Sari la conținut

Corina 0768697503. Str Zona soporului ****Contact prin sms,apel, WhatsApp.

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

:laugh2 bine ca nu ai luat de la mine

Când vrei sa ne bem cafeluta dai un semn, dar aia de dimineață nu de după masă =)). Mai aștept puțin, sfertul academic =))
Vizitator
Postat

Când vrei sa ne bem cafeluta dai un semn, dar aia de dimineață nu de după masă =)). Mai aștept puțin, sfertul academic =))

Tu trebuie sa faci primul pas  :girly

P.S : Stai bine ?!

Vizitator
Postat

Tu trebuie sa faci primul pas  :girly

P.S : Stai bine ?!

PS: a răspuns într-un final, pove :*
Vizitator
Postat

PS: a răspuns într-un final, pove :*

:feet

Vizitator
Postat

Nu regret că am așteptat în mașină, mi-a plăcut tipa, dar trebuie sa avem grijă cu programările.

La Corinuta merg direct cu cafeluta, poate se trezește de la mirosul cafelei, mai repede, nu după 14:00 =))

Ma anunti si ma trezesc :D

Maine sunt in picioare de la 9:00 ca am ceva treaba prin oras :D

• Like 3
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

Am vizitat-o pe Corina zilele trecute la Cluj. Locatia este intr-un bloc nou si modern, la etajul 2. Apartamentul este mare si modern cu doua camere, are pat mare, baia curata cu geluri de dus si prosoape curate.

Corina a ramas aceeasi fata draguta, doar ca are cu cateva kilograme in minus, fata de cum arata cand a venit in vizita la Oradea. Corina are cam 165 , 50 de kg, fund mic, sani medii.

Am ales varianta cu anal, si a fost cea mai buna alegere pe care am facut-o in ultima vreme dupa toate tepele pe care le-am luat.

Notele:

Aspect 9/10 - daca avea mai multe kg in plus era si mai bine
Oral 9/10
Normal : 9/10
Anal 10/10

De recomandat ? Eu zic ca da.

• Like 6

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Postat

Salutare ficiori! Trecut si eu pragul domnisoarei( mânat de recenziile facute pina acum). Ce pot sa zic:

Programare facuta telefonic- raspuns promt si ajuns la locatie intr-o juma' de ora!

Domnisoara- usor simpatica( ceva miscare pe la o sala de sport nu ar strica)

Dupa parerea mea un fel de fast F!

Corp- putin cam bont, celulita etc..

Actiune-preferam putin mai multa implicare, a fost pe ff ca se grabea sa ajunga la ceva salon .... Am primit un oral protejat pina la finalizare!

Nimic spectaculos! Dupa parerea mea nu prea merita banutii!

Tin sa mentionez ca are o colega pe care nu am vazut-o!( asa mi-a spus ea) pt ca in timp ce am facut dusul de rigoare, am auzit ceva voci! Va urez ciocane tari!

Vizitator altu2
Postat

Am vizitat-o pe Corina zilele trecute la Cluj. Locatia este intr-un bloc nou si modern, la etajul 2. Apartamentul este mare si modern cu doua camere, are pat mare, baia curata cu geluri de dus si prosoape curate.

Corina a ramas aceeasi fata draguta, doar ca are cu cateva kilograme in minus, fata de cum arata cand a venit in vizita la Oradea. Corina are cam 165 , 50 de kg, fund mic, sani medii.

Am ales varianta cu anal, si a fost cea mai buna alegere pe care am facut-o in ultima vreme dupa toate tepele pe care le-am luat.

Notele:

Aspect 9/10 - daca avea mai multe kg in plus era si mai bine

Oral 9/10

Normal : 9/10

Anal 10/10

De recomandat ? Eu zic ca da.

Sefu', am inteles.

Am fost, am vazut (si fata si casa), am futut (doar fata, sper), ne-a placut (si fata si casa), da' cu ... platitu', cu platitu' cum stam?

Sau se face compensare directa cu factura de cont rosu?

Postat

Sefu', am inteles.

Am fost, am vazut (si fata si casa), am futut (doar fata, sper), ne-a placut (si fata si casa), da' cu ... platitu', cu platitu' cum stam?

Sau se face compensare directa cu factura de cont rosu?

:laugh2

Vizitator
Postat

Serios ??? Te-am grabit sau te-am pus sa te imbraci la usa ?????

Daca ai finalizat in 10 -15 min (sau cate au fost ) ,inseamna ca a fost bine ,nu ? Ce puteam sa iti mai fac daca ai finalizat ???? Ai ajuns la mine la ora 12:00 si ti-am spus ca nu pot sa stau o ora de la telefon ,nu ti-am luat banii pe o ora si te-am dat afara.

Ce vrei sa iti mai fac dupa ce ai finalizat ?????

Ai plecat foarte incantat, aici in locatie de ce nu mi-ai spus ca am ''fost fast-fuck''???

Stii ce inseamna notiunea de fast-fuck ???? Sa iti zic din doua in doua minute ;;hai termina'' sa nu imi respect programarile ,sa te las 5 minute pe jos ,sau sa raspund la telefon in timp ce iti fac nu stiu ce serviciu.

Pacat ,pareai un om cu toate tiglele pe casa :(.

P.S: AM POZE REALE ,RECENTE ,SI MUUUUULTEEE RAU !!!!!!!

• Like 4
Vizitator
Postat

Daca ai da burtica aia jos si te-ai bronza nitel ar fi super.

:( Chestia cu burtica se poate rezolva ,dar cu bronzat chiar nu merge  cu nimic :(

• Oras:Miami FL
  • Oras:Miami FL
Postat

Serios ??? Te-am grabit sau te-am pus sa te imbraci la usa ?????

Daca ai finalizat in 10 -15 min (sau cate au fost ) ,inseamna ca a fost bine ,nu ? Ce puteam sa iti mai fac daca ai finalizat ???? Ai ajuns la mine la ora 12:00 si ti-am spus ca nu pot sa stau o ora de la telefon ,nu ti-am luat banii pe o ora si te-am dat afara.

Ce vrei sa iti mai fac dupa ce ai finalizat ?????

Ai plecat foarte incantat, aici in locatie de ce nu mi-ai spus ca am ''fost fast-fuck''???

Stii ce inseamna notiunea de fast-fuck ???? Sa iti zic din doua in doua minute ;;hai termina'' sa nu imi respect programarile ,sa te las 5 minute pe jos ,sau sa raspund la telefon in timp ce iti fac nu stiu ce serviciu.

Pacat ,pareai un om cu toate tiglele pe casa :(.

P.S: AM POZE REALE ,RECENTE ,SI MUUUUULTEEE RAU !!!!!!!

Chill ca in spatele monitorului multi cocosi canta :laugh2  :kiss3

• Like 1
  • Oras:Your mom's bedroom
  • Oras:Your mom's bedroom
Postat

:( Chestia cu burtica se poate rezolva ,dar cu bronzat chiar nu merge  cu nimic :(

Autobronzant. Si eu ma bronzez foarte greu, nu am aproape deloc pigment.

Eu folosesc din asta si ma declar multumita. (Nu pateaza deloc, chestia e ca trebuie sa te dai regulat ca "sa prinda". Treptat capeti un bronz dragut, natural). :)

• Like 3
  • Minus 4
  • Oras:baia mare
  • Oras:baia mare
Postat

Tocmai ce am iesit de la Corinaa si stau intr-un Lukoil sa ma hidratez.

M-a futut de imi tremura genunchi si mi se misca oouale :).

Este o fata super de treaba ,vad mai sus discutile legate de burtica .....cum plm mea sa fie grasa ???? Este numai buna de maciuca ,are un cur in care o baga toata la anal ,un sex oral deep fara dinti , pizda aia cu creasta de cocos ....hmmm mi-a lasat gura apa . :D

Am stat doua finalizari ,prima pe sani ,a doua in prezervativ prin sex anal.

Fratilor ,e cea mai tare la sex anal,se mangaie ,se alinta ,isi atinge clitorisul ,te trage in ea....dream .

Igiena si locatia ,doua puncte forte ,nu era o scama pe jos ....lux apartamentul,blox nou .

Are si colega ,dar nu ne-a deranjat.

Platit 300 de ron pentru 70 de min de relaxare totala alaturi de o fata cu bun simt si inteligenta care nu sta cu ochii pe pereti.

NOTE:

-Locatie 9 ,tot ce trebuie ,cam departe de centru

-Sex anal :++++10 e tare rau femeia

-Sex oral 9 ca nu face CIM

-Sex normal ,9 pizda e de vis

-Aspect :numai buna de pula ,pozele reflecta realitatea.

Te pup Corina si ne vedem data viitoare.

• Like 2
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Chill ca in spatele monitorului multi cocosi canta :laugh2  :kiss3

:iagree

Vizitator
Postat

Am mai incercat si ma patez :( aratam ca un leopard,

O sa incerc si pe asta ,

Saru'mana  :hug1

Vizitator altu2
Postat

M-a platit in nasturi . 

Nasturi sa fie, daca zici tu, buni-s si aia, da' sper ca macar cu o farama de swarovski pe fiecare dintre ei.

Nu de alta, da-i vorba de valoare ... adica de valoarea ta!

P.S.: remarca, te rog, ca gentleman fiind, nu am intrebat cati nasturi (evident cu farame de swarovski pe fiecare dintre ei).

Vizitator altu2
Postat

Incearca, dar pe termen cvasi-indelungat alimentatie bine "garnisita" cu: morcovi, rosii, portocale, spanac, salata, fasole, ardei, broccoli.

Toate cele de mai sus contin caroten alfa, precum si caroten beta.

Si, vorba aia, daca nu ajuta, sigur nu strica.

• Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca
Postat

Salutari, am o curiozitate, de ce nu esti sincera? Cand am fost cu tine te-am intrebat daca faci anal si ai zis ca nu mai faci asa ceva...  :slap2

Vizitator
Postat

Salutari, am o curiozitate, de ce nu esti sincera? Cand am fost cu tine te-am intrebat daca faci anal si ai zis ca nu mai faci asa ceva...  :slap2

Poate nu faceam .

Analul este un serviciu extra,tocmai ca sa nu iau banii pe ce nu fac.

Nu il ofer in fiecare zi sau sa il fac cu orice dimensiune :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...