gyo_77 Reputație: 2327 Postat Martie 23, 2012 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 23, 2012 Tin sa atrag atentia cu privire la o teapa pe care eu am luat-o, despre care am povestit si care e iar in business sub o alta forma!Domnisoara 0737539909 ale carei poze am atasat si care ofera "masaj" din ce scrie pe AT este UNA SI ACEEASI cu 0737540445 stapana despre care eu am mai povestit, a stat la rond la Alba Iulia in vara la un oarecare etaj 7 langa Leumi Bank si care m-a facut la buzunare cat eram la dush (gresala fatala din partea mea ca am luat cu mine sus mai multi bani decat onorariul ei).Deci mare atentie daca tineti neaparat sa mergeti nu luati cu voi decat keia de la masina si pe aia sa o tineti eventual in adidas fara sa vada ea, probabil ca are pe cineva care face la buzunare cat timp ea face masajul...Daca are cineva dubii ca nu este aceeasi persoana la cele 2 nr de tel il invit sa compare detaliile din camera din pozele de pe AT.HOTIE! DE EVITAT!
Vizitator vio68 Reputație: 0 Postat Aprilie 3, 2012 Postat Aprilie 3, 2012 Am fost si eu la tipa in cauza si pot spune ca am luat teapa cu privire la servicii, la faza cu banii nu mi-am dat seama daca am fost sau nu lucrat. Tin sa mentionez ca este conlocuitoare si foarte aroganta, nu ofera nimic, chiar si masajul este jalnic EVITATI
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum