cassy Reputație: 16361 Postat Iulie 7, 2015 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Partajează Postat Iulie 7, 2015 Multumesc , insa pentru parola poti suna... probabil nu am auzit apelul. Link spre comentariu
invidiosilor Reputație: 0 Postat Iulie 12, 2015 Oras:Valcea Oras:Valcea Partajează Postat Iulie 12, 2015 Multumesc , insa pentru parola poti suna... probabil nu am auzit apelul.Buna Cassy. mi-ar face o deosebita placere sa discutam mai multe. Imi poti oferi cumva id-ul tau de messenger? Iti pot trimite un sms cu id-ul meu, eventual. Daca esti de acord, fireste.O zi cat mai reusita si racoroasa ! Link spre comentariu
invidiosilor Reputație: 0 Postat Iulie 17, 2015 Oras:Valcea Oras:Valcea Partajează Postat Iulie 17, 2015 Inca astept raspunsul tau, draga Cassy! Link spre comentariu
cassy Reputație: 16361 Postat Iulie 17, 2015 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Partajează Postat Iulie 17, 2015 In general prefer convorbirile la telefon, pentru mess eu nu mai am rabdarea necesara Link spre comentariu
invidiosilor Reputație: 0 Postat Iulie 17, 2015 Oras:Valcea Oras:Valcea Partajează Postat Iulie 17, 2015 Sunt convins. Dar ne-am intinde prea mult cu convorbirile telefonice. Asa pe mess, am putea comunica atunci cand ai timp liber.Daca doresti, imi poti spune si iti trimit prin sms id-ul meu. Sa ai o zi la fel de minunata ca tine. Link spre comentariu
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Iulie 17, 2015 Oras:---- Oras:---- Partajează Postat Iulie 17, 2015 Preferam să ajungă topicul aici din cauza reprofilării, nu din alte cauze.Multă sănătate Cassy! 1 Link spre comentariu
cassy Reputație: 16361 Postat Iulie 17, 2015 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Partajează Postat Iulie 17, 2015 I"ll be back .. cand pot Link spre comentariu
baubauhaha Reputație: 0 Postat Iulie 17, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iulie 17, 2015 Insanatosire grabnica, Cassy! N-am avut ocazia sa ne cunoastem dar iti doresc multa sanatate ca restu vin de la sine! 1 Link spre comentariu
maya4fun Reputație: 75 Postat Iulie 29, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 29, 2015 Imi place gandirea ta! Link spre comentariu
cassy Reputație: 16361 Postat August 11, 2015 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Partajează Postat August 11, 2015 Situatia e urmatoarea: in urmatoarele 5-6 luni o sa fac chimioterapie, deci o sa fiu vulerabila, cu sistemul imunitar distrus. Din cauza asta o sa fiu disponibila doar pentru intalniri pentru socializare, ca nu as dori sa ma izolez totusi de tot de restul lumii. Acele intalniri nu o sa aiba tarif, si o sa fie posibile doar daca o sa fiu fara efectele adverese ale medicamentelor (pe scurt o sa ma simt bine, dupa doua sedinte de chimio in majoritatea timpului sunt ok si cu moralul ridicat) 4 Link spre comentariu
outofmymind Reputație: 264 Postat August 13, 2015 Partajează Postat August 13, 2015 Situatia e urmatoarea: in urmatoarele 5-6 luni o sa fac chimioterapie, deci o sa fiu vulerabila, cu sistemul imunitar distrus. Din cauza asta o sa fiu disponibila doar pentru intalniri pentru socializare, ca nu as dori sa ma izolez totusi de tot de restul lumii. Acele intalniri nu o sa aiba tarif, si o sa fie posibile doar daca o sa fiu fara efectele adverese ale medicamentelor (pe scurt o sa ma simt bine, dupa doua sedinte de chimio in majoritatea timpului sunt ok si cu moralul ridicat)Am observat munca titanica pe care o depui in folosul tuturor care folosesc acest forum si imi pare rau sa aud ca ai probleme de sanatate. Iti doresc tot binele din lume si insanatosire grabnica. E posibil sa ajung luna aceasta prin zona Brasovului si daca vei avea nevoie de o vorba buna la o cafea sau apa plata voi fi foarte bucuros sa iti fiu alaturi. O seara buna iti doresc. 3 Link spre comentariu
cassy Reputație: 16361 Postat August 13, 2015 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Partajează Postat August 13, 2015 Cu foarte mare placere daca reusesti sa-ti faci timp Multumesc 1 Link spre comentariu
adrybv Reputație: 1 Postat Septembrie 14, 2015 Oras:brasov Oras:brasov Partajează Postat Septembrie 14, 2015 buna cassy as vrea sa iti fac o vizita cu tenta doar pt socializare si imi doresc de mult timp sa te cunosc.cand as putea sa te vizitez? Link spre comentariu
cassy Reputație: 16361 Postat Septembrie 14, 2015 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Partajează Postat Septembrie 14, 2015 Suna-ma sa vedem cum sa facem Link spre comentariu
adrybv Reputație: 1 Postat Septembrie 17, 2015 Oras:brasov Oras:brasov Partajează Postat Septembrie 17, 2015 buna cassy cmf?te-am sunat acum 2 zile si as vrea sa stiu daca pe sambata ti sa confirmat intalnirea aceea?astept mesajul tau pupik Link spre comentariu
cassy Reputație: 16361 Postat Septembrie 17, 2015 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Partajează Postat Septembrie 17, 2015 Da, in weekendul asta o sa fiu mai prinsa ca de obicei, uitasem ca pt sambata am ceva special, deci a trebuit sa aman cu o zi si cealalta intalnire Link spre comentariu
adrybv Reputație: 1 Postat Septembrie 22, 2015 Oras:brasov Oras:brasov Partajează Postat Septembrie 22, 2015 buna cassy as vrea sa stiu daca weekendul asta ai ceva programat?mai exact pe sambata as vrea sa stiu daca te pot vizita?astept raspunsul tau pupik Link spre comentariu
cassy Reputație: 16361 Postat Septembrie 22, 2015 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Partajează Postat Septembrie 22, 2015 Weekendul acesta sunt ocupata, dar urmatoarea nu Link spre comentariu
cristinan Reputație: 0 Postat Septembrie 29, 2015 Partajează Postat Septembrie 29, 2015 te simti mai bine...cassy... ai trecut peste etapa de chimioterapie? Link spre comentariu
cassy Reputație: 16361 Postat Septembrie 30, 2015 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Partajează Postat Septembrie 30, 2015 Mai am inca vreo 4 sedinte, deci mai dureaza Link spre comentariu
cerebel24 Reputație: 18 Postat Octombrie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 4, 2015 Pacat ca nu ajungi si la bucuresti . Probabil as trece saptamanal pe la tine Link spre comentariu
adrybv Reputație: 1 Postat Octombrie 21, 2015 Oras:brasov Oras:brasov Partajează Postat Octombrie 21, 2015 buna cassy cum te mai simti?cand as putea sa iti fac o vizita?wekendul asta esti ocupata?astept un raspuns.sper sa te simti mai bine Link spre comentariu
cassy Reputație: 16361 Postat Octombrie 21, 2015 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Partajează Postat Octombrie 21, 2015 Luna asta nu prea ma simt in puterile mele, putem incerca, dar nu promit Dupa cum s-a observat si pe forum stau mai putin ca de obicei, doar de doua ori pe zi Link spre comentariu
adrybv Reputație: 1 Postat Octombrie 22, 2015 Oras:brasov Oras:brasov Partajează Postat Octombrie 22, 2015 buna cassy.daca am sa vin la tine va fi o intalnire pt socializare sau va fi o intalnire normala?eu imi doresc sa beneficiez de toate serviciile tale pt ca demult timp imi doresc sa te cunosc cassy.daca crezi ca nu esti inca deplinatatea fortelor tale o lasam pe luna viitoare cassy.astept mesajul tau te pupic Link spre comentariu
cassy Reputație: 16361 Postat Octombrie 22, 2015 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Partajează Postat Octombrie 22, 2015 Pt serviciile obisnuite de inainte o sa fiu apta doar dupa ce termin citostaticele , sorry . Link spre comentariu
Postări Recomandate