Sari la conținut

Roxana 1,90 m, 70 kg

samirul

Postări Recomandate

• Oras:timisoara
  • Oras:timisoara
Postat

Buna Roxana, pe 3-4 mai esti de gasit? As avea o delegatie in Sibiu... ;)

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Am fost si eu la domnisoara. Am ramas placut impresionat. Am sa ma mai intorc cand mai am drum in sibiu :).

1.Locatia - str malului langa Rompetrol

2.Modalitatea de contact am contactat la numarul  0760986659, a raspuns si la email cu o seara inainte :) programarea am facut-o cu 30 min inainte. in timp ce eram acolo incerca un coleg de-al nostru sa o sune de 3 ore :)). deci fratilor incercati si voi din 30 in 30 min la ore cat de cat rotunde, sigur o prindeti.
3.Detalii am facut doar un sex oral, cu limbute in zonele adiacente, placut am finalizat rapid

4.Note 9 oral, gfe 9, aspect 7 (e cam slaba pentru gusturile mele)

5.Tarifare - am dat initial 200 lei pt 1h dar am facut doar o finalizare si am primit rest 100 lei :), deci fata e cu mult bun simt.

• Like 2
Postat

Am fost si eu la domnisoara. Am ramas placut impresionat. Am sa ma mai intorc cand mai am drum in sibiu :).

1.Locatia - str malului langa Rompetrol

2.Modalitatea de contact am contactat la numarul  0760986659, a raspuns si la email cu o seara inainte :) programarea am facut-o cu 30 min inainte. in timp ce eram acolo incerca un coleg de-al nostru sa o sune de 3 ore :)). deci fratilor incercati si voi din 30 in 30 min la ore cat de cat rotunde, sigur o prindeti.

3.Detalii am facut doar un sex oral, cu limbute in zonele adiacente, placut am finalizat rapid

4.Note 9 oral, gfe 9, aspect 7 (e cam slaba pentru gusturile mele)

5.Tarifare - am dat initial 200 lei pt 1h dar am facut doar o finalizare si am primit rest 100 lei :), deci fata e cu mult bun simt.

Mersi , esti un scump .  :love

• Telefon: 0000000000
  • Oras:România
  • Telefon: 0000000000
  • Oras:România
Postat

Pe parcursul saptamanii trecute am poposit si eu la Roxana, am sunat-o prima oara in jurul orei 21:40 dar n-a raspuns si apoi am apelat iarasi la 22:10 cand a si raspuns prompt, am stabilit o intalnire peste aprox 15 min din momentul apelului si m-am deplasat numaidecat in locatie. Roxana ma astepta intr-un halat si cu niste tocuri de 15 cm, pe sub halat avea doar sutien si atat,am intrat am povestit cate ceva, este foarte vorbareata apoi am trecut la treaba, a facut fata un oral buun doar ca ma multumea daca il facea mai deep si daca il cauta doar cu gura fara mana, apoi un 69 unde am dat de o pasarica gustoasa epilata si parfumata, apoi a trecut ea peste si am inceput normalul, apoi l-a mai luat pe ala micu in gurita si imi place grozav cu roxana pozitia Capra, unde dupa ce am activat putin , mi s-a dus si esenta in caciulita. Pe scurt am pacatuit impreuna.

E a2a oara cand merg la roxana, e curata e slaba exact cum imi place, nu e grabita si foarte povestitoare.

Oral neprotejat-9 se putea si mai adanc si fara mana

Normal protejat - 9 cu ea poti incerca toate pozitiile

Aspect 9 - slaba inalta si draguta, sanii relativi micuti si sfarcuri mari.

Locatie - 8 cam mic patul pentru o amazoana ca ea.

Eu o recomand si posibil sa o mai vizitez!!

• Like 2
Postat

Pe parcursul saptamanii trecute am poposit si eu la Roxana, am sunat-o prima oara in jurul orei 21:40 dar n-a raspuns si apoi am apelat iarasi la 22:10 cand a si raspuns prompt, am stabilit o intalnire peste aprox 15 min din momentul apelului si m-am deplasat numaidecat in locatie. Roxana ma astepta intr-un halat si cu niste tocuri de 15 cm, pe sub halat avea doar sutien si atat,am intrat am povestit cate ceva, este foarte vorbareata apoi am trecut la treaba, a facut fata un oral buun doar ca ma multumea daca il facea mai deep si daca il cauta doar cu gura fara mana, apoi un 69 unde am dat de o pasarica gustoasa epilata si parfumata, apoi a trecut ea peste si am inceput normalul, apoi l-a mai luat pe ala micu in gurita si imi place grozav cu roxana pozitia Capra, unde dupa ce am activat putin , mi s-a dus si esenta in caciulita. Pe scurt am pacatuit impreuna.

E a2a oara cand merg la roxana, e curata e slaba exact cum imi place, nu e grabita si foarte povestitoare.

Oral neprotejat-9 se putea si mai adanc si fara mana

Normal protejat - 9 cu ea poti incerca toate pozitiile

Aspect 9 - slaba inalta si draguta, sanii relativi micuti si sfarcuri mari.

Locatie - 8 cam mic patul pentru o amazoana ca ea.

Eu o recomand si posibil sa o mai vizitez!!

:kiss3  :kiss3  :kiss3        :hihat

Postat

Ceau Roxana. Astazi intentionez sa iti fac o vizita. O sa te sun. Esti disponibila? Pe la ora 11.30.

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

cate kg ai? 60 sau 70 ? ca-n anunt scrie 70 , si-n prezentare 60....

Postat

Buna , miercuri 11 mai  o sa plec din oras timp de o luna . O zi cat mai faina , si sa ne vedem cu bine.

Buna. Pentru marti seara in 10 mai, esti disponibila?

• Oras:Sibiu
Postat

Am sunat-o miercuri sa stabilim o intalnire ptr a doua zi dimineata la 10. Toate bune pana a doua zi cand nu a mai raspuns la tel.am sunat pe ambele nr,trimis sms in care i-am spus cine sunt,am insistat cu tel,degeaba. Pacat de timpul pierdut. Oare asta e neseriozitate?

Postat

Am sunat-o miercuri sa stabilim o intalnire ptr a doua zi dimineata la 10. Toate bune pana a doua zi cand nu a mai raspuns la tel.am sunat pe ambele nr,trimis sms in care i-am spus cine sunt,am insistat cu tel,degeaba. Pacat de timpul pierdut. Oare asta e neseriozitate?

Putin probabil sa se fi intamplat acest lucru , ca nu am nici un sms joi in acest sens , dar totusi lasa-mi nr tau de telefon in privat sa pot verifica si apelurile .O zi buna.

Postat

Verifica sms-urile de joi dimineata in jur de ora 10:00.mai ai si cateva apeluri de pe acelasi nr.crede-ma ca stiu ce fac,pe cine sun si nu am nici un interes sa vorbesc aiurea

Postat

Verifica sms-urile de joi dimineata in jur de ora 10:00.mai ai si cateva apeluri de pe acelasi nr.crede-ma ca stiu ce fac,pe cine sun si nu am nici un interes sa vorbesc aiurea

Buna , chiar am verificat sms-urile de joi si nu este nici unul cu problema asta , dar nu zic ca este imposibil sa se fi intamplat acest lucru , asa ca azi cand ai tu timp da-mi un telefon sa vorbim si sa gasim o solutie de comun acord  ca  sa ma reconpensez fata de tine si de neplacerea creata. OK . Sa ai o zi buna.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...