Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Martie 9, 2016 Postat Martie 9, 2016 ..Și ultima dar și ce-a mai importanta... Pentru a va bucura de serviciile mele oferite trebuie mai întâi sa îmi oferiti cadoul pentru timpul care doriți sa stati..stiu ca nu este frumos sa ceri înainte dar .. În fine... Moni, spune-le de la obraz ca vrei banii inainte, ca la curve. 1
moni77 Reputație: 2129 Postat Martie 9, 2016 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Postat Martie 9, 2016 Asta am și făcut! ) 2
moni77 Reputație: 2129 Postat Martie 9, 2016 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Postat Martie 9, 2016 9
moni77 Reputație: 2129 Postat Martie 9, 2016 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Postat Martie 9, 2016 9
moni77 Reputație: 2129 Postat Martie 9, 2016 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Postat Martie 9, 2016 1
parlamentaru Reputație: -38 Postat Martie 10, 2016 Postat Martie 10, 2016 Misto tatuaj, CE pot Sa zic!
moni77 Reputație: 2129 Postat Martie 10, 2016 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Postat Martie 10, 2016 7
discretul18 Reputație: 5415 Postat Martie 10, 2016 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Martie 10, 2016 Misto tatuaj, CE pot Sa zic!Ce-i sub tatuaj e si mai misto! 2
moni77 Reputație: 2129 Postat Martie 10, 2016 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Postat Martie 10, 2016 Ce-i sub tatuaj e si mai misto!Multumesc 2
cioculets Reputație: 44 Postat Martie 10, 2016 Oras:Uranus Oras:Uranus Postat Martie 10, 2016 1,65 - 55-56 kg Nu sunt slim!Mai pune 10! lasa vrajeala
moni77 Reputație: 2129 Postat Martie 10, 2016 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Postat Martie 10, 2016 Mai pune 10! lasa vrajealaNu Îti înțeleg intervenția aici
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Martie 10, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Postat Martie 10, 2016 Nu Îti înțeleg intervenția aici ? Search something Slim nu te da una... ca ne eronezi cautarile
mister_g Reputație: 50 Postat Martie 10, 2016 Postat Martie 10, 2016 Am vizitat-o astazi pe Monica. Am stabilit intalnirea telefonic cu approx. 2 ore inainte, dar terminand mai repede treaba prin oras, am ajuns mai repede si la locatie. Monica a fost foarte draguta si flexibila primindu-ma mai repede cu o jumatate de ora. Apartamentul foarte dragut si curat. Am facut un dus la inceput, dupa ce Monica s-a asigurat ca a venit apa calda , dupa care a intrat si Monica la dus. Am povestit un pic la inceput in timp ce ne hidratam, si i-am transmis Monicai ca unul dintre elementele pe care il caut este GFE-ul. Cred ca aici ne-am potrivit, pentru ca am petrecut o ora cu mult GFE si FK. Monica a fost pe toata perioada foarte receptiva si proactiva, si a incercat sa ma faca sa ma simt cat mai bine, ceea ce a si reusit. Nota maxima pentru orientarea spre client Nu am sa intru in detaliile grafice ale intalnirii. Poze exista deja postate, pot doar sa va spun ce nu se poate vedea din poze, dar au mai spus-o si altii in recenzii trecute. Monica a avut o atitudine foarte deschisa si pozitiva pe tot parcursul intalnirii, s-a mulat perfect pe cererea mea de GFE si FK, si la sfarsit am mai stat sa povestim un pic. A mentinut foarte bine contactul vizual, a creat o atmostera ca intre amanti desi ne vazusem prima oara, si are un zambet frumos Nu a mentionat deloc timpul, la un moment dat am intrebat eu pentru ca mi se paruse ca deja depasisem termenul alocat Timp total dtd - approx 1'20". Cadoul de 200ron pt o ora dati din proprie initiativa, plus o mica atentie meritata din plin. Multumesc, Monica ! Te felicit pentru decizia curajoasa luata acum 5 ani, iti doresc intelepciune in gestionarea ei in prezent, si sper sa-ti aduca numai bucurii in viitor 7
moni77 Reputație: 2129 Postat Martie 10, 2016 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Postat Martie 10, 2016 Am vizitat-o astazi pe Monica. Am stabilit intalnirea telefonic cu approx. 2 ore inainte, dar terminand mai repede treaba prin oras, am ajuns mai repede si la locatie. Monica a fost foarte draguta si flexibila primindu-ma mai repede cu o jumatate de ora. Apartamentul foarte dragut si curat. Am facut un dus la inceput, dupa ce Monica s-a asigurat ca a venit apa calda , dupa care a intrat si Monica la dus. Am povestit un pic la inceput in timp ce ne hidratam, si i-am transmis Monicai ca unul dintre elementele pe care il caut este GFE-ul. Cred ca aici ne-am potrivit, pentru ca am petrecut o ora cu mult GFE si FK. Monica a fost pe toata perioada foarte receptiva si proactiva, si a incercat sa ma faca sa ma simt cat mai bine, ceea ce a si reusit. Nota maxima pentru orientarea spre client Nu am sa intru in detaliile grafice ale intalnirii. Poze exista deja postate, pot doar sa va spun ce nu se poate vedea din poze, dar au mai spus-o si altii in recenzii trecute. Monica a avut o atitudine foarte deschisa si pozitiva pe tot parcursul intalnirii, s-a mulat perfect pe cererea mea de GFE si FK, si la sfarsit am mai stat sa povestim un pic. A mentinut foarte bine contactul vizual, a creat o atmostera ca intre amanti desi ne vazusem prima oara, si are un zambet frumos Nu a mentionat deloc timpul, la un moment dat am intrebat eu pentru ca mi se paruse ca deja depasisem termenul alocat Timp total dtd - approx 1'20". Cadoul de 200ron pt o ora dati din proprie initiativa, plus o mica atentie meritata din plin. Multumesc, Monica ! Te felicit pentru decizia curajoasa luata acum 5 ani, iti doresc intelepciune in gestionarea ei in prezent, si sper sa-ti aduca numai bucurii in viitor Mulțumesc mult :* Ma bucur ca te-ai simtit bine alături de mine ești un dulce
mathis27 Reputație: 1227 Postat Martie 11, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 11, 2016 Moni ai un fund de imi vine sa ti-mananc 2
liviu58 Reputație: -7337 Postat Martie 11, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Martie 11, 2016 Eu zic sa-i faci o vizită și un comentariu dupa 1 3
moni77 Reputație: 2129 Postat Martie 14, 2016 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Postat Martie 14, 2016 :*
averescu Reputație: 38 Postat Martie 14, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 14, 2016 Moni,ce colega ai?
moni77 Reputație: 2129 Postat Martie 14, 2016 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Postat Martie 14, 2016 Nu este pe nimfo... Nu are poze reale. 1
liviu58 Reputație: -7337 Postat Martie 14, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Martie 14, 2016 :telephone :telephone :telephone 1 3
moni77 Reputație: 2129 Postat Martie 15, 2016 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Postat Martie 15, 2016 7
moni77 Reputație: 2129 Postat Martie 16, 2016 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Postat Martie 16, 2016 :* 9
moni77 Reputație: 2129 Postat Martie 16, 2016 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Postat Martie 16, 2016 10
moni77 Reputație: 2129 Postat Martie 16, 2016 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Postat Martie 16, 2016 10
moni77 Reputație: 2129 Postat Martie 16, 2016 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Postat Martie 16, 2016 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum