Vizitator pavel28 Reputație: 0 Postat Decembrie 10, 2015 Postat Decembrie 10, 2015 Coryna,spune-mi te rog cat ai de gand sa stai in Cluj?Pe prietenele tale trimite-le acasa inainte sa pleci tu,ca sa pot veni si eu la tine.Ca daca nu o sa reusesc sa vin,o sa innebunesc )))
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 10, 2015 Postat Decembrie 10, 2015 Coryna,spune-mi te rog cat ai de gand sa stai in Cluj?Pe prietenele tale trimite-le acasa inainte sa pleci tu,ca sa pot veni si eu la tine.Ca daca nu o sa reusesc sa vin,o sa innebunesc ))) Luni plec la Oradea...! EU nu iti doresc "Sa inebunesti"!... 4
giancarlogirri Reputație: 12240 Postat Decembrie 10, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Decembrie 10, 2015 Coryna,spune-mi te rog cat ai de gand sa stai in Cluj?Pe prietenele tale trimite-le acasa inainte sa pleci tu,ca sa pot veni si eu la tine.Ca daca nu o sa reusesc sa vin,o sa innebunesc )))Fa-ti curaj si suna ca nu vrea sa te aiba pe constiinta! Vrei sa sun eu sa te recomand?....Am minute! 6
suit&tie Reputație: 570 Postat Decembrie 10, 2015 Oras:- Oras:- Postat Decembrie 10, 2015 Luni pleci la Oradea si dupa aceea te mai întorci la Cluj?
camarro Reputație: 2978 Postat Decembrie 10, 2015 Oras:RO Oras:RO Postat Decembrie 10, 2015 Salut la toata lumea,am vizitat-o si eu pe Coryna, o fata frumoasa, deschisa, comunicativa.Am fost poftit in camera si am stat destul de mult si povestit diverse.Are o atitudine pro client si este un Om fain tare,eu am avut parte de un ON si NP.Primit prosop curat si mare ,baia dotata cu de toate Aspect 9,5 ON 9,5 NP 9,5 GFE 10 Eu o recomand cu incredere si sper sa mai revina in Cj.La cerea mea mi-a fost prezentata si Eva (cred ca asta este numele) care si ea arata fain eu deja mi-am facut si la ea o programare revin cu recenzia dupa intalnire.Am stat mai mult de o ora si am platit 200 de ron.Toate cele bune la toata lumea. 18
Vizitator pavel28 Reputație: 0 Postat Decembrie 10, 2015 Postat Decembrie 10, 2015 Stau in pat si ma gandesc,Cum ar fi sa te-ntalnesc.Si am doar un singur gand,S-o pun in practica-ncurand. Imi doresc sa iti zic tie,Ca sunt timid,stiu, nu e bine.Coryna,draga,spune-mi si mie,Cum sa fac sa vin la tine? -asta asa o poezie a mea pentru Coryna! 1
dibolu6969 Reputație: 173 Postat Decembrie 10, 2015 Oras:CJ Oras:CJ Postat Decembrie 10, 2015 Daca a dat Camarro ok-ul ma bag si eu la un antrenament..... Recenzia lui Camarro este un fel de ISO9001 sau "best buy" 3
peso69 Reputație: 165 Postat Decembrie 11, 2015 Oras:cluj napoca Oras:cluj napoca Postat Decembrie 11, 2015 Iti lipseste bronzul de la solar.In rest arati f bine.
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 11, 2015 Postat Decembrie 11, 2015 Iti lipseste bronzul de la solar.In rest arati f bine. Stiu,dar nu se lipeste bronzul de mine! 4
sorina4u Reputație: 79 Postat Decembrie 11, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 11, 2015 Stiu,dar nu se lipeste bronzul de mine! Imposibil!!! Undeva gresesti. Incearca sa o iei progresiv, stai cate 6minute si neaparat sa folosesti crema. Eu folosesc doar accelerator, fara autobronzant. Mergi o data la 4 zile. Ulterior cresti la 7-8 minute. 5 13
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 11, 2015 Postat Decembrie 11, 2015 Imposibil!!! Undeva gresesti. Incearca sa o iei progresiv, stai cate 6minute si neaparat sa folosesti crema. Eu folosesc doar accelerator, fara autobronzant. Mergi o data la 4 zile. Ulterior cresti la 7-8 minute. mersi de sfat!
giancarlogirri Reputație: 12240 Postat Decembrie 11, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Decembrie 11, 2015 Sa stii ca bronzul subtiaza putin! Cred ca asta iti lipseste sa arati beton! Nu ca ai avea kg in plus dar imaginea unui corp bronzat e mai sexy si perceptia e alta!
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 11, 2015 Postat Decembrie 11, 2015 Sa stii ca bronzul subtiaza putin! Cred ca asta iti lipseste sa arati beton! Nu ca ai avea kg in plus dar imaginea unui corp bronzat e mai sexy si perceptia e alta! ok! Cand ajung acasa o sa ma duc la solar! 5
Vizitator pavel28 Reputație: 0 Postat Decembrie 11, 2015 Postat Decembrie 11, 2015 Esti superba si asa,daca mai si mergi la solar,atunci o sa fi perfecta!Sa te intorci in Cluj nu ma lasa asa,ca vreau si eu sa te intalnesc.Sa iti faci un obicei de a veni in Cluj.
justlove Reputație: 8972 Postat Decembrie 11, 2015 Oras:fara Oras:fara Postat Decembrie 11, 2015 Esti superba si asa,daca mai si mergi la solar,atunci o sa fi perfecta!Sa te intorci in Cluj nu ma lasa asa,ca vreau si eu sa te intalnesc.Sa iti faci un obicei de a veni in Cluj. ”vele nost” parca ieri vroiai sa stai un week cu ea amu te impiedica tenu ei? ”vaișamar” (ce de labagii) 8
Vizitator pavel28 Reputație: 0 Postat Decembrie 11, 2015 Postat Decembrie 11, 2015 Eu nu am zis ca ma impiedica tenul ei,doar am zis ca e frumoasa si asa,si daca o sa mearga si la solar,cum a zis ea mai sus,o sa fie superba.Eu oricum cand o sa vina singura in Cluj,o sa o vizitez.Nu stiu ce rost a avut interventia ta,Stefy,aici.chiar nu ai dreptate aici. 4
justlove Reputație: 8972 Postat Decembrie 11, 2015 Oras:fara Oras:fara Postat Decembrie 11, 2015 Eu nu am zis ca ma impiedica tenul ei,doar am zis ca e frumoasa si asa,si daca o sa mearga si la solar,cum a zis ea mai sus,o sa fie superba.Eu oricum cand o sa vina singura in Cluj,o sa o vizitez.Nu stiu ce rost a avut interventia ta,Stefy,aici.chiar nu ai dreptate aici.cu mn vb nu cu colega stefy interventia ta care e inafara de postari aiurea? ba o vrei ba nu o vrei.... 8
camarro Reputație: 2978 Postat Decembrie 11, 2015 Oras:RO Oras:RO Postat Decembrie 11, 2015 Eu nu am zis ca ma impiedica tenul ei,doar am zis ca e frumoasa si asa,si daca o sa mearga si la solar,cum a zis ea mai sus,o sa fie superba.Eu oricum cand o sa vina singura in Cluj,o sa o vizitez.Nu stiu ce rost a avut interventia ta,Stefy,aici.chiar nu ai dreptate aici.Prietene este singura si acum, nu te intalnesti cu nimeni nu te deranjeaza nimeni.Chiar nu te inteleg.Are el un gand mic pervers si adanc de trebuie sa fie doar ea singura in locatie ) 9
dibolu6969 Reputație: 173 Postat Decembrie 11, 2015 Oras:CJ Oras:CJ Postat Decembrie 11, 2015 O fi Boc de la primarie si sa nu-l vada colega. Colegu Pavel daca Camarro da unda verde nu are rost sa tot bagi iordane ...... go 2
Vizitator pavel28 Reputație: 0 Postat Decembrie 11, 2015 Postat Decembrie 11, 2015 Mersi baieti pentru sfaturi!Pacat ca pleaca luni,nu stiu daca o sa pot ajunge in weekend-ul acesta la ea.Imi poate spune cineva daca mai revine in Cluj?
giancarlogirri Reputație: 12240 Postat Decembrie 11, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Decembrie 11, 2015 Mersi baieti pentru sfaturi!Pacat ca pleaca luni,nu stiu daca o sa pot ajunge in weekend-ul acesta la ea.Imi poate spune cineva daca mai revine in Cluj?De ce nu poti ajunge? Nu esti in Cluj?
mark2000 Reputație: 3125 Postat Decembrie 11, 2015 Oras:depestetot Oras:depestetot Postat Decembrie 11, 2015 Am vizitat-o pe "olteanca / bucuresteanca" Coryna, o fata simpatico, nu stie ce frumusete, dar placuta. Locatie linistita dar nasoala d.p.d.v. al gps-ului... ). Cartier Europa, unde intoarce uliul.....dar fiind baiat mare m-am descurcat. Apartamentul in schimb dragut.21 ani, sani fermi , mijlocii, forme rotunjoare, confirm pozele.Fata placuta, ai ce povesti cu ea, se preocupa de client si nu se grabeste. Atitudine super pro, de top clar cat si serviciile.FK destul de ok, adica nu e o pupacioasa dar e placuta. ON bun , NP cu atitudine si un A intretinut. Tarif 250 lei ON+NP+ A / ora Locatie - 8,5 ( depunctare datorita zonei greu accesibile)Aspect - 9ON - 9,5NP - 9,5GFE - 9A - 9,5Media : 9.16Clar de top ! 9
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum