troznitorul Reputație: 755 Postat Noiembrie 28, 2015 Telefon: 8989789 Oras:Bucuresti Telefon: 8989789 Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 28, 2015 ADELINA 39 roscata manierata, te astept la un masaj de relaxare in totalitate, intr-un cadru discret si foarte curat pentru a petrece o jumatate de ora, zona Salajan, statuie, non stop, nu raspund nr. privat sau sms,Pret: 70 lei
troznitorul Reputație: 755 Postat Noiembrie 29, 2015 Telefon: 8989789 Oras:Bucuresti Telefon: 8989789 Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 29, 2015 Anuntul seamana izbitor cu: ADELINA 39 roscata manierata, te astept la un masaj de relaxare in totalitate, intr-un cadru discret si foarte curat pentru a petrece o jumatate de ora, zona Salajan, statuie, non stop, nu raspund nr. privat sau smsTelefoane: 0767.771.965/ 0724.196.960adica Adina 072496960 / 0765567224 / 0784426361 / 0733148954 (Titan)Pret: 60 lei
futacios_de_nimfomane Reputație: 1483 Postat Noiembrie 29, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 29, 2015 Daca nu ma insel ,e una si aceasi pers. Daca e pers pe care o banuiesc eu...nu recomand ! 39 de ani de vro 4 5 ani zice ! 2
liviu58 Reputație: -7337 Postat Noiembrie 30, 2015 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Noiembrie 30, 2015 A fost și în Dristor sex total.Am fost la ea cu vreo doi ani în urma.Ca meseria notă 10 dar ca aspect 5
futacios_de_nimfomane Reputație: 1483 Postat Noiembrie 30, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 30, 2015 Pe vremea aia avea parul scurt ? Roscata 1
liviu58 Reputație: -7337 Postat Decembrie 1, 2015 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Decembrie 1, 2015 Da , locuia la parterul blocului de la stopul strada Dristor spre Ramnic imediat in stanga.Dar era mai grasa si facea total la 60 ron.
futacios_de_nimfomane Reputație: 1483 Postat Decembrie 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 3, 2015 O cunosc personal...candva ii faceam poze pt anunturi,ma insel sa fie ea in poze ! Ieri am vb cu ea la telefon ,i.sm recunoscut vocea am vb mai multe lucruri si printre altele a zis ca pozele din anunt sunt reale ,cika i.ar fi crescut parul )))!!! Sincer eu unul sunt in dubii ! O sa verific ! 2
futacios_de_nimfomane Reputație: 1483 Postat Decembrie 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 3, 2015 App liviu,daca ii spui ca ai mai fost la ea si ca oferi 60, accepta ! Acvariu il are prin salajan. 2
liviu58 Reputație: -7337 Postat Decembrie 3, 2015 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Decembrie 3, 2015 Eu am spus ca am fost la ea când avea locația în Dristor ,intr-o garsonieră la parterul blocului,nu ca am fost recent în locația din Salajan
liviu58 Reputație: -7337 Postat Decembrie 3, 2015 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Decembrie 3, 2015 O cunosc personal...candva ii faceam poze pt anunturi,ma insel sa fie ea in poze ! Ieri am vb cu ea la telefon ,i.sm recunoscut vocea am vb mai multe lucruri si printre altele a zis ca pozele din anunt sunt reale ,cika i.ar fi crescut parul )))!!! Sincer eu unul sunt in dubii ! O sa verific !Dacă verifici tu , da de stire să știm dacă arăta ca în pozele astea
masternice Reputație: 55 Postat Februarie 17, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 17, 2016 @Liviu, ea e :
liviu58 Reputație: -7337 Postat Februarie 17, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Februarie 17, 2016 Da frate ea este,mama ce nasoala s-a facut nu as fute-o nici gratis
futacios_de_nimfomane Reputație: 1483 Postat Februarie 17, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 17, 2016 Ea ea !!!!!! 100% !!!!! O cunosc pe duduie,!!!Ala care traieste cu el e guvidul ei! !!! Nasoala rauu! 3
mathis27 Reputație: 1227 Postat Februarie 21, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 21, 2016 Salut--Nu mai detaliez prea multe dar va servici sunt de sex total si oral neprotejat cu cim la 60 tragereaLocatie salajan ea este in poze si din pacate si in realitate este urata rau dar ca servici si comportament o nota de 7 -8 Oral 7+1 pt cimNormal 6Anal 8 ca este curata si nu comenteazaEa ca persoana la fata si corp 4Restul sunt detalii 3
putanier Reputație: 8 Postat Mai 22, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 22, 2016 Salut colegilor, Aceasta este prima mea postare, sunt un membru vechi al forumului nu m.am folosit de el foarte mult dar chiar si.asa vreau sa dau înapoi ceva comunitații nu sa fiu doar lăcustă si sa mulțimesc celor care ajuta pozitiv aceasta comunitate.Va rog sa m-a scuzați ca postez ca un ardelean vero, după un an.In urma cu ceva timp am fost si eu in vizita la doamna.Am sunat am făcut rezervare in prima parte a zilei...pana in prânz...igienizat acasă apoi am purces spre dama in cauza. Am ajuns la locație, undeva peste drum de stația de metrou Nicolae Grigorescu, direcția catre hogeacul doamnei au fost date cam deficitar dar in cele din urma am ajuns.Am intrat in garsoniera doamnei..Bineinteles clasic după USA...mi.a repetat serviciile SI SURPRIZA îmi spune ca e in perioada aia a lunii si in pasa nu se poate, Precizez ca la tel nu mi.a spus treaba asta....ok....mi.a cerut banii înainte ca la curve 50lei am achitat, i.a depus la caserie si a revenit in camera.M.am dezbrăcat si ea s.a dezbrăcat nu m-a invitat la dus deoarece veneam de acasă ea nu a făcut....bun...femeia arată mAi rău ca in poze are țațe mari tip opinci lăsate pana dincolo de buric burta mare...a făcut un oral ok din punctul meu de vedere apoi la un moment dat am zis sa facem si anal..ca normal nu era posibil...la care m-a întreaba cum vreau cu balon sau fără...am ales varianta cu..s.a pus doamna in poziția capra unde am observat doua gropițe deasupra feselor...nu știu alții cum sunt dar pe mine m-a excita chestiile alea...am dat puțin in fundul doamnei mi.a murit piston a trecut madame la supt eu întins pe pat ea in lateral i-l sugea pe nea gogu mai lua ouăle in gura la cererea mea...am finalizat in gura doamnei ...apoi a decArtat in șervețel...cam atAt.. Hai cu notele Locație 7-8 vii la futut nu la hotel merge Oral 8 cu lins pe oua fără dt cu finalizareNormal nu știuAnal 7-8 intra repede in ea,,nu sunt mare fanTotal nu recomand PS scuzați Greșelile sunt pe mobil
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 22, 2016 Postat Mai 22, 2016 PS scuzați Greșelile sunt pe mobilAi smartfon?
putanier Reputație: 8 Postat Mai 22, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 22, 2016 Da ... Cu t9
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum