Sari la conținut

Oana 18 ani netestata

Postări Recomandate

Vizitator lovedrop
Reputație: 0
Postat

Am fost eu la domnisora acu vreo luna...

Pozele sunt reale

Locatie pe take ionescu relativ aproape de politie

Servicii ON/OP + NP  COF COB

Preturi 100/200 nr/h daca imi amintesc bine; am luat un nr cu 100 combinat

ca aspect i-as da un 8 ca are sani frumosi si fund misto + ca e si stramta sau cel putin era

ca minus ar fi gambele pre subtiri, cosuri multe pe fata si brozanta neuniform

ON de 5

NP de 8 

Banda rulanta abia am aucat sa ma imbrac si sa plec inainte sa vina urmatorul

Dusul nu era de incredere + prosopul era ud 

deci nu ti-as recomanda sa te duci

• Like 7
  • Oras:Timisoara
Postat

Salut

Am  trecut saptamana asta pe la domnisoara , locatia pe strada Paris , modalitate de contact nr de mai sus , locatia usor de gasit dar ca sa ajungi inauntru trebuie sa mai treci printr-o cladire dar o sa va indrume ea , apartament undeva la subsol cu o camera cred si putin mai multa dezordine , fata nu are nici o treaba cu chestile astea . Fata , zambareata , glumeata , vorbareata ca aspect m-a impresionat sanii frumosi , fund la fel , slaba .Ca servici oral neprotejat si normal protejat .Nu m-am simtit grabit insa inca un minus mai raspudea in timpul actului la telefon .

Fata isi da silinta sa te simti bine , nu comenteaza la pozitii , mai glumeste , mai raspunde la telefon , mai iti face oral si tot asa :))).

pentru mine a fost o experienta placuta dar si putin ciudata cu chestia cu telefonul , parca era o prelungire a mainii drepte dar ca sa fie treaba treaba avea vreo trei telefoane .

oRALUL neprotejat mie mi-a placut , normalul cu prezervativ , se implica , munceste si ea , geme frumos , stramta si foloseste lubrifiant.

Ca un mare plus a facut dus ianinte sa incepem actiunea , ca minusuri , vorbitul la telefon , ceva dezordine pe acolo , fara prosop pentru client noroc cu prosoape de hartie .

Eu unul o sa mai trec pe la ea , dar ar fi super daca ar avea 3 , 4 prosoape curate si sa mai lase telefoanele .

Timp petrecut 35 de min iar ca banii 100 de lei dati la final iar 200 ora .

Numai bine .

• Like 2
Postat

Poate ar trebui sa mergem cu o gentuta la noi cand vizitam aceste domnite, in care sa avem un dus gel, prosop si o pereche de slapi de baie, plus un aparat de bruiat semnalul la telefon.

• Like 1
  • Haha 1
Postat

I-am facut si eu recenzie , putin etnie dar foarte cumsecade presteaza ok.In paris 3 e bordelush cam insalubru  si acvariu, dar merge  asa cu grija , sa ai prosop si dezinfectant la tine .

• Like 2

• Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

E usor de etnie dar se poarta  frumos , e calda primitoare cu bun simt . M-a tinut pe afara vreo 45 minute dar apoi a fost ok. E mai slabutza slim dar cu forme frumoase. Oki caprui mari buze pline dinti varza. Genul care mai face si traseu. E pe Paris 3 acolo unde cred ca fetele vin care cum au client nu e o locatie a uneia . Erau fire de par in baie de toate culorile . igiena 7 . Aspect 7 Atitudine 9 , se saruta dar nu cred vrei.o fin 100 lei o ora 200. Banii poti la sfarsit cum am spus e simtita desi are si accent **spam editat**itar. A facut un normal bun oral decent nu am ce regreta dar nici de revenit . Recomandare nici da nici nu .Plin de pesti in  zona dar baieti buni :) te pivesc in oki cu blandete

Poze reale dar aglomeratie mare.Itit faci treaba repede si pleci ca e coada mare.

Ce am observat este ca nu face dus inainte de fiecare client...probabil nu are timp.

In rest are un corp frumos, e tanara si buna rau de tot.O tura merge.Bafta.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...