Sari la conținut

Asa arata forumul acum PISICUTS!!!!

Postări Recomandate

• Oras:California
  • Oras:California
Postat

io-te cxa a[aru si mastodontul ... ce pula ma-tii cauti fah, pe aici ? vrei ceva domination?

Ma excit cand vad 2 lesbiane certandu-se.

• Oras:Camera 101
  • Oras:Camera 101
Postat

Ba, pardon, retard - retarzi, retardat - retardati. :D

Toping cretin oricum. :)

Retard este afectiunea.

Retardat este cel afectat de afectiune.

Ce plm e asa de greu de inteles?

Sunteti RETARDATI?

• Like 2
  • Oras:Zaraza
  • Oras:Zaraza
Postat

iar sa suparat babadook ca rozkendra il refuza la sex virtual pe chat skype yahoo bing si google si acum a deschis stopic sa se ia de pestii si bolnavii forumului pentru ca nici el nu e foarta sanatos si cred ca e potera sub acoperire care pune la test cetatenii care fac trafic pe site ul asta care e forum unde posteaza maxim 10 persoane cu 15 clone dintre care doar unu e liberace care e cel mai bun conducator de rebelinune sa traiasca bossu o mie de ani pace

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Nu am trecut de pagina 1, nu mai avea sens. Exercitiul asta l-am facut pe topicul "ma plictisiti"....imbecilii nu s-au prins si au semnat condica. =))

post-98579-0-88159700-1448781447_thumb.png

Daca te enerveaza inseamna ca te afecteaza, daca te afecteaza inseamna ca-ti pasa. Iti pasa de cretini?!?!  :no2

• Like 5
  • Minus 13
  • Oras:worldwide
Postat

Imbecila esti tu fufeto , cu toata stima 

PS cand te simti iluminata si cu iq in punct orgasmic  cand faci pe doamna la facultate sau o molfai toata ziua-n gaurele ? :)

Nu am trecut de pagina 1, nu mai avea sens. Exercitiul asta l-am facut pe topicul "ma plictisiti"....imbecilii nu s-au prins si au semnat condica. =))

attachicon.gif1.png

Daca te enerveaza inseamna ca te afecteaza, daca te afecteaza inseamna ca-ti pasa. Iti pasa de cretini?!?!  :no2

Vizitator worldoftanks
Reputație: 0
Postat

Adevar a grait nenea asta.

Tarfa asta este precum un supozitor. Il bagi in cur si tot insista sa iasa. Ideea e ca tot in cur ramane oricat ar incerca sa iasa la suprafata. Tot faci referire la euglene...euglena este un organism unicelular, cu o structura extrem de simpla, dar la care totusi a evoluat enorm pana sa ajunga la acea structura. Tu vei muri si nu vei evolua la acel nivel. Probabil se considera o doamna! O doamna care in fiecare dimineata se trezeste si se intreaba: oare cate pule sug azi pentru a avea ce sa mananc? O seara buna. Eu am parasit mizeria asta de forum!

attachicon.gif 9632.jpgattachicon.gif cacat.jpgattachicon.gif descărcare.jpgattachicon.gif dsc01060.jpgattachicon.gif N55H9.jpg

• Like 1
Postat

retard este un atribut selectat doar de un  substantiv neinsufletit, o reactie poate fii retarda. o persoana poate sa fie sau nu retardata. e o diferenta intre substantive animate sau nu si cu ce adjective se combina :)

• Like 1
Postat

te esti constient ca esti atat de prost incat sa modifici ceva in fictiv doar ca sa pari tu nu stiu cum? in ultimele patru nu am postat niciodata hahahahhahaha ce lache  :laugh2  :laugh2  sunt invidioasa pe tine Grivei ca ai timp sa imi bagi numele pe unde nu am postat, dar inainte verifica si tu dracu ca unde ai modificat nu am niciun post pe niciuna din pagini  dumb as fuck :laugh2

• Oras:nowhere
Postat

despre schizofrenie si schizofrenici:

prietene, te obosesti zadarnic, oricine are habar de forum s-a lamurit de mult cu bolnava.

nu rezolvi nimic, doar ii dai impresia ca e relevanta si bagata in seama.

ceea ce, probabil, la diagnosticul ei, e tot ce-si doreste.

• Like 6
Vizitator
Reputație: 0
Postat

retard este un atribut selectat doar de un  substantiv neinsufletit, o reactie poate fii retarda. o persoana poate sa fie sau nu retardata. e o diferenta intre substantive animate sau nu si cu ce adjective se combina :)

in plm de petarda chinezeasca care esti , tu ar trebuii dreaq sa stai ascunsa in plm

• Like 4
  • Minus 1
Postat

eu sunt chiar mandra de diagnosticul meu nu ma plictisesc niciodata, tu ai o viata? :))) nu e asa ca te simti plin de viata ca ti-am dat putina atentie. haidi da din codita. bravoooooo 

prietene, te obosesti zadarnic, oricine are habar de forum s-a lamurit de mult cu bolnava.

Postat

da, n-am nimic cu ea, e evident ca atata poate, pe mine pisicuts ma enerveaza, pentru ca, dupa 6 ani, in loc sa stau sa citesc linistit forumul, am ajuns sa fiu obligat sa dau ignore la toate aratarile infecte, care pe vremea cand existau moderatori dispareau definitiv la 30 de minute de la prima postare.

Pula mea, iti mai aduci aminte pisicule, cand ai deschis prima data sectiunea de bloguri, cum a fost?

cum se ingramadeau toti sa scrie, chestii care meritau citite, chestii din care chiar ramaneai cu ceva bun?

Acum tot ce ai este jurnalul fucsia, si o gramada de oameni nebuni, de sclavi din vocatie, de distrusi pe viata si e numai "meritul" tau, ai avut ceva frumos aici si ti-ai bagat pula.

acum, o ai pe roxkendra si alti  retarzi ca ea.

cum ti se pare?

esti mandru?

• Like 4
  • Minus 5
Postat

deci tu iti dai seama ca ai modificat un printscreen sa para ca am postat unde nu am facut-o si la pomu de craciun muzica Sorina etc si black friday se vede ca nu am un singur post pe nicaieri?  :laugh2  cat de ratat sa fii. vrei recenzii retardatule mergi agale la testate, orientare sau de top. hello fucking morron Discutii generale iti spune ceva

Postat

lol, asta atat de redusa mental este incat nu intelege ca ala o are la ignore si nu-i raspunde pentru ca nu citeste, dar ea se cearta in continuare cu el.

mare ti-e gradina, si multe dobitoace pe forum...

• Like 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...