mister babadook Reputație: -425 Postat Noiembrie 29, 2015 Autor Postat Noiembrie 29, 2015 La 29.11.2015 la 9:34, nobody here a spus: lol, asta atat de redusa mental este incat nu intelege ca ala o are la ignore si nu-i raspunde pentru ca nu citeste, dar ea se cearta in continuare cu el.mare ti-e gradina, si multe dobitoace pe forum... se agita, nu?imi pare rau pentru ea, chiar nu are nici o vina, repet, ea e doar un exemplu de care ma folosesc sa-i atrag atentia pisicului ca e mai rau aici decat la socola.si ea e exemplul perfect.saraca....mi-e mila de ma-sa... si de familia ei asa, in general.cu ce or fi gresit oamenii aia, saracii, de i-a batut Dumnezeu asa de rau? 2 5
rozkendra Reputație: 10772 Postat Noiembrie 29, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Noiembrie 29, 2015 tu ar trebui sa stii mai bine despre dobitoace , vorbind din experienta personala. ultimele posturi la Randunica nu ai facut decat sa injuri ca satra care te defineste. e clar ca asa te simti tu mascul si contribui la forum. injurand pe la femei si injurand femei. a zis griveiu de mai sus cand mi s-a adresat prima oara ca m-a citat careva si a vazut ) nu ma citase nimeni, cica ma ignora, dar ii tremura degetele cand da totusi click sa vada ce am scris ignorandu-ma. al drq papagali carora le place shaorma, ma dezgustati. latra in voie, ca ma plictisesti nu iti mai raspund, ca vad ca prinzi in sinea ta importanta )) lol, asta atat de redusa mental este incat nu intelege ca ala o are la ignore si nu-i raspunde pentru ca nu citeste, dar ea se cearta in continuare cu el.mare ti-e gradina, si multe dobitoace pe forum... 1
nobody here Reputație: 71 Postat Noiembrie 29, 2015 Oras:nowhere Oras:nowhere Postat Noiembrie 29, 2015 hahahaha,zici ca te doare la pasarica ta jegoasa, dar te apuci sa-mi cauti postari din urma, sa vezi ce si cum, ceea ce dovedeste cat de mult cacat poti sa manaci.ia fah, un ignore si de la mine, ca daca o sa te bagam suficienti de multi la ignore, o sa il mai ai doar pe sclavul financiar killbill sa te linga la pizda, si tu sa-l domini financiar pe skype cat de leguma.... 4
rozkendra Reputație: 10772 Postat Noiembrie 29, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Noiembrie 29, 2015 nu mai citesc topicu asta ca ma inec de ras zau. m-am uitat evident de curiozitate sa aflu ce tip de primata esti. ma doare fix in ... de ignorul tu, inca unu care vorbeste cu /despre mine in timp ce ma ignora. ai vazut si tu o persoana care are theadurile mereu sus, a mai fost si UL si hop tzop ca maistru sa te agati de ea ca poate daca te certi bine pusti si tu un UL fierbe testosteronu in tine cand te certi cu femei, asa-i? nu merge chiar asa iti spun eu, o sa ramai acelasi anonim nebagat in seama. am spus tuturor celor care nu ma plac de multe ori sa ma bage cu incredere la ignore list, nu ma intereseaza care ma place, care nu. dar multi dupa ce o fac nu sunt civiizati sa se abtina la a vorbi despre mine. pai ignorati-ma drq idiotilor bine ca ma bagati in ignore list si comentati despre mine. eu ma bag in seama doar cu cine imi place, in rest raspund si e firesc sa ai o atitudine daca se vorbeste despre tine.cine e mah negabatul in seama? se intelege , get a life and get a reality check
poetulcareplangeatuncicandbea Reputație: 63 Postat Noiembrie 29, 2015 Oras:Zaraza Oras:Zaraza Postat Noiembrie 29, 2015 v-a luat mintile gazu asta de la rusi cu miros de crema de pantofi benzina pantofi care se produceau la apaca unde fetele erau moarte dupa petre roman care era prim ministru si toate voiau sa-l calareasca si tot incerc sa scriu gresit dar nu-mi iese ca ma corecteaza creieru asta care mi-e de folos 1
benvolio Reputație: 188 Postat Noiembrie 29, 2015 Oras:loco Oras:loco Postat Noiembrie 29, 2015 La 28.11.2015 la 18:31, rozkendra a spus: eu am incetat demult sa ma intreb daca d-alde babadok este benvolio sau barrabas sau amandoi.... acum ma simt direct lovita as face orice sa ii castig dragostea si un like. orice ti-am dat eu un like sarmano, ca prea s-au luat toti de un om bolnav, si mi-e ca-ti dai cu lama pe lung, si moare pisicuts de jale apoi.vad ca ma pomenseti odata la 2-3 postari, iti placea atentia pe care ti-o dadeam eu, este?rusine lui tac-tu ca te ignora cand erai mica si acum cauti prietenii pe unde nu trebuie.pacat ca ma plictisesc repede de oamenii cu adevarat bolnavi. p.s.prost mai merge "dominarea financiara" pe skype daca ai atata timp pe forum.ai mancat si tu ceva saptamana asta? p.p.s.sa fi Utilizatoru Lunii e o rusine, tampito, nu ceva cu care sa te mandresti, e o Zmerua de Aur, e premiul de cel mai prost dintre cei mai prosti, sarmano, de mila iti explic, ca astia isi bat joc de tine si tu nu te prinzi, sau nu vrei sa te prinzi, iti place ca esti bagata in seama, vai de capul tau de piranda cu maieu jegos. 2 1
killbill13 Reputație: 8009 Postat Noiembrie 29, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Noiembrie 29, 2015 La 29.11.2015 la 9:44, nobody here a spus: hahahaha,zici ca te doare la pasarica ta jegoasa, dar te apuci sa-mi cauti postari din urma, sa vezi ce si cum, ceea ce dovedeste cat de mult cacat poti sa manaci.ia fah, un ignore si de la mine, ca daca o sa te bagam suficienti de multi la ignore, o sa il mai ai doar pe sclavul financiar killbill sa te linga la pizda, si tu sa-l domini financiar pe skype cat de leguma....Multumesc pentru feed-back, eu chiar am o parere foarte buna despre voi, sunteti niste oameni integri, care spre deosebire de noi, astia fraieri, ati luat taurul de coarne si ati hotarat sa faceti ceva pentru societate ! Acest frumos topic, in care decenta si profesionalismul sunt la ordinea zilei e doar un mic exemplu ! Mi-e sincer rusine de mine si imi musc buzele de invidie ca nu pot fi macar 10% civilizat ca voi ! P.S: Mi-am invatat lectia si n-o sa va mai raspund, sunteti prea valorosi pentru mine ! 2
rozkendra Reputație: 10772 Postat Noiembrie 29, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Noiembrie 29, 2015 La 29.11.2015 la 9:54, Benvolio a spus: ti-am dat eu un like sarmano, ca prea s-au luat toti de un om bolnav, si mi-e ca-ti dai cu lama pe lung, si moare pisicuts de jale apoi. p.s.prost mai merge "dominarea financiara" pe skype daca ai atata timp pe forum.ai mancat si tu ceva saptamana asta?n-am nevoie de likeuri, ai facut switch de pe babadok pe contu asta? perspicace bravo tie, e dragut sa vezi un hater vechi care isi asuma printre primele conturi de hartuiala. daca ai stii ceva despre dominarea financiara ai stii ca cu cat ignori submisivul mai mult cu atat il faci sa platesca mai mult pt atentia ta deci da am timp liber
rozkendra Reputație: 10772 Postat Noiembrie 29, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Noiembrie 29, 2015 auzi Benvelio ca tot a venit vorba, cum am spus e dragut sa vezi continuitate chiar si cu conturi clone , dar cu contul Barrabas, de pe care mi-ai dedicat topic ce faci? l-ai abandonat de tot ca ti-au spus toti ca te-ai facut de ras sau revine ? cum stam sa ma pregatesc temeinic
benvolio Reputație: 188 Postat Noiembrie 29, 2015 Oras:loco Oras:loco Postat Noiembrie 29, 2015 La 29.11.2015 la 9:57, rozkendra a spus: n-am nevoie de likeuri, ai facut switch de pe babadok pe contu asta? perspicace bravo tie, e dragut sa vezi un hater vechi care isi asuma printre primele conturi de hartuiala. daca ai stii ceva despre dominarea financiara ai stii ca cu cat ignori submisivul mai mult cu atat il faci sa platesca mai mult pt atentia ta deci da am timp liber pe langa schizofrenie suferi si de mania persecutiei?ca prea ai impresia ca toti te urasc.pur si simplu sunt multi carora nu le placi, daca te-ai vedea din afara nici tu nu te-ai place.probabil de aici si multiplele personalitati. 1 1
benvolio Reputație: 188 Postat Noiembrie 29, 2015 Oras:loco Oras:loco Postat Noiembrie 29, 2015 La 29.11.2015 la 10:01, rozkendra a spus: auzi Benvelio ca tot a venit vorba, cum am spus e dragut sa vezi continuitate chiar si cu conturi clone , dar cu contul Barrabas, de pe care mi-ai dedicat topic ce faci? l-ai abandonat de tot ca ti-au spus toti ca te-ai facut de ras sau revine ? cum stam sa ma pregatesc temeinic fix ce ziceam mai sus.vezi un medic, se poate tine sub control. 1 1
mister babadook Reputație: -425 Postat Noiembrie 29, 2015 Autor Postat Noiembrie 29, 2015 in pula meeea, nu mai daci citate, NU vreau sa citesc ce scrie sarmana, si lasati-o in pace, nu e vina ei ca e bolnava, e vina lui pisicuts ca-i permite sa se exprime pe forumul lui.a ajuns forumul asta un azil de bolnavi. salut, killbill!
rozkendra Reputație: 10772 Postat Noiembrie 29, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Noiembrie 29, 2015 La 29.11.2015 la 10:01, Benvolio a spus: pe langa schizofrenie suferi si de mania persecutiei?ca prea ai impresia ca toti te urasc.pur si simplu sunt multi carora nu le placi, daca te-ai vedea din afara nici tu nu te-ai place.probabil de aici si multiplele personalitati.fireste am numarat 4 pana acum si toate-s perfecte. Dar pana una alta raspunde la Barrabas. Aaaa si inca ceva cate conturi iti mai faci pt mine? pai nu iii ceri tu mai bine lui daywalker o fotografie si te labezi in silenzio pe ea sa nu te chinui cu 4,5 conturi si sa mai si colorezi rapid de pe ele pana iti vine rau? e day discret, dar poate isi face mila ))) Si pe contu Barrabas de ce dracu nu te-ai oprit la 5 000 si ai postat la rapid pana la 10 000. te-ai tacanit? Si nu te simti fericit ca iti dau atata atentie incat sa iti observ toate conturile, haidi flatat putin
mister babadook Reputație: -425 Postat Noiembrie 29, 2015 Autor Postat Noiembrie 29, 2015 deci gata, n-am deschis thread-ul asta ca sa aiba sarmana unde posta, vroiam sa-i atrag atentia lui pisicuts asupra unui aspect.stiu ca nu va face nimic deocamdata, dar o sa vina o vreme cand va face. lasati-o in pace, e un om bolnav, nu e vina ei ca e asa, iar familia ei ar trebui sa-i caute ajutor de specialitate.hai pa. killbill, pace tie 1 5
rozkendra Reputație: 10772 Postat Noiembrie 29, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Noiembrie 29, 2015 al drq benvolio asta posteaza pe pe 2 conturi alternativ una dupa alta, nebunu suli ))) mah hai sa iti dau si eu un ultim sfat fii un hater cinstit. uite Ragnar ala original hateru lu day, ei bine, m-am infipt putin in el a devenit si al meu. Si-a luat banul cand a sarit calul si si-a facut in secunda 2 alt cont cu numele ragnar hateru ))) asta e exercitiu de sinceritate si decenta de trol si hater sa iti asumi cine esti. nu faci 10 clone, cu nume diferite si te faci premium pe toate colorandu-te rapid ))) sunt atat de schizo incat nu am decat un singur cont. voi cate postari aveti insumand toate conturile . in viata e bine sa fii cinstit, nu mitoman, incepe sa imi vina dor de Ragnar zau..... cred ca m-am dilit, dar macar ala isi asuma ce este
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 29, 2015 Postat Noiembrie 29, 2015 aici cine joaca si cat e scoru' ?
Vizitator worldoftanks Reputație: 0 Postat Noiembrie 29, 2015 Postat Noiembrie 29, 2015 Toate's vechi si noua toate. Nici un imbecil nou. Doar lipseau cativa. Tu, vypusca, picon si inca vreo 2 derbedei pentru reintregirea echipei care a distrus forumul asta.Toate bune!
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 29, 2015 Postat Noiembrie 29, 2015 tu fiind cine ?sa stim si noi cum stam de vorba 1
mister babadook Reputație: -425 Postat Noiembrie 29, 2015 Autor Postat Noiembrie 29, 2015 La 29.11.2015 la 10:36, worldoftanks a spus: Toate's vechi si noua toate. Nici un imbecil nou. Doar lipseau cativa. Tu, vypusca, picon si inca vreo 2 derbedei pentru reintregirea echipei care a distrus forumul asta.Toate bune! esti nedrept.pe forumul asta se face doar ce e permis sa se faca.a cui e vina ca e permis orice?
sorina4u Reputație: 79 Postat Noiembrie 29, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 29, 2015 La 29.11.2015 la 9:34, nobody here a spus: lol, asta atat de redusa mental este incat nu intelege ca ala o are la ignore si nu-i raspunde pentru ca nu citeste, dar ea se cearta in continuare cu el.mare ti-e gradina, si multe dobitoace pe forum... Ai vazut vreodata vreun prost care stie ca e prost?!?! Eu, in 36 de ani, inca nu am intalnit o astfel de minune. La 29.11.2015 la 10:49, mister babadook a spus: esti nedrept.pe forumul asta se face doar ce e permis sa se faca.a cui e vina ca e permis orice? A cui este vina ca sta intr-un loc care nu-i place si in care este permis orice? 1 13
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 29, 2015 Postat Noiembrie 29, 2015 La 29.11.2015 la 10:53, sorina4u a spus: A cui este vina ca sta intr-un loc care nu-i place si in care este permis orice? masochisti 2
tomjerry Reputație: 53 Postat Noiembrie 29, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 29, 2015 La 29.11.2015 la 10:49, mister babadook a spus: esti nedrept.pe forumul asta se face doar ce e permis sa se faca.a cui e vina ca e permis orice?mai multi ultilizatori inseamna mai multe vizualizari ale reclamelor si mai multi bani in buzunarul celor ce au initiat si administreaza acest forum... ai fi tu in stare sa compensezi financiar ca sa ai un forum asa cum vrei tu, doar cu oameni pe care tu ii consideri ok....?sper sa nu te superi, dar asta e realitatea... trebuie sa manance si oamenii o paine
sorina4u Reputație: 79 Postat Noiembrie 29, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 29, 2015 Un astfel de exemplu este ... la vecini, au 25 de utilizatori on-line pe zi. Ma intreb de ce?!?! Pentru ca NU este permis orice...in plm. Oamenii, in general, vad lucrurile doar din perspectiva lor si de aceea ajung sa se enerveze si sa aiba frustrari. Trebuie vazute si studiate ambele fete ale problemei.
picpoc rld Reputație: 155 Postat Noiembrie 29, 2015 Oras:poplaca Oras:poplaca Postat Noiembrie 29, 2015 Iauzi brau trece raulLa Poiana e zapada ma doare la clapariIn plm
cpt.picard Reputație: 777 Postat Noiembrie 29, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 29, 2015 topicu asta e deschis da una cu sange da nazist nare loc da alti ca se crede superior dute in mata de nazist mata fara cratima ca e infipta in cur la tine daco scoti sai dai linbi 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum