craioveandotat Reputație: 6 Postat Decembrie 8, 2015 Oras:craiova Oras:craiova Postat Decembrie 8, 2015 Salut..eram croit sa nu mai recenzez pe nimeni dun cauza ca m-a facut sorin1978 peste nemeritat..in fine..sunat la domnisoara..ma indruma in blocul din statia de la regia de tutun..50 oral..neprotejat..zice ca nu face cim..doar pe buze..a tinut sa imi precizeze ca daca i se pare ca ma cunoaste nu imi deschide..baia rupta..apartament cam vechi..a observat ca ma uit dupa prosop si mi-a inmanat hartie igienica..am facut doar oral..fata era pe ciclu..actiunea cam 15 minute..pare putin grabita..poza pare a fi reala..fata arata binisor..parca se uita totusi putin stramb..dar e dragutica..finalizat pe buze si pe ea din picioare..nu face deep si se ocupa de coite doar daca ii spui..mie unul nu mi-a placut cine stie ce..nu as reveni..note O:6..N si A nu am incercat..anal nici nu cred ca face..gfe:6 locatie:6 baie:5..sper ca am fost de folos 3
cassy Reputație: 16361 Postat Decembrie 8, 2015 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Decembrie 8, 2015 http://anunturi.gds.ro/uploads/thumb/2015-12-07/56659c45c3037.jpg Telefon: 0766421451 Blonda Super Draguta TEL 0766421451
craioveandotat Reputație: 6 Postat Decembrie 8, 2015 Oras:craiova Oras:craiova Autor Postat Decembrie 8, 2015 Ok..wste abia a doua postare..scuze pentru eventualele greseli
craioveandotat Reputație: 6 Postat Decembrie 8, 2015 Oras:craiova Oras:craiova Autor Postat Decembrie 8, 2015 Daca este ceva ce am omis..imi atrageti atentia si va raspund
tiparul Reputație: 111 Postat Decembrie 8, 2015 Oras:. Oras:. Postat Decembrie 8, 2015 Salut..eram croit sa nu mai recenzez pe nimeni dun cauza ca m-a facut sorin1978 peste nemeritat..in fine..sunat la domnisoara..ma indruma in blocul din statia de la regia de tutun..50 oral..neprotejat..zice ca nu face cim..doar pe buze..a tinut sa imi precizeze ca daca i se pare ca ma cunoaste nu imi deschide..baia rupta..apartament cam vechi..a observat ca ma uit dupa prosop si mi-a inmanat hartie igienica..am facut doar oral..fata era pe ciclu..actiunea cam 15 minute..pare putin grabita..poza pare a fi reala..fata arata binisor..parca se uita totusi putin stramb..dar e dragutica..finalizat pe buze si pe ea din picioare..nu face deep si se ocupa de coite doar daca ii spui..mie unul nu mi-a placut cine stie ce..nu as reveni..note O:6..N si A nu am incercat..anal nici nu cred ca face..gfe:6 locatie:6 baie:5..sper ca am fost de folos mai e un topic despre asta.e un topic unde se vorbeste de una care e intotdeauna pe ciclu. 1
tiparul Reputație: 111 Postat Decembrie 28, 2015 Oras:. Oras:. Postat Decembrie 28, 2015 ... madam cretina
sorinelxart Reputație: 1234 Postat Decembrie 29, 2015 Oras:No man"s land Oras:No man"s land Postat Decembrie 29, 2015 Da.Este vorba de aceeasi persoana.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum