Sari la conținut

Antonia de la Sibiu in vizita la Pitesti?

intens

Postări Recomandate

Vizitator elvisxxx80
Reputație: 0
Postat

Buna Antonia, abia astept sa vizitezi orasul nostru, te rugam sa anunti din timp ca sa stim! Multumesc, o zi frumoasa!

• Oras:Sibiu
Postat

Ok , am inteles - nu am sa mai vin . Nu pot imparti si varza si capra - ma gandeam de sarbatori ve-ti fi cu familia si etc !

• Oras:Pitesti
Postat

Ok , am inteles - nu am sa mai vin . Nu pot imparti si varza si capra - ma gandeam de sarbatori ve-ti fi cu familia si etc !

Antonia,e foarte bine cum ai gandit.Suntem multi care avem familii si nu putem sa ne rupem in perioada sarbatorilor.Te-asteptam dupa sarbatori,cand poti tu. :hug1

• Like 1
Postat

antonia, nu mai lua in seama ce spun cateva persoane. Noi te asteptam atunci cand vrei tu, pe 15 ianuarie... e perfect ;) Si o sa vezi ca suntem persoane in pitesti care nu te vor dezamagi. Te astept la noi!

• Like 1
Postat

Antonia team intrebat ceva mai sus,accepti si cuckold ,vin si la sibiu daca accepti,as dori sati fiu cuckold dami un raspuns te rog,sau daca putem vb la tel nai multe detali te sun

• Oras:.
Postat

Antonia, cu riscul de a repeta, sntem cativa, care chiar te asteptam in Pitesti.

Prin recenziile bune care le ai si cum arati, eu, unul chiar te astept...Poate ai citit si tu pe acest forum,,snt multi care se tin numai de mistouri si comenteaza numai aiureli...asemenea persoane trebuie ignorate!!!

Deci, si dupa 15 ian sau cand poti tu, esti binevenita in Pitesti!

Te pup!

• Like 1
Postat

Antonia team intrebat ceva mai sus,accepti si cuckold ,vin si la sibiu daca accepti,as dori sati fiu cuckold dami un raspuns te rog,sau daca putem vb la tel nai multe detali te sun

Suna-ma sau scriemi mesaj - cu cuckold !
Vizitator elvisxxx80
Postat

Buna Antonia, te asteptam cu mare drag la Pitesti scumpo, cand poti tu nu este problema numai sa vii te rugam frumos, si sa ne anunti inainte ca sa stim, te sarut dulce o zi frumoasa iti doresc!

• Like 1
Postat

Va confirm si eu, pitesteni, ca Antonia chiar o sa vina cateva zile in Pitesti, am vazut.o si testat.o "live", e o persoana super, acum, totul depinde de noi, sa ne comportam frumos cu ea!

Deci, aviz badaranilor si celor "certati" cu bunul simt!!!

Prin felul cum arata si ce "stil" are, spun cu cea mai mare sinceritate, ca sntem norocosi ca a acceptat sa vina prin Pitesti.

O sa va convingeti singuri.

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:pitesti
  • Oras:pitesti
Postat

Va confirm si eu, pitesteni, ca Antonia chiar o sa vina cateva zile in Pitesti, am vazut.o si testat.o "live", e o persoana super, acum, totul depinde de noi, sa ne comportam frumos cu ea!

Deci, aviz badaranilor si celor "certati" cu bunul simt!!!

Prin felul cum arata si ce "stil" are, spun cu cea mai mare sinceritate, ca sntem norocosi ca a acceptat sa vina prin Pitesti.

O sa va convingeti singuri.

Stai zici ca ai vazut.o si testat.o "live"???, spune-ne mai multe cata, a venit deja in pitesti ?

Postat

Stai zici ca ai vazut.o si testat.o "live"???, spune-ne mai multe cata, a venit deja in pitesti ?

Nu, nu, inca nu a venit in Pitesti, am fost eu cu treburi prin Brasov si apoi, am vizitat.o in Sibiu, la ea.

I.am facut o mica recenzie, pe topicul ei de Sibiu, unde, deasemenea, are si alte recenzii bune.

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator elvisxxx80
Postat

La Multi Ani Antonia, si te asteptam la Pitesti! :69

• Like 1

• Telefon: mishu69xxx
  • Oras:Pites.ti
  • Telefon: mishu69xxx
  • Oras:Pites.ti
Postat

La multi ! Sa ai un an plin de realizari si tot ce a foat mai putin bun sa lasi in anul ce tocmai s-a sfarsit.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...