Sari la conținut

0767189200 - Țeapa de Moș Nicolae

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

A reușit să ma enerveze într-un mod aparte, așa că îi dedic topic domnișoarei de mai jos.

Povestea e în felul urmator: sun, vorbesc cu ea, stabilim că ajung să-i fac o vizită cam în 40 de min. Precizează la telefon că să revin cu un telefon de confirmare cu 15 min înainte să ajung.

Plec de acasă, sun cu 15 min înainte să ajung, îmi raspunde, toate bune și frumoase. Mă roagă să cumpăr niște prezervative, cu textul clasic "îți dau banii pe ele când ne întâlnim". Ok, nici o problemă, cumpăr prezervativele, continui drumul. Ajung la destinatie... surpriza. Nu mai raspunde la telefon. Ii las un mesaj sa-mi dea un semnal când poate vorbi. Mă trezesc după cateva minute cu textul asta: "Imi pare foarte rau a aparut ceva neprevazut te sun cum termin ... Daca nu vrei sa ma astepti te inteleg imi pare foarte rau"

Acum, în apararea ei, trebuie să apreciez ca măcar a raspuns civilizat și și-a cerut scuze. Dar m-a enervat în mod deosebit faza cu "suna-mă cu 15 min înainte, să fiu sigură că vii, apoi cumpără tu și niște prezervative"... Și peste cateva minute "îmi pare rău, a aparut ceva urgent".

Presupun ca e la început de carieră... Daca da, a început-o cu stângul.

• Like 2
Postat

SINGURA in locatie. Andra, 19 ani, 51 kg, 1.68 m, sunt o domnisoara draguta si manierata, te astept la mine pentru o sedinta de masaj diversificat, locatie discreta, Burebista, 06 dec. 15:47

Suna 0767.189.200 [email protected]

post-100238-0-32854100-1449424878_thumb.jpg

post-100238-0-65156500-1449424899_thumb.jpg

post-100238-0-55209300-1449424916_thumb.jpg

• Oras:Pe aici prin cartier
  • Oras:Pe aici prin cartier

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.