Sari la conținut

Opinii?  

24 membri au votat

1. 1. Ce parere aveti?

• Idee buna.
    • Idee proasta.
    • Ma doare-n p**a.

Postări Recomandate

• Oras:Romania
Postat

E 9$ pe an un certificat SSL de acolo de unde ati luat si domeniul. Se implementeaza in cateva minute. Nu faceti si voi un dram de bine sa bagati? Mai intra oamenii de la serviciu si e aiurea sa afle adminii de retea pe unde se dau angajatii.

Vizitator stau de sase
Reputație: 0
Postat

Zice Pisicuts ca n-are dolari, are numai euro si lei. Stai ca vine cu maneau.

O sa mai spuna ca forumul asta nu se adreseaza oamenilor care muncesc, ci doar trantorilor si patronilor.

PS: varianta 3 e "pola" sau "pizda"?

• Like 3
  • Oras:Bucuresti
Postat

Nu m-am documentat ce tine de SSL, dar e o balarie cand in timp real cei de la IT pot vedea pe desktop-ul tau ca esti pe nimfo... :laugh2 :slap2 

Speranta va moare ultima, dar multi va stiu perversiunile, get over it. :laugh2

:hug1

• Like 1
Postat

Nu m-am documentat ce tine de SSL, dar e o balarie cand in timp real cei de la IT pot vedea pe desktop-ul tau ca esti pe nimfo... :laugh2 :slap2

Documenteaza-te atunci inainte sa comentezi. SSL e si la plata cu cardul, sa nu vada TOTI ce numar de card ai. La 9$ eu cred ca e OBLIGATORIU la situl asta, din respect pentru membrii care posteaza si descriu de lux de amanunte ce au facut si unde au facut.

Ne miram de ce-s atat de multe lipitori dar nimeni nu spune nimic de faptul ca aia care tac au un motiv al dracu de bun sa o faca: cand scrii fara SSL, TOTI de pe traseu afla ce scrii. Inclusiv un puber de la McDonalds daca intri prin WiFi-ul lor.

E 9$, in pizda masii. Pentru 9$ nu mai vad TOTI (inclusiv avocatul nevestei) ca Xulescu i-a dat la buci unei curve aseara, ci numarul celor care stiu asta se reduce dramatic (la curvar, pisoi si ascultatorii autorizati si mandatati).

Stiu, pe forum sunt multe curve proaste care habar nu au ce-i ala SSL dar si multi cretini, soferi de TIR sau taxi, pe care-i doare-n cur ca sunt stiuti drept curvari, ba chiar sunt mandri de asta. Dar astia sunt o **spam editat**itate. Majoritatea sunt "lipitorile" care din motive intemeiate nu scriu ci doar citesc. Poate ca stiu aceste motive, poate ca nu le stiu, dar bine fac ca tac, atata timp cat nu exista MACAR SSL.

Domeniul e whois protected, nu cred ca ai reusit sa vezi de unde l-au luat :)

Hehe... ;)
  • Like 3
  • Minus 6
Postat

Documenteaza-te atunci inainte sa comentezi. SSL e si la plata cu cardul, sa nu vada TOTI ce numar de card ai. La 9$ eu cred ca e OBLIGATORIU la situl asta, din respect pentru membrii care posteaza si descriu de lux de amanunte ce au facut si unde au facut.

Ne miram de ce-s atat de multe lipitori dar nimeni nu spune nimic de faptul ca aia care tac au un motiv al dracu de bun sa o faca: cand scrii fara SSL, TOTI de pe traseu afla ce scrii. Inclusiv un puber de la McDonalds daca intri prin WiFi-ul lor.

E 9$, in pizda masii. Pentru 9$ nu mai vad TOTI (inclusiv avocatul nevestei) ca Xulescu i-a dat la buci unei curve aseara, ci numarul celor care stiu asta se reduce dramatic (la curvar, pisoi si ascultatorii autorizati si mandatati).

Stiu, pe forum sunt multe curve proaste care habar nu au ce-i ala SSL dar si multi cretini, soferi de TIR sau taxi, pe care-i doare-n cur ca sunt stiuti drept curvari, ba chiar sunt mandri de asta. Dar astia sunt o **spam editat**itate. Majoritatea sunt "lipitorile" care din motive intemeiate nu scriu ci doar citesc. Poate ca stiu aceste motive, poate ca nu le stiu, dar bine fac ca tac, atata timp cat nu exista MACAR SSL.Hehe... ;)

Eu am zis ca ssl-ul ar fi o balarie, nu te-am numit labar prost care cand mai vede o pizda, scrie pe forum, apoi il apuca paranoia ca toata lumea vede.

Sper ca am fost mai explicita pentru intelegerea ta. :hihat

• Like 2
Postat

namecheap.com

Chiar ca n-am.ce.face.acum de ma bag in subiectul asta, dar sa-mi elimin orice dubiu... :)

Firefox, l-am folosit cel mai mult, ma anunta daca un site are certificatul de securitate expirat, daca vreau sa continui e pe propria raspundere.

Deci daca tace malc, n-o fi pentru ca nu are ce sa comenteze? :)

Intreb, cat traiesti - inveti.

• Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
Postat

Chiar ca n-am.ce.face.acum de ma bag in subiectul asta, dar sa-mi elimin orice dubiu... :)

Firefox, l-am folosit cel mai mult, ma anunta daca un site are certificatul de securitate expirat, daca vreau sa continui e pe propria raspundere.

Intreb, cat traiesti - inveti.

te-ai cam invatat acu. orice nelamurire ai vii la oracol cu ea...

Postat

te-ai cam invatat acu. orice nelamurire ai vii la oracol cu ea...

Poi, ce vrei, sa intreb orice prost? :laugh2

hehe. openssl cere putere de procesare

Iau un cleste daca nu zici. :)

:*

• Like 1
Vizitator
Postat

ii dam sa bea :)

Postat

ii dam sa bea :)

Ma apuca disprerarea cand nici beata nu ajung la prostie....

E greu sa vezi totul ca prin radiografie, sa spui lucrurilor pe nume si sa vezi doar cativa "rasariti" care inteleg...

Nu e nici un dar sa fii altfel in multime, nici "terapia" multimii de indobitocire nu te poate ajuta cand nu te nasti dobitoc.

Da-mi sa beau. :)

Postat

Eu am zis ca ssl-ul ar fi o balarie, nu te-am numit labar prost care cand mai vede o pizda, scrie pe forum, apoi il apuca paranoia ca toata lumea vede.

Sper ca am fost mai explicita pentru intelegerea ta. :hihat

Deci o curva proasta s-ia dat cu parerea unde habar nu are. Fix ce ziceam. De ce sari de cur in sus? Mai bine hartuieste alte curve si lasa-i pe aia care sa pricep sa discute problema asta, nu s-a bagat nimeni sa te invete cum sa le faci clientilor foarfece sau piepteni.

Au. Lor CDN le trebuie pentru poze & media. Dar merge si asa la traficul asta din ce in ce mai rarit de trolli si idioti.

Nu mai bine face site-ul accesibil doar cu browser Tor ? macar sa fie treaba-treaba, parerea mea ....

N-ajuta suficient. SSL is da shit. Iar Tor e tot de stat, deci...

Postat

Deci o curva proasta s-ia dat cu parerea unde habar nu are. Fix ce ziceam. De ce sari de cur in sus? Mai bine hartuieste alte curve si lasa-i pe aia care sa pricep sa discute problema asta, nu s-a bagat nimeni sa te invete cum sa le faci clientilor foarfece sau piepteni.

Au. Lor CDN le trebuie pentru poze & media. Dar merge si asa la traficul asta din ce in ce mai rarit de trolli si idioti.

N-ajuta suficient. SSL is da shit. Iar Tor e tot de stat, deci...

Tu nu esti curva cand stai cu curu' pregatit de sut sau limba s-o bagi unde e mai cald?...

Renunta la vocabularul asta, i-o sug lu' Pisi sa-l ia ameteala doar sa nu-ti dea cu ssl in cap ca tot tampit ramai. :)

Fa un card, boule, special pentru plati online, fa pe numele cuiva daca esti paranoic, nu ma freca pe mine, nici admini. :slap2

• Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Pai da, te anunta daca site-ul are certificatul expirat sau sunt alte probleme cu el, dar daca tace malc, probabil e fix pentru ca nu exista certificat.

Nu stiu daca browserele te pot anunta (prin mesaj pop-up) ca site-ul NU ARE deloc certificat de securitate. Poate doar daca setezi la un nivel foarte strict optiunile de securitate... dar in mod normal, cred ca functioneaza invers: vezi ca site-ul ARE certificat, daca in bara de notificari apare o anume iconita (ceva cu un lacat, cred), si/sau daca adresa incepe cu https in loc de http. In fine, nu sunt un expert in securitatea IT, colegii mai avansati sa ma corecteze daca gresesc.

Strict in ceea ce ma priveste pe mine, nu ma simt amenintat postand asa fara criptare, insa la modul general, votez pentru "idee buna". Ar putea prezenta interes si pentru stapanire, avand in vedere ca (asa cum s-a mai sugerat) ar putea sa-i incurajeze pe unii "timizi" sa posteze mai cu entuziasm, crescand traficul... :)

EDIT: Amada, referitor la ultima ta postare: colegul "Cine" nu cerea criptare SSL in cazul platii cu cardul pentru membrii premium; aia exista deja (sau cel putin asa imi place sa cred :) ). El se referea la un certificat pentru intregul site, astfel incat cei care se tem sa scrie pentru ca ar putea vedea lumea pe unde intra, sa se simta mai in siguranta.

• Like 5
Postat

Pai da, te anunta daca site-ul are certificatul expirat sau sunt alte probleme cu el, dar daca tace malc, probabil e fix pentru ca nu exista certificat.

Nu stiu daca browserele te pot anunta (prin mesaj pop-up) ca site-ul NU ARE deloc certificat de securitate. Poate doar daca setezi la un nivel foarte strict optiunile de securitate... dar in mod normal, cred ca functioneaza invers: vezi ca site-ul ARE certificat, daca in bara de notificari apare o anume iconita (ceva cu un lacat, cred), si/sau daca adresa incepe cu https in loc de http. In fine, nu sunt un expert in securitatea IT, colegii mai avansati sa ma corecteze daca gresesc.

Strict in ceea ce ma priveste pe mine, nu ma simt amenintat postand asa fara criptare, insa la modul general, votez pentru "idee buna". Ar putea prezenta interes si pentru stapanire, avand in vedere ca (asa cum s-a mai sugerat) ar putea sa-i incurajeze pe unii "timizi" sa posteze mai cu entuziasm, crescand traficul... :)

EDIT: Amada, referitor la ultima ta postare: colegul "Cine" nu cerea criptare SSL in cazul platii cu cardul pentru membrii premium; aia exista deja (sau cel putin asa imi place sa cred :) ). El se referea la un certificat pentru intregul site, astfel incat cei care se tem sa scrie pentru ca ar putea vedea lumea pe unde intra, sa se simta mai in siguranta.

Scuze ca nu am citit tot, azi pe langa creier agitat mi se spune ca trebuie sa nu pastram o doza de puritate...

Am doua optiuni, ori il fut pe ala cu cerinte... ori sustin Pisi...

Serios  nu-mi pasa,  doar ca Pisi mi-a vorbit mai frumos (uneori). :)

Cand ceri si injuri... :no2  Vine Pisi sa-i  puna un ssl, e ca si cum vreau sa fut, dar da-mi prez... :laugh2

Postat

ba, masol cred ca e sa-ti fie frica sa accesezi un sait. fereasca dumnezeu de asa ceva...

• Like 5
Vizitator
Postat

ba, masol cred ca e sa-ti fie frica sa accesezi un sait. fereasca dumnezeu de asa ceva...

:laugh2 :laugh2 :laugh2 :clapp :clapp :clapp :clapp

• Like 1

Postat

pai asa e, in pula mea. aolo ma vede dracu, aolo ma vede lacu... hai ca in familie mai inteleg, sa zicem, ca afla proasta si ai deranj dupaia, iti face capu mare si mai bine te lipsesti. dar in alte situatii, ce pula mea, tot fusta purtati?

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.