zino Reputație: 235 Postat Martie 27, 2012 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 27, 2012 anuntul este luat de pe fetite.net - Doamna serioasa, stilata si sexy, ofer clipe de neuitat domnilor discreti si manierati. am vizitat-o sapt trecutaLocatie- langa camera de comertvarsta declarata 37 ani...eu cred ca e sarita de 40inaltime- 1,70 pe tocuri,51-52 kg sani maricei f frumosi pt varsta respectiva,nu sunt lasati deloc,corp f frumos si bine definit,piele alba,par blond natural, la fata nu arata f bine ,fata banala si un pic prea ascutita pt gustul meu,dar compenseaza prin atitudinea f prietenoasa si docila!nota 8 per total!Pret:200Ron ora-2finalizari.Prestatie:Sex oral neprotejat,CIM,lins00,DT,per total un oral bun,nota 8.5Sex Normal: Accepta orice pozitie,ii place pe la spate si din ce am observat eu se excita teribil daca o saruti pe sani. se implica si nu a comentat deloc oricat de des am schimbat pozitiile! nota 8,5ANAL-Nu am intrebatFK- accepta,nu-i miroase gura si este intretinut si de ea. nota 8per total o experienta placuta insa nu stiu daca voi mai reveni deoarece nu prea ma impac cu fata ei ea nefiind neaparat urata! 1
Vizitator Obsedatu' Reputație: 0 Postat Martie 27, 2012 Postat Martie 27, 2012 [align=justify]Bine ai venit printre noi, zino!Daca atasezi si cateva poze cu doamna, iti promit acordarea unui punct de reputatie.Pentru ajutor: succes![/align]
zino Reputație: 235 Postat Martie 27, 2012 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Martie 27, 2012 pozele.......
codered Reputație: 3190 Postat Martie 27, 2012 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Martie 27, 2012 Doamna Izabel cred ca are 45 de ani acum sau mai mult.Eu am vizitat-o cand avea locatie pe langa Muncii, acum 4-5ani.Corpul era frumos,cam alb totusi,fara urme de celulita,dar fata ei isi spune varsta.Eu n-am mai vizitat-o pentru ca mi s-a parut prea batrana...iar asta acum cativa ani buni! Amatorilor de batraioare le pot insa recomanda aceasta doamna, comportamentul ei fiind foarte pro-client. FK intretinut, 8Normal 8GFE : 8Nu mai tin minte cat am platit atunci,tin minte ca avea cont pe unul din site-urile de fetite.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum