Sari la conținut

Corina 0768697503. Str Zona soporului ****Contact prin sms,apel, WhatsApp.

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:depestetot
  • Oras:depestetot
Postat

Corina draga, sper ca poza de mai sus....ultima e pt. mine.... asa sa te iert.... ca doar ai raspuns la telefon si mi-ai vb. vreo 3-4 cuvinte dupa care ai inchis, mi-ai dat ocupat si cu asta gata ! Dar hai , no , nu mai imi plang de mila si in loc sa te fut la ora asta eu scriu de-a pula.....ma duc sa fut ceva.... ca na .... tu nu ai vrut sa te fut....cine stie cand mai ai onoarea sa te futa MARK :)

• Like 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Corina draga, sper ca poza de mai sus....ultima e pt. mine.... asa sa te iert.... ca doar ai raspuns la telefon si mi-ai vb. vreo 3-4 cuvinte dupa care ai inchis, mi-ai dat ocupat si cu asta gata ! Dar hai , no , nu mai imi plang de mila si in loc sa te fut la ora asta eu scriu de-a pula.....ma duc sa fut ceva.... ca na .... tu nu ai vrut sa te fut....cine stie cand mai ai onoarea sa te futa MARK :)

Imi pare rau ca am pierdut aceasta "onoare"

Ti pupi

• Like 3
Vizitator
Postat

ei ei Corina....ma pupi ???? poi prin sms ?:D

:D

• Oras:oradea si tot ardealu
  • Oras:oradea si tot ardealu
Postat

corina te-ai gandit pana la urma vii la BM?

Vizitator
Postat

corina te-ai gandit pana la urma vii la BM?

Nu stiu :(

Luni plec la Oradea

:D

Ramane de vazut

Vizitator
Postat

Mai Corina mai, da' tocmai lu' Mark sa-i dai tzapa ? Pai treaba-i asta ? .. el baiat serios de fapt .... bine tu n-aveai de unde stii asta, ca putea sa fie si oaresice criminal in serie  :laugh2  :laugh2 ...... in definitiv, sa le numim corinisme  :laugh2

Misca-te de pe topicul meu :o

• Like 2
Vizitator altu2
Postat

Aici am destule puncte :P

P.S: Ti l-am dat inapoi :D

Ah, ce-mi plac mie fetele astea t(z)at(z)oase si pizdoase ... uuups, am vrut sa spun marinimoase si generoase!

Vizitator
Postat

Ah, ce-mi plac mie fetele astea t(z)at(z)oase si pizdoase ... uuups, am vrut sa spun marinimoase si generoase!

Am o inima mare ❤️

• Like 3
  • Oras:Miami FL
  • Oras:Miami FL
Postat

Pai ce sa zic mai baieti am reusit si eu sa-i fac o vizita Corinei si incep prin a-i multumi ca si-a facut timp si pt mine si ca mi-ai dat ocazia sa te cunosc esti o fata super. Stabilit intalnire pe duminica cu cateva zile inainte prin pm pt o intalnire prelungita si cumva ziua de duminica a ajuns si la 8 pm am intalnire cu Corinutza la hotel Belvedere. Stiind ca e o fata ok care a fost si cu siguranta e in top din toate punctele de vedere ii iau si eu o sampanie si niste prajituri ca asa e frumos. Bun ajuns la camera de hotel ma intampina Corina intr-o tinuta casual facandu-mi o prima impresie foarte buna. Ei socializam si noi la un pahar de sampanie ea fiind o persoana educata si foarte sociabila e genul de fata cu care sigur ti-ar place sa ai o relatie ma rog parerea mea si aflu si eu ca sunt ultimul client al Corinei pe aceasta vizita de Cluj  Am fost sa fac un dus nu am ce sa reprosez la conditii doara Belvedere e hotel de 3 stele si trecem la actiune ne dezbracam usurel amandoi si observ corpul Corinei care arata cu siguranta mai bine ca in poze sani frumosi maricei fund apetisant in general bine proportionat si ce mi-a atras in special atentia e ca are 2 gropitze super sexy in obrajori. Inainte sa continui mai departe tin sa mentionez ca n-am fost in cea mai buna forma posibila si actiunea mea cu Corina s-a limitat doar la oral si cunnilingus. Asa pt preludiu tin sa mentionez ca este o fata foarte atenta pupaciosa ii place si ei preludiul face Fk saruturi pe corp ii place sa fie sarutata pe sani. Pe parte de oral face si onp si op la latitudinea clientului oral executat deep fara miini se vede ca are experienta am trecut apoi in 69 dupa care am executat si eu un cunnilingus si pe urma am finalizat si eu pe sanii ei actiune propriu zisa 30 40 min. Platit cadou pt 90 min 300 lei si am stat oricum aproape 2 ore. Ce sa zic ca sa rezum a fost o intalnire care a avut si o parte importanta de socializare deci aici punctez experienta Gfe maxima Corina fiind o fata de top care sigur merita vizitata cel putin o data.

Asa ca o editare la ce am scris mai sus pasarica Corinutzei are niste labii maricele simetrice ca stiu ca sunt doritori pe acest domeniu!

Note 

Locatie 9

Aspect 9,5

Atitudine si Gfe 10+

Oral 9

Normal de data asta nu

Anal face pt doritori

De revizitat cu siguranta !!!

Si-ti dedic si o melodie si-ti multumesc inca o data!

• Like 10
Vizitator
Postat

S-a incheai si vizita cu numarul 3 in orasul vostru .

Multumesc pentru vizite,atentii si sper sa ne (re) vedem cu bine

Va pup :*

• Like 4
  • Oras:Valhalla
  • Oras:Valhalla
Postat

Sa ne mai anunti cand vii sa stim.Dupa care sa ne anunti ca nu mai vii.Dupa care totusi razgandeste-te si hai. :)

• Like 5
Vizitator cjsexxxx
Postat

Pai ce sa zic mai baieti am reusit si eu sa-i fac o vizita Corinei si incep prin a-i multumi ca si-a facut timp si pt mine si ca mi-ai dat ocazia sa te cunosc esti o fata super. Stabilit intalnire pe duminica cu cateva zile inainte prin pm pt o intalnire prelungita si cumva ziua de duminica a ajuns si la 8 pm am intalnire cu Corinutza la hotel Belvedere. Stiind ca e o fata ok care a fost si cu siguranta e in top din toate punctele de vedere ii iau si eu o sampanie si niste prajituri ca asa e frumos. Bun ajuns la camera de hotel ma intampina Corina intr-o tinuta casual facandu-mi o prima impresie foarte buna. Ei socializam si noi la un pahar de sampanie ea fiind o persoana educata si foarte sociabila e genul de fata cu care sigur ti-ar place sa ai o relatie ma rog parerea mea si aflu si eu ca sunt ultimul client al Corinei pe aceasta vizita de Cluj  Am fost sa fac un dus nu am ce sa reprosez la conditii doara Belvedere e hotel de 3 stele si trecem la actiune ne dezbracam usurel amandoi si observ corpul Corinei care arata cu siguranta mai bine ca in poze sani frumosi maricei fund apetisant in general bine proportionat si ce mi-a atras in special atentia e ca are 2 gropitze super sexy in obrajori. Inainte sa continui mai departe tin sa mentionez ca n-am fost in cea mai buna forma posibila si actiunea mea cu Corina s-a limitat doar la oral si cunnilingus. Asa pt preludiu tin sa mentionez ca este o fata foarte atenta pupaciosa ii place si ei preludiul face Fk saruturi pe corp ii place sa fie sarutata pe sani. Pe parte de oral face si onp si op la latitudinea clientului oral executat deep fara miini se vede ca are experienta am trecut apoi in 69 dupa care am executat si eu un cunnilingus si pe urma am finalizat si eu pe sanii ei actiune propriu zisa 30 40 min. Platit cadou pt 90 min 300 lei si am stat oricum aproape 2 ore. Ce sa zic ca sa rezum a fost o intalnire care a avut si o parte importanta de socializare deci aici punctez experienta Gfe maxima Corina fiind o fata de top care sigur merita vizitata cel putin o data.

Asa ca o editare la ce am scris mai sus pasarica Corinutzei are niste labii maricele simetrice ca stiu ca sunt doritori pe acest domeniu!

Note 

Locatie 9

Aspect 9,5

Atitudine si Gfe 10+

Oral 9

Normal de data asta nu

Anal face pt doritori

De revizitat cu siguranta !!!

Si-ti dedic si o melodie si-ti multumesc inca o data!

https://www.youtube.com/watch?v=ic5YmkLjIUk

Uite cum ma faci tu sa regret si mai mult ca am ratat o intalnire cu "femeia vip".
  • Like 1
Vizitator
Postat

Maine revin la Cluj :)

Locatie pe Observatorului in cartierul Zoriilor .

Va pup

post-124552-0-70452200-1477481708_thumb.jpeg

• Like 4
  • Minus 1
  • Oras:.
  • Oras:.
Postat

Maine revin la Cluj :)

Locatie pe Observatorului in cartierul Zoriilor .

Va pup

cea vem in meniu ?

varza a la cluj ? 

:blushing2

sarmale ai servit la oradia.. 

• Minus 1
Vizitator
Postat

cea vem in meniu ?

varza a la cluj ? 

:blushing2

sarmale ai servit la oradia..

La Cluj nu am unde sa gatesc :(

Mananc in oras :)

• Like 3
Vizitator cjsexxxx
Postat

La Cluj nu am unde sa gatesc :(

Mananc in oras :)

Poate de data asta sa fie cu noroc si pentru mine, ðŸ˜.
  • Like 3
Vizitator
Postat

Astazi si maine sunt in Cluj :)

Locatia in cartierul Zoriilor :)

Astazi sunt disponibila dupa ora 15:00 pana mai tarziu (nu am un program fix).

Va pup :*

post-124552-0-85784200-1477562471_thumb.jpeg

• Like 10
  • Oras:cj
  • Oras:cj
Postat

cum de folosesti Linux - Ubuntu in speta - pe laptop ? 

Acum ma astept sa-mi sara toata lumea in cap ca eu am vazut ecranul in loc sa vad posteriorul; L-am vazut si admirat si pe acela. multumim.

Vizitator
Postat

cum de folosesti Linux - Ubuntu in speta - pe laptop ? 

Acum ma astept sa-mi sara toata lumea in cap ca eu am vazut ecranul in loc sa vad posteriorul; L-am vazut si admirat si pe acela. multumim.

Nu era laptopul meu :)

Vizitator
Postat

Cei care m-au sunat ii rog sa revina cu un apel . Am avut telefonul inchis :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...