Sari la conținut

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Si care a fost pagina ta? Nu ne dai detalii? Eu as fi ales labute la tatuaj in loc de stele! Dar e frumos si asa!

are topi

Si care a fost pagina ta? Nu ne dai detalii? Eu as fi ales labute la tatuaj in loc de stele! Dar e frumos si asa!

c la testate,"bruneta noua out all" :)
  • Oras:Sa fie usor de ajuns
  • Oras:Sa fie usor de ajuns
Postat

Sarutmana... "La tine sau la hotel .250 lei cu tot cu taxi." Perfect. Pe 23.decembrie, la ce ora trebuie sa te sun ca sa ajungi de la tine la ora 11.00 a.m. in Baneasa, pe str. Aerogarii.la hotel ( nu stiu inca daca va fi "Avis" sau "La Gil")?. Din recenzii rezulta  ca esti punctuala, ceea ce pentru mine in aceasta situatie este foarte important. As aprecia mult daca imi raspunzi.

• Oras:Bucuresti
Postat

Imi pare rau dar nu lucrez pe 23 dec.

Sarutmana... "La tine sau la hotel .250 lei cu tot cu taxi." Perfect. Pe 23.decembrie, la ce ora trebuie sa te sun ca sa ajungi de la tine la ora 11.00 a.m. in Baneasa, pe str. Aerogarii.la hotel ( nu stiu inca daca va fi "Avis" sau "La Gil")?. Din recenzii rezulta  ca esti punctuala, ceea ce pentru mine in aceasta situatie este foarte important. As aprecia mult daca imi raspunzi.[/size]

• Oras:ici... colo...
  • Oras:ici... colo...
Postat

Zdreanta este mamicuta ta.Pt.ce i mi vb.asa.

good point!  :slap2

• Oras:Italy
  • Oras:Italy
Postat

bravissima

lavoro di bocca top 10

venuta in bocca 10

dolce , simpatica vera girlfriendly

consigliata

a+++++

Postat

Zdreanta este mamicuta ta.Pt.ce i mi vb.asa.

Scuza si tu acum! ...a vrut sa zica daia de se fute pe bani, cum le zice ca'mi scapa :))

:)) :))

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare