia ti-o declari singur. Daca tu te declari la recensamant Cavaler Jedi, etnia aia iti e. Cetatenia e alta poveste ... :)

• Like 5
  • Minus 3
  • Oras:UndevaCandva
Postat

Stim ca este vai de steaua lui dar ii mai raspundem din cand in cand ca sa-i mai redam increderea in el saracu ca este tare frustat

Distinse domn, ar trebui sa fie o onoare pt tine sa mi te adresezi, crede-ma, daca ai avea ocazia sa ma cunosti in realitate, probabil ai face si o plecaciune in semn de apreciere. Frustrarea probabil te macina pe dumitale ca stii ca se apropie vremea matale, cat de curand, cand inevitabilul se va intampla, vremea p... trece, amintindu-ti cu nostalgie melodia: "cand eram tanar fecior..." ;)  Fii senin si zambeste, nu te costa nimic, poate o sa-ti plantez niste panselute daca esti baiat bun si o sa sa-ti aduc niste bocitoare dintre nimfomane  :) Scuze pt off, n-o lua personal!

Postat

Pai ii stie pe cei de la Partida romilor :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 dar eu zic sa nu ne punem la mitile odihnite ale unora si sa stricam topicul fetei cu convorbiri inutile.eu garantez ca nu este si-i deajuns

• Like 3
  • Minus 3
Postat

Distinse domn, ar trebui sa fie o onoare pt tine sa mi te adresezi, crede-ma, daca ai avea ocazia sa ma cunosti in realitate, probabil ai face si o plecaciune in semn de apreciere. Frustrarea probabil te macina pe dumitale ca stii ca se apropie vremea matale, cat de curand, cand inevitabilul se va intampla, vremea p... trece, amintindu-ti cu nostalgie melodia: "cand eram tanar fecior..." ;)  Fii senin si zambeste, nu te costa nimic :) Scuze pt off, n-o lua personal!

Asa este maine nu o sa mai pot eu poimaine urmezi tu asta-i firea lucrurilor

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Asa este maine nu o sa mai pot eu poimaine urmezi tu asta-i firea lucrurilor

asta-i cursul naturii...cu totii trecem prin asta

• Like 1
Postat

nu am dorit sa ma iau de tine ii raspubsesem altcuiva , si te-ai bagat si tu aiurea , oricum cu tine se poate discuta civilizat multumesc

• Like 3
  • Minus 3
Postat

Dragi mei pentru a evita întâmplările neplăcute(din partea mea și a voastră), va rog din suflet sa cititi cu mare ATENTIE serviciile mele...1 la mana..

2 la mana va rog sa ma sunați cu 30 de minute minim înainte.. :)

Și ultima dar și ce-a mai importanta... Pentru a va bucura de serviciile mele oferite trebuie mai întâi sa îmi oferiti cadoul pentru timpul care doriți sa stati..stiu ca nu este frumos sa ceri înainte dar .. În fine

Va rog nu ma luați in nume de rau azi am avut 2 întâmplări neplăcute.. Iar eu nu SUPORT clienți neserioși va pup

• Like 1
Postat

te simti asa.i?

da, m-ai prins, sunt cel mai tuciuriu de pe aici si ma simt discriminat, doar sunt blond cu ochi albastri sub acoperire  :ph34r:

• Oras:bucharest
  • Oras:bucharest
Postat

Bravo moni. Natia asta sunt 99.9 % niste jegosi.

O sa-mi sara pestii de aicea in cap

Salutare.

Si eu cand am scris ceva despre rasa mentionata mai sus,tot forum-ul mi-a sarit in cap.

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...