trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Decembrie 16, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 16, 2015 Corect! Mi-as in ele de ciurucuri! Am tendinta proasta sa ma atasez de obiecte personale... asa era si cu jaful de masina care imi tot cadea si bagam piese in ea. Bad idea! 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Decembrie 16, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 16, 2015 IMG_20151216_131405.JPG :laugh2 De unde ai luat poza cu calculatorul meu?! 1 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Decembrie 16, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 16, 2015 :laugh2 De unde ai luat poza cu calculatorul meu?! Mi-a dat-o Picon 3
geoweb35 Reputație: 4 Postat Februarie 4, 2016 Telefon: twitter geoweb35 Oras:Romania,Spania Telefon: twitter geoweb35 Oras:Romania,Spania Postat Februarie 4, 2016 Windows 8.1 iso descarcat de pe site-ul microsoft, activat cu o serie mak in cmd cu smgr.vbs dupa aceea comanda slui 4,instalezi skype si suni la nr free microsoft uk, introduci seria din cele 9 casute, primesti confirmare si id-ul corespunzator, activezi si faci backup licenta cu advance token manager , dupa aia descarci windows 10 iso de pe site-ul microsoft, instalezi peste 8.1, acum ai w10 genuine, daca nu vrea bagi restore backup advance token manager, xp nu mai primeste actualizari
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Februarie 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 4, 2016 Windows 8.1 iso descarcat de pe site-ul microsoft, activat cu o serie mak in cmd cu smgr.vbs dupa aceea comanda slui 4,instalezi skype si suni la nr free microsoft uk, introduci seria din cele 9 casute, primesti confirmare si id-ul corespunzator, activezi si faci backup licenta cu advance token manager , dupa aia descarci windows 10 iso de pe site-ul microsoft, instalezi peste 8.1, acum ai w10 genuine, daca nu vrea bagi restore backup advance token manager, xp nu mai primeste actualizari Complici lucrurile. Daca ai licenta la W8, nu se mai instaleaza 8.1, ci direct W10, ba chiar insistent ti se spune ca "Windows 10 is here!" Nu ai nevoie de skype, nici sa suni undeva.
geoweb35 Reputație: 4 Postat Februarie 4, 2016 Telefon: twitter geoweb35 Oras:Romania,Spania Telefon: twitter geoweb35 Oras:Romania,Spania Postat Februarie 4, 2016 Hehehe, știu ca suna complicat dar e bine sa ai Windows-ul pus pe un stick usb in caz ca intervine ceva pe parcursul instalarii, cu metoda asta nu riști sa se dezactiveze licenta dupa perioada aceea de 1 an de zile, eventual ca sa fii sigur dezactivezi windows update în services.msc mai tarziu, eu asa l-am activat , sincer nu m-as intoarce la xp, w10 este foarte bun, alte programe gen yahoo messenger le gasiti pe filehippo, stiu ca acolo gasiti mai multe versiuni ptr fiecare program. 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Februarie 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 4, 2016 Hehehe, știu ca suna complicat dar e bine sa ai Windows-ul pus pe un stick usb in caz ca intervine ceva pe parcursul instalarii, cu metoda asta nu riști sa se dezactiveze licenta dupa perioada aceea de 1 an de zile, eventual ca sa fii sigur dezactivezi windows update în services.msc mai tarziu, eu asa l-am activat , sincer nu m-as intoarce la xp, w10 este foarte bun, alte programe gen yahoo messenger le gasiti pe filehippo, stiu ca acolo gasiti mai multe versiuni ptr fiecare program. Update-urile le-am dezactivat si din motivul ca le facea cand si cum vrea mancand din viteza laptopului, am doar 2Giga la ram.Apoi alta tampenie la w10 este ca au introdus comprimarea datelor, consuma si aici ca nebunul pentru ca tot comprima si decomprima sa salveze cativa giga la hard. Cea mai mare prostie, sunt memorii externe, exista stick-urile, dar ei s-au gandit sa fure la procesor sa mai salveze din HD. Altfel era bunicel. (doar parerea mea)
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 4, 2016 Postat Februarie 4, 2016 Update-urile le-am dezactivat si din motivul ca le facea cand si cum vrea mancand din viteza laptopului, am doar 2Giga la ram.Apoi alta tampenie la w10 este ca au introdus comprimarea datelor, consuma si aici ca nebunul pentru ca tot comprima si decomprima sa salveze cativa giga la hard. Cea mai mare prostie, sunt memorii externe, exista stick-urile, dar ei s-au gandit sa fure la procesor sa mai salveze din HD. Altfel era bunicel. (doar parerea mea) Uuuuuufffff...Pai windoze 10 pe 2 Gb Ram cred si eu ca e "pain in the ass" :no2 :ewpu Mie la 8 Gb Ram si pe un AMD A6 si imi vine sa iau la suturi uneori laptop-ul ! Incearca si cumpara inca o bareta de memorie aditionala de 4 Gb RAM si nu ar mai trebui sa ai probleme ! (nu e scump, e pana in 100-150 Ron) 1
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Februarie 4, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Februarie 4, 2016 Mai oameni buni, eo credeam ca fata a terminat deja cu instalatul si dezinstalatil si a ajuns la o solutie optima, deja e o luna incheiata, de nu mai bine ...... in vremea asta vindea laptop-ul ala puscat si-si lua unul care sa ruleze windows-ul dorit intr-un mod satisfacator.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Februarie 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 4, 2016 Uuuuuufffff...Pai windoze 10 pe 2 Gb Ram cred si eu ca e "pain in the ass" :no2 :ewpu Mie la 8 Gb Ram si pe un AMD A6 si imi vine sa iau la suturi uneori laptop-ul ! Incearca si cumpara inca o bareta de memorie aditionala de 4 Gb RAM si nu ar mai trebui sa ai probleme ! (nu e scump, e pana in 100-150 Ron) (Nu mai am puncte ) Mai oameni buni, eo credeam ca fata a terminat deja cu instalatul si dezinstalatil si a ajuns la o solutie optima, deja e o luna incheiata, de nu mai bine ...... in vremea asta vindea laptop-ul ala puscat si-si lua unul care sa ruleze windows-ul dorit intr-un mod satisfacator. Asa e, am fost putin ocupata cu dragostea... Am de refacut CV-ul, laptopul mai asteapta.
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 4, 2016 Postat Februarie 4, 2016 Mai oameni buni, eo credeam ca fata a terminat deja cu instalatul si dezinstalatil si a ajuns la o solutie optima, deja e o luna incheiata, de nu mai bine ...... in vremea asta vindea laptop-ul ala puscat si-si lua unul care sa ruleze windows-ul dorit intr-un mod satisfacator.D'uh.... Bre' da poate ca nu vrea sa ia altul acum, poate nu are bani pentru luat altul, poate are altele de facut cu banii momentan, poate e atasata emotional de laptop, poate, poate, prea multi de poate..... De ce sa ne dam cu presupusu cand putem da sfaturi la o speta existenta nu la "ce-ar fi daca s-ar descoperi apa pe Jupiter ?" :laugh2 ) 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 4, 2016 Postat Februarie 4, 2016 (Nu mai am puncte ) Asa e, am fost putin ocupata cu dragostea... Am de refacut CV-ul, laptopul mai asteapta. Stim, stim cum e cu punctele ! :slap2 :laugh2
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Februarie 4, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Februarie 4, 2016 D'uh.... Bre' da poate ca nu vrea sa ia altul acum, poate nu are bani pentru luat altul, poate are altele de facut cu banii momentan, poate e atasata emotional de laptop, poate, poate, prea multi de poate..... De ce sa ne dam cu presupusu cand putem da sfaturi la o speta existenta nu la "ce-ar fi daca s-ar descoperi apa pe Jupiter ?" :laugh2 ) Pai si tu ai zis sa ia un RAM, din cate stiu ea are 2 bare de 1 GB, macar sa mai ia una de 2 sau una de 4 sa puna in locul uneia de 1 GB, o mica achizitie tot trebuie facuta, daca vrea sa-i mearga cum isi doreste.
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 4, 2016 Postat Februarie 4, 2016 Pai si tu ai zis sa ia un RAM, din cate stiu ea are 2 bare de 1 GB, macar sa mai ia una de 2 sau una de 4 sa puna in locul uneia de 1 GB, o mica achizitie tot trebuie facuta, daca vrea sa-i mearga cum isi doreste.Yeap, pai oricum o ajunge mai ieftin chiar decat cel mai ieftin laptop (undeva parca la 700 Ron, am vazut la Flanco, dar era un Mini-Notebook Acer parca, dar prea multe nu prea faceai cu el)
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Februarie 4, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Februarie 4, 2016 Yeap, pai oricum o ajunge mai ieftin chiar decat cel mai ieftin laptop (undeva parca la 700 Ron, am vazut la Flanco, dar era un Mini-Notebook Acer parca, dar prea multe nu prea faceai cu el) La banii aia poti lua un refurbished bunicel, eu am luat doua DELL-uri cu vreo 500 lei/buc, nu am probleme cu ele, am pus Win 7, merg programele de care am nevoie la munca. ....Mini-notebook-ul aa cred ca n-avea nici unitate DVD si in mod sigur diagolama minuscula.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Februarie 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 4, 2016 La banii aia poti lua un refurbished bunicel, eu am luat doua DELL-uri cu vreo 500 lei/buc, nu am probleme cu ele, am pus Win 7, merg programele de care am nevoie la munca. ....Mini-notebook-ul aa cred ca n-avea nici unitate DVD si in mod sigur diagolama minuscula. Imi spui de un magazin de incredere si cu garantie?
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Februarie 4, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Februarie 4, 2016 Cit Grup de la Timisoara http://www.citgrup.ro 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Februarie 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 4, 2016 Cit Grup de la Timisoara http://www.citgrup.ro Multumesc frumos!
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Februarie 6, 2016 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Postat Februarie 6, 2016 Imi spui de un magazin de incredere si cu garantie? Daca iti place Dell poti apela cu incredere la ei: http://www.pcmadd.com/ 1 6
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum