Sari la conținut

sociabila si rabdatoare....

Postări Recomandate

Postat

DOAR PT. DOMNI GENEROSI! Domnisoara blonda de lux, specializata in daruirea extazului adevarat! Daca esti un domn stilat, educat, care stie ce vrea de la viata si care stie a respecta si aprecia o femeie frumoasa, eu sunt alegerea perfecta pentru tine.0756593994

post-189529-0-32452100-1449250092_thumb.jpg

• Oras:Vestul Salbatic
  • Oras:Vestul Salbatic
Postat

Grasa ,dar cur plat : :laugh2 - o femeie adevarata 

Ar trebui sa-i trimitem o patrula , s-ar putea sa se linisteasca si sa-si gaseasca alte...ocupatii sau macar sa-si faca treaba oriunde in afara de bm  :laugh2

Vizitator gfe-finder
Reputație: 0
Postat

Priviti bine,dragi tovarasi,chiar atat de tampiti ne cred astfel de fapturi.....ca nu realizam reclamele mincinoase,cosmetizate periodic cu tarife umflate si servicii de cacao....exact,asa ne vad,niste boi usor de dusi de nas si de scos bani din buzunar :refoz  :ill  :wallbash

Postat

Priviti bine,dragi tovarasi,chiar atat de tampiti ne cred astfel de fapturi.....ca nu realizam reclamele mincinoase,cosmetizate periodic cu tarife umflate si servicii de cacao....exact,asa ne vad,niste boi usor de dusi de nas si de scos bani din buzunar :refoz  :ill  :wallbash

Pai in mare asa ne manifestam, fara pretentii, fara asteptari, in goana dupa o finalizare rapida, sa fie golita instalatia si gata, cine doreste ceva in plus stie cum sa aleaga.....

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.