Sari la conținut

0730758358

Vizitator vyypuss

Postări Recomandate

Vizitator vyypuss
Reputație: 0
Postat

POZE reale noi- matura, bruneta sexi, inalta. Daca visezi la variatie, experienta, senzualitate, la o dama focoasa, versata si frumoasa, suna-ma. Doar pt. d-ni manierati, maturi, seriosi. Experiente picante, de neuitat, 23 Mar 11:000730.758.358 Pret 250L/ora

• Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!
Postat

Sa-l frec pe vyypuss de dormeza daca "sextuagenara" asta nu mai are un topic pe aici pe forum :PEvident maestrul vyypuss n-are nici o vina ca dameza schimba numerele de telefon ca pe ciorapi, insa-mi amintesc sigur ca mai e un topic despre ea pe aici si era roscata daca nu ma insel, iar printre pozele din topicul celalalt era una cu o sticla de sampanie infipta in vagin din pozitia "pe vine". Ramane numai s-o cautam zilele astea si sa-i punem eticheta pe care o merita :)

Postat

Sa-l frec pe vyypuss de dormeza daca "sextuagenara" asta nu mai are un topic pe aici pe forum :PEvident maestrul vyypuss n-are nici o vina ca dameza schimba numerele de telefon ca pe ciorapi, insa-mi amintesc sigur ca mai e un topic despre ea pe aici si era roscata daca nu ma insel, iar printre pozele din topicul celalalt era una cu o sticla de sampanie infipta in vagin din pozitia "pe vine". Ramane numai s-o cautam zilele astea si sa-i punem eticheta pe care o merita http://nimfomane.com/ipb/public/style_emoticons/default/wink.png
D-na sa fie??? h
Vizitator Obsedatu'
Reputație: 0
Postat

[align=justify]

Sa-l frec pe vyypuss de dormeza daca "sextuagenara" asta nu mai are un topic pe aici pe forum :PEvident maestrul vyypuss n-are nici o vina ca dameza schimba numerele de telefon ca pe ciorapi' date=' insa-mi amintesc sigur ca mai e un topic despre ea pe aici si era roscata daca nu ma insel, iar printre pozele din topicul celalalt era una cu o sticla de sampanie infipta in vagin din pozitia "pe vine". Ramane numai s-o cautam zilele astea si sa-i punem eticheta pe care o merita ;)[/quote']Ce memorie, dom'le, ce memorie! =))[/align]

• Oras:Bucuretsi
  • Oras:Bucuretsi
Postat

O cunosc eu pe dameza, are locatia pe undeva pe langa Mall Vitan.

Intr-adevar, cred ca are vreo 10 nr de telefon. Fizic, e inalta, cam 175, cam 42 ani, dar se tine excelent, sani siliconati.

Are anunturi pe AT in care isi tot spune Abbona, Abbela, sau ceva de genul, si ca ii "place cunnilingus pana la orgasm"

Are niste poze cu sani imensi, dintre care (macar o parte) sunt reale.

Se joaca si cu niste dildo, e o experienta placuta.

Eu am fost de vreo 4-5 ori la ea, am intrat si la un show - super pervers cu o colega de-a ei, dar nu mai e valabil.

Recomand...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...