ramona_maseuza Reputație: 294 Postat Martie 22, 2016 Oras:Calea 13 Septembrie Oras:Calea 13 Septembrie Postat Martie 22, 2016 Ramonica , la unu ca mine , cum ma tarifezi la punctul 2 si 3 ? Cre' ca la kilogram in viu ! Dacă te simți sportiv, atunci și eu mă simt în forță ! Pup ! 2
ramona_maseuza Reputație: 294 Postat Aprilie 14, 2016 Oras:Calea 13 Septembrie Oras:Calea 13 Septembrie Postat Aprilie 14, 2016 Bună ! De azi sunt disponibilă în timpul săptămânii între 15 și 19, iar în weekend între 10 și 19. Detaliile despre serviciile și tarifele mele le găsiți pe această pagină, puțin mai sus. Mulțumesc ! O zi plăcută tuturor. 9
nemo Reputație: -118 Postat Aprilie 23, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Postat Aprilie 23, 2016 BEST in Town Am reusit in cele din urma sa o gasesc libera in cele din urma pe domnisoara Ramona intr-o locatie foarte placuta. Dupa ce am depanat amintiri si ne-am pus de acord asupra serviciilor oferite, am trecut la dezechipare si igienizare. Totul este pus in perfecta ordine si conditiile oferite sunt excelente, fiind prezente o mare diversitate de geluri de dus barbatesc. In acel fel incat il poti alege pe cel uzual pentru fiecare pentru a evita eventuale mirosuri suspecte la intoarcerea acasa. Am admirat apoi noile forme ale Ramonei, care arata acum mai bine decat o aveam eu in memorie."Obligat" de imprejurari am fost nevoit sa renunt la contemplare si sa ma asez cu fata in jos pe cearceaful asezat special pentru mine si sa astept inceperea recitalului.N-a durat mult si mainile magice ale domnisoarei au inceput sa exploreze centimetru cu centimetru din pielea mea, totul decurgand fluent, fara artificii, fara intreruperi , asemenea muzicii ce se auzea discret in surdina. Incet m-am relaxat si m-am lasat purtat spre o stare foarte placuta.Apoi, brusc muzica s-a schimbat si nedumerit m-am intors sa vad ce se intampla. Ramona se acoperea cu ulei si se pregatea sa treaca la partea de body masaj. Am ramas blocat de priveliste ( forme unduitoare acoperite lasciv cu ulei). Ma simteam ca un sultan admirand o cadana.A fost inceputul unui vis.Corpul ei alunecand peste al meu, rasuflarea fierbine pe gat, degetele atingand usor zonele sensibile, sfarcurile lasind dire de placere in miscarea lor aparent haotica, totul a devenit ireal si corpul meu tresarea la fiecare atingere inebunit de atingerile ei. A fost o "tortura" placuta pina cand am auzit cuvantul magic " Intoarce-te".Din acel moment, am putut sa-mi las si eu degetele sa alerge pe trupul ei cautand inebunit modul in care puteau sa-i transmita ceea ce simteam eu. Cumva minunea s-a intamplat si totul a devenit o mare de atingeri electrizante. Nu stiu cand a trecut timpul, dar ne-am oprit intr-un tarziu, acoperiti de ulei, respirand cu greu, cu sentimentul ca visul ar fi putut continua la nesfarsit. A fost extrem de placut si chiar acum, dupa ce au trecut multe ore, daca inchid ochii, pot simti infiorarea pielii sub atingerile ei. Multumesc! Mi-a lipsit mult aceasta experienta pe care am tot cautat-o in bratele a zeci de femei. 7 7
gg2016 Reputație: 2 Postat Mai 11, 2016 Postat Mai 11, 2016 buna seara .. sper sa nu deranjez, ajung vineri dimineata in B, incepi devreme programul Vineri?? Scuze ca scriu aici dar sunt in afara tarii ... te pup si poate ne vedem
ramona_maseuza Reputație: 294 Postat Mai 12, 2016 Oras:Calea 13 Septembrie Oras:Calea 13 Septembrie Postat Mai 12, 2016 Bună GG, bună tuturor... Am revenit din vacanța de Paște ! De astăzi lucrez din nou și da, mâine, vineri, 13.05, sunt disponibilă și de dimineață. Sper să mai fiu disponibilă și când îți vei manifesta intenția de a mă vizita. Dacă ești în afara țării, îmi poți trimite sms, nu e atât de scump .... O zi cu soare vă doresc !
gg2016 Reputație: 2 Postat Mai 17, 2016 Postat Mai 17, 2016 Am ajuns azi in b. Te pot deranja cu un tel?? Pupic..
cocon3ro Reputație: 48 Postat Mai 28, 2016 Oras:True Life Oras:True Life Postat Mai 28, 2016 Azi sambata de la ce ora te pot contacta pentru masaj erotic?
ramona_maseuza Reputație: 294 Postat Mai 31, 2016 Oras:Calea 13 Septembrie Oras:Calea 13 Septembrie Postat Mai 31, 2016 In această vară, nu mai lucrez în weekend. Este frumos afară, vreme bună de concedii scurte și odihnă activă. Cine dorește masaj cu mine este rugat să facă programare telefonică din timp pentru intervalul L-V între 15 și 19, inclusiv. Iau cel mult 2 programări pe zi.Nu agreez și de regulă nu pot onora programări făcute cu jumătate de oră înainte, când sunteți în zonă sau nu ați găsit alte alternative mai bune. Pentru că nu stau lipită de locație, așteptând mușterii, mai am și alte preocupări.Tarifele și timpul de lucru rămân neschimbate.O zi perfectă vă doresc ! 2
oldboifuck Reputație: 8 Postat Iunie 10, 2016 Postat Iunie 10, 2016 Programare din timp . dacă ai si raspunde!
string Reputație: 53 Postat Iunie 10, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 10, 2016 o sa ajungi sa-ti faci programare la masaj (la o laba) cu 6 luni inainte. zici ca iti iei Rolls ) 1 2
ramona_maseuza Reputație: 294 Postat Iunie 11, 2016 Oras:Calea 13 Septembrie Oras:Calea 13 Septembrie Postat Iunie 11, 2016 Dragilor, nu vă fie cu supărare, dar din păcate pentru voi, clienții noștri, sunt mai puține maseuze pricepute decât doritori. Asta înseamnă că, dacă nu răspund la telefon, sunt deja ocupată și n-o să-mi angajez secretară. Cu atât mai mult cu cât am specificat că nu iau decât două masaje pe zi, iar ședințele pot dura și mai mult de 1,5 h.Nu sunt genul care să nu știu meserie,să n-am ce face în timpul ședinței sau să petreceți la mine 40 minute door-to-door, ca în unele saloane ieftine. Am mai menționat că sunt conștientă că n-am decât două mâini, nu pot face 10 masaje pe zi și nici n-o să mă îmbogățesc din asta, prin urmare clienții care nu reușesc să ajungă la mine, fără supărare, au și alte opțiuni, sper eu, la fel de bune. String dragule, Rolls-ul este un lux, asamblat manual pe specificul și unicitatea clientului care-l comandă, e firesc să aștepți pe puțin 6 luni și să te și coste o avere. La fel se poate întâmpla în orice domeniu. Dar cine n-are posibilitate, merge și cu mașini de serie. Un weekend la fel de plăcut ca al meu că doresc ! In această vară, nu mai lucrez în weekend. Este frumos afară, vreme bună de concedii scurte și odihnă activă. Cine dorește masaj cu mine este rugat să facă programare telefonică din timp pentru intervalul L-V între 15 și 19, inclusiv. Iau cel mult 2 programări pe zi.Nu agreez și de regulă nu pot onora programări făcute cu jumătate de oră înainte, când sunteți în zonă sau nu ați găsit alte alternative mai bune. Pentru că nu stau lipită de locație, așteptând mușterii, mai am și alte preocupări.Tarifele și timpul de lucru rămân neschimbate.O zi perfectă vă doresc ! 4
ramona_maseuza Reputație: 294 Postat Iunie 11, 2016 Oras:Calea 13 Septembrie Oras:Calea 13 Septembrie Postat Iunie 11, 2016 o sa ajungi sa-ti faci programare la masaj (la o laba) cu 6 luni inainte. zici ca iti iei Rolls ) Aaa, și încă ceva, să nu te programezi la mine vreodată, eu nu fac (doar) o labă și nu vei fi mulțumit, îți vei ieși din ritmul de lăbăreală pe bani. Dă mai bine în altă parte banii pe labă, eu fac masaj profesional de cel puțin o oră. Dacă făceam doar labă, mi-era rușine de mine să cer atâția bani doar pentru asta. Dar în alte părți încă funcționează. Așa că te invit să-ți ții opiniile pentru tine și să nu extrapolezi experiențele tale de genul masaj = labă în cazul subsemnatei. Îți foarte mulțumesc anticipat ! 4
string Reputație: 53 Postat Iunie 11, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 11, 2016 Aaa, și încă ceva, să nu te programezi la mine vreodată, eu nu fac (doar) o labă și nu vei fi mulțumit, îți vei ieși din ritmul de lăbăreală pe bani. Dă mai bine în altă parte banii pe labă, eu fac masaj profesional de cel puțin o oră. Dacă făceam doar labă, mi-era rușine de mine să cer atâția bani doar pentru asta. Dar în alte părți încă funcționează. Așa că te invit să-ți ții opiniile pentru tine și să nu extrapolezi experiențele tale de genul masaj = labă în cazul subsemnatei. Îți foarte mulțumesc anticipat ! fii pe pace, terapeuto ! nu-mi fac 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2016 Postat Iunie 15, 2016 Nea` String,fii mai dulce cu fetele. Hi again Ramona....remember me?
ramona_maseuza Reputație: 294 Postat Iulie 5, 2016 Oras:Calea 13 Septembrie Oras:Calea 13 Septembrie Postat Iulie 5, 2016 Bună, M-am întors de la mare cu forțe proaspete. Nu sunt ahtiată după poze, dar măcar una tot mi-a fost făcută. O zi frumoasă tuturor ! 5
cuminÅ£enia pământului Reputație: 1290 Postat Iulie 6, 2016 Oras:Muzeu Oras:Muzeu Postat Iulie 6, 2016 Bună, Acela e ulei pt masaj nuru?
ramona_maseuza Reputație: 294 Postat Iulie 6, 2016 Oras:Calea 13 Septembrie Oras:Calea 13 Septembrie Postat Iulie 6, 2016 Acela e ulei pt masaj nuru? Nu, n-am atâția bani. 2
ramona_maseuza Reputație: 294 Postat August 9, 2016 Oras:Calea 13 Septembrie Oras:Calea 13 Septembrie Postat August 9, 2016 Update servicii si tarife: 1. Masaj de relaxare soft - cadou 100 lei/h. Se poate adauga si reflexoterapie, 30 min, cost suplimentar 50 lei 2. Masaj de relaxare sportiv - cadou 150 lei/h. Se poate adauga si reflexoterapie, 30 min, cost suplimentar 50 lei 3. NOU Masaj erotic, 1 finalizare prin masaj, include cunni si FK functie de igiena, dureaza max, 45 min - cadou 100 lei 4. Specialitatea casei - combinatia masaj de relaxare si masaj erotic, durata 1,5 h - cadoul 150 lei Tot ce depaseste durata standard mentionata se va tarifa corespunzator in plus. Programarile se fac din timp si va rog sa specificati de la telefon ce varianta de masaj alegeti sau/si cat timp doriti sa petreceti in compania mea, pentru a nu incurca alte programari. Va multumesc pentru vizite si atentiile primite. O zi perfecta va doresc ! 3
tonytherock Reputație: 4 Postat August 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 9, 2016 Buna Ramona, ce program ai? Kisses
obsidian Reputație: 1866 Postat August 10, 2016 Oras:Europa Oras:Europa Postat August 10, 2016 Seamana cu o subnutrita din Somalia....noroc ca o salveaza culoarea pielii. 1
ramona_maseuza Reputație: 294 Postat August 10, 2016 Oras:Calea 13 Septembrie Oras:Calea 13 Septembrie Postat August 10, 2016 @ Tony - programul de lucru este, de regula, intre 15 si 19 de luni pana vineri, dar mai poate fluctua. @Obsidian - rautacismele gratuite sunt dovada caracterului limitat. Daca esti grasa, de ce esti grasa, te indopi ca vaca.... Daca esti slaba, de ce esti slaba, esti subnutrita din Somalia... Cine v-o multumi oare pe voi ? Ce noroc pe mine ca nu astept "ajutoare" de la cantina saracilor...cu duhul.... 3
string Reputație: 53 Postat August 11, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 11, 2016 asta inseamna sa lucrezi cu ...publicul. cand ti-ai ales meseria, stiai in ce te bagi. trebuie sa ai rabdare, sa fii draguta cu toata lumea si sa raspunzi cu calm, fara sa incerci a jigni chiar daca esti jignita. 1 2
ramona_maseuza Reputație: 294 Postat August 12, 2016 Oras:Calea 13 Septembrie Oras:Calea 13 Septembrie Postat August 12, 2016 String, iti multumesc ca, desi n-ai de gand sa ma vizitezi (vezi cuvintele tale de mai sus), inca mai intri pe pagina mea si imi dai sfaturi binevenite. Nu cred ca am jignit pe nimeni, nici macar pe cel care m-a catalogat subnutrita din Somalia, dand de inteles, prin replica mea, ca imi rezerv dreptul de a-mi selecta clientii. Asta este deja stiut si nu sunt singura care actioneaza asa. Cum voi sunteti liberi sa alegeti la ce fata sa popositi, si noi suntem libere sa alegem pe cine sa primim in intimitatea noastra. Asa cum unora nu va place persoana mea (si accept ca nu pot fi pe placul tuturor), asa si eu am dreptul de a refuza anumiti oameni cu atitudini negative. Prin comentariul meu, asta am spus. Ca nu astept vreo "minune" din partea saracilor cu duhul sau, mai pe inteles, din partea celor care doar atata pot. Sa se simta jignit domnul Obsidian ? Hmmm, de ce ? Sa emiti judecati de valoare total gratuite, voit rau intentionate, despre un om pe care nu-l cunosti personal si nu ai beneficiat de serviciile persoanei (care sa nu se ridice la nivelul asteptarilor sau sa-ti produca o neplacere pe banii tai), este dovada unui caracter limitat si imi mentin afirmatia. Daca m-ar fi vizitat, ar fi putut spune, e slaba, are sanii mici, nu agreez genul. Si era o abordare corecta, asa m-a vazut el si nu aveam motiv sa dau replica. La fel si in cazul graselor. Sau a celor care nu se pricep la serviciul pe care il presteaza pe bani. Si eu am intalnit o gramada de oameni urati, grasi, parosi, scheleti, dar relationand cu unii dintre ei am descoperit bun simt, creativitate, respect, inteligenta, sociabilitate, cultura, etc. Da, imi vei spune ca ei au platit si de aceea nu as fi avut dreptul sa judec vreun aspect al lor. Poate e corect ! Dar, prin reciprocitate, daca susnumitul cu jignirea nu a platit pentru serviciile mele, nici el nu are acest drept. Suntem oameni egali, indiferent cine munceste si cine plateste. Nu mai traiti cu senzatia ca, daca platiti un serviciu, cumparati persoana respectiva cu totul si parerile si atitudinile ei sunt zero. La fel, nu este bine nici ca femeile frumoase care castiga bani multi cu aceste joburi, sa traiasca cu senzatia ca totul li se cuvine. Sunt atitudini disproportionate.Faptul ca ti-ai ales o meserie care presupune relationarea cu public divers nu inseamna ca si trebuie sa accepti/suporti parerile cuiva care te denigreaza, fiindca esti publica. Chiar sunt curioasa cine v-ar putea multumi pe voi ! Poate ma lamuresti !Multumesc pentru eventualul raspuns. O zi perfecta va doresc ! 6
obsidian Reputație: 1866 Postat August 12, 2016 Oras:Europa Oras:Europa Postat August 12, 2016 In termeni de specialitate se cheama Paranoia interpretativa. Imi cer scuze....nu stiam ca suferi de asta...poate nici tu.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum