Sari la conținut

gangbang in iasi ?

Postări Recomandate

• Oras:Iasi
Postat

Nu mai bine futi singur toate gaurile disponibile? de ce si-ar dori cineva sa imparta bortificiile,cu alti masculi?  :350x

• Oras:galati
  • Oras:galati
Postat

eu as fi curios... dar nu cred ca e lumea deschisa la asa ceva...

Ba da cauta mai atent anunturile , mai intreaba c sint doritoriii dar nu s-a facut reclama , succes;

• Like 1
  • Oras:iasi
Postat

Voi cauta mai atent pe viitor... dar nu sunt eu genul sa initiez asa ceva... de participat ... da :)

Postat

intre timp se pare ca am gasit o varianta apropiata... acum e problema ca suntem doar 2 la 1 doamna... gangbang necesita cel putin inca o persoana... interesati?

• Oras:Undeva in viitor
  • Oras:Undeva in viitor
Postat

Daca vreti gangbang, cumparati un baton de parizer, legati-l cu un siret si plimbati-va pe holurile unui etaj de fete dintr-un camin studentesc .... preferabil din Tudor. Daca pe langa parizer mai puneti si un pachet de Kent de la racheti .... o puneti de o orgie cu tot caminul.

Sa nu uitati sa va filmati ... nu cum va futeti ( porcilor ), cum taraiti parizerul.

• Like 5
Postat

Daca vreti gangbang, cumparati un baton de parizer, legati-l cu un siret si plimbati-va pe holurile unui etaj de fete dintr-un camin studentesc .... preferabil din Tudor. Daca pe langa parizer mai puneti si un pachet de Kent de la racheti .... o puneti de o orgie cu tot caminul.

Sa nu uitati sa va filmati ... nu cum va futeti ( porcilor ), cum taraiti parizerul.

Iaca pula.ro

• Like 2
  • Minus 1
Postat

intre timp se pare ca am gasit o varianta apropiata... acum e problema ca suntem doar 2 la 1 doamna... gangbang necesita cel putin inca o persoana... interesati?

daca mai e  valabil, ma inscriu  si eu la participare 

• Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...