Sari la conținut

0764708044 Andreea

Postări Recomandate

Postat

Ca sa pot intra in recordul forumului,dupa ce am plecat de la d-ra Laura,am ajuns la birou si parca tot mai aveam chef de ceva actiune.Caut pe AT si imi sar ochii in anuntul d-rei: ANDREEA, am revenit, cu mai multa experienta in arta sexului, tandra si pasionala, ador ceea ce fac, te invit la mine in dormitor pentru clipe de vis, te sarut dulce si te astept, poze realePret:100 Finalizarea.Voi atasa si pozele publicate pe A.T !Pozele,confirm ca sunt reale !Locatie:B-dul Unirii vis a vis de Zepter.Locatie:apartament2-3camere,usor invechit dar curat.Baie cu apa pe jos,dar se scuzase(tocmai a avut un client inaintea mea si n-a avut timp sa stearga),problemutza a fost cu gelul de dus care nu prea era(mai multa apa),prosopul nu sunt sigur ca a fost proaspat curat si nu refolosit.Per total un7.5pentru igiena/curatenie.Aspect Fizic: Inalta cca1.75 pe tocuri, nu mai mult de 57 de kg,par lung blond,ochii verzi,buze suptiri dar placute.Manechiura,pedichiura ingrijita. NOTA mea pentru aspect este de 7 .Surpriza vine acum,si veti vedea si de ce:La telefon mi-a confirmat urmatoarele servicii1.Sex oral neprotejat,dar in functie de igiena mea.2.Accepta FKCand am fost gata sa incepem "amorul" am avut prima surpriza,am incercat sa o sarut,dar a intors capul fara nici o retinere.Am vazut ca m-a evitat,nu am mai incercat,dar nici oralul nu a fost asa cu vorbisem si stabilisem noi.A luat o caciulita si i-a pus-o pe cap ca sa nu raceasca,desi suntem in luna aprilie,nu se mai poarta caciula sau fes:)),i-am atras atentia ca la telefon mi-a spus ca oralul este neprotejat,dar ca replica am primit: Se pot lua o gramada de boli si din cauza oralului neprotejat,tu vrei sa risti??? Dupa o asemenea replica,nu doar ca mi se cam "taiase" cheful,dar am acceptat conditiile ei,doar doar sa nu plec de acolo si nefutut si cu banii luati.NOTE PRESTATIE:Oral: PROTEJAT,nu va lasati pacaliti de replica" in functie de igiena ta,discutam la fata locului".5Normal:Mi se taiase cheful, am avut parte doar de o pozitie,dar am finalizat repede,oricum nu am auzit vre-un gemat,nu am avut parte de vre-o mangaiere,vre-o privire etc.Nota 5.FK: Nu accepta, teapa.Anal:Nu practica.Pret:100Finalizarea(nu am intrebat cat costa o ora,dar banuiesc ca este de 200ron).EU: NU RECOMAND .ATENTIE: ACEST MEMBRU A FOST BANAT PENTRU RECENZII FALSE SI CONTURI MULTIPLE.

post-24645-133409743599_thumb.jpg

post-24645-133409743606_thumb.jpg

post-24645-133409743607_thumb.jpg

post-24645-133409743608_thumb.jpg

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

ATENTIE: ACEST MEMBRU A FOST BANAT PENTRU RECENZII FALSE SI CONTURI MULTIPLE.

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Vizitator picikao
Reputație: 0
Postat

Pe aceasta fata am vizitaoto anul trecut activa in blocul cu mega image de la izvoru rece ,si asa este face oral cu prezervativ ,fata e cea din poze,e primul meu coment,asa ca rog admin sa fie indulgenti cu mine:cool:

Vizitator robertfoy
Reputație: 0
Postat

Primu membru pare sa aiba dreptate eu m-am lovit cu ea undeva pe langa Calea Mosilor , este un pic mai plinuta decat pare in poza, este foarte ingrijita lucru care m-a si facut sa raman , oral doar protejat desi la telefon a zis ca este ne , tipete si gemete foarte false Concluzia: Banii aruncati pe fereastra

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Salut tuturor, am vizitat-o si eu pe duduca aceasta, insa eu sunt de parere ca nu ar trebui sa fie al evitabile. Am vizitat-o prin 2011 cand presta la un bloc cu un Mega Image la parter, undeva intersectia carol I cu mosilor. Am sunat si mi-a spus de la tel ca totul este protejat la pretul de 100 de lei pe ora (atunci) insa imi garanteaza pentru realitatea pozelor. Incitat de poze am purces in locatie si cum tipa era putin ocupata cu un client am fost nevoit sa astept in hol alaturi de alte 3 prestatoare: una matura si deja plictisita pe care nu as fi arso nici sa ma plateasca ea, una mica si slaba pe care as fi arso nitel asa si mai era una corpolenta cu o fata vulgara si care facea si neprotejat si CIM dar eu o vream pe Andreea. Am asteptat cam fro 15 minute, a plecat clientul dinaintea mea dupa care am vazuto, e reala, corp foarte frumos si am ales-o pe ea. Am fost invitat la dus cu apa fierbinte, geluri de toate natiile, prosop curat si papucei de casa. Dupa mine a intrat si ea. A venit in laborator si i-am platit 100 de lei, dupa care mi-a spus ca pot sta o finalizare sau doua in maxim o ora, acesta era tariful ei. Are GFE, mi-a spus ca este la drept si are si un gagic care nu stie cu ce se ocupa ea. A facut un oral foarte preotejat, dar cu artificii misto, privit in ochi, batut cu scula peste buze, ruperi de ritm, toate astea in timp ce eu o mangaiam pe trupul fin si catifelat, frumos parfumat. Am finalizat in caciulita dupa care ne-am relaxat fro 10 minute dupa ce eu am mers la dus ea a inceput sa se joace cu cocoselul in mana si sa ma sarute pe piept, prin zona buricului si putin mai jos, ins anu a vrut sa o ia in gura neprotejat, ma excita jocul asta al ei asa ca am intins-o pe spate si i-am facut un cunni, timp in care mi s-a trezit si mie armata, am pus caciulita si am luat-o la misionar, am pus-o si capra si apoi a sta si ea deasupra cu fata la mine, apoi s-a intors si cu spatele, tot ea deasupra. O priveliste minunata, are niste buci misto ... am si finalizat astfel a doua oara.

A urmat o curatire locala si o imbratisare cu pupaturi pe obraz.

Total timp 55 de minute de cand am intrat in laborator pana am plecat. Nu se pune si timpul asteptat in hol.

Note:

Oral - 9 (daca era neprotejat si cu CIM dam 10)

Normal - 10, mie mi-a placut, far acomentarii la pozitii sau ca nu-i place asa sau ca o doare altfel. Nu a comentat nimic.

Anal - NU m-a interesat, dar nici nu cred ca face.

Locatia - 8. Curata, insa prea multe prestatoare, parca ma simteam incoltit cat am asteptat in hol

Personal as mai vizitao, insa tot la pretul ala de 100 de lei pe ora. Altfel la 200 ora sunt fete bune care presteaza de toate si oral neprotejat si cu CIM, dar la 100 ora mai merge. Ti pup Andreea, da-mi de veste daca mai activezi si pe unde si ce nr. de tel mai aia.

in rest ciocane tari tuturor futaciosilor.

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...