Sari la conținut

Tzepari telefonici :)

Vizitator caramia

Postări Recomandate

Vizitator caramia
Reputație: 0
Postat

Fiindca de mai multe ori am dat peste anunturi cu nr. de telefon la care, sunand, raspund cretini care n-au ce face cu timpul lor, labagii care se excita in acest mod sau homalai care spera sa agate ceva....Fiindca timpul meu (al nostru) e cel putin la fel de important ca al lor, propun deschiderea unei baze de date a tzeparilor telefonici. Femele sau masculi, nu conteaza. De acord ?

Am uitat de ultimul caz intalnit, un barbat:Fac toate timpurile de masaje erotice! La nevoie fac si deplasari! satena 173 56kgTelefon: 0744938764
Vizitator Paguba
Postat

Foarte buna idee...Telefon: 0755585919 Raspunde o tipa/homalau nu mi-am dat seama exact, oricum o voce dubioasa. M-am amuzat putin de faptul ca mi-a zis direct ca nu stie romaneste la care la intrebarea mea logica : atunci la dracu cum vrei sa ne intelegm? a inceput sa vb perfect.

• Oras:Inca pe pamant...
Postat

Si mie mi se pare o idee buna. Am patit si eu sa raspunda cate un mascul la nr de telefon luat din piata az. Sunt labagii, sunt poponari, vai mama-lor... nu am notat numerele respective de telefon. Nu m-am gandit sa fac o lista de felul acesta.Insa mai e o categorie de persoane ( barbati sau si femei ) care sunt apelati fara voia lor. Acestia din urma au diversi "prieteni buni" care ataseaza numerele lor unor anunturi erotice. Cu astia cum facem?! :rolleyes:

Vizitator Paguba
Postat

Tot la fel, pana la urma e tot o pierdere de timp pentru noi. Scri motivul pentru care adaugi un numar in lista.

Postat

Cred ca ar trebui mentionata si sursa acelui numar de telefon... un anunt ceva... un link... ca asa putem posta orice numere de telefon aiurea...

Vizitator Artist
Postat

O idee foarte buna. As propune extinderea lui si la adrese de email si messenger. (mica explicatie: daca suni auzi macar din prima ca-i un poponar, la cei care se dau femei doar online pierzi si mai mult timp)

Cred ca ar trebui mentionata si sursa acelui numar de telefon... un anunt ceva... un link... ca asa putem posta orice numere de telefon aiurea...
Un link nu strica' date=' insa nu e nici o problema daca nu este trecut. Important este sa figureze aici numarul de telefon (si eventual adresa de mail/messgenger) pt. a putea fi gasit daca dai search. Cine da search stie el de unde are numarul.[hr']
Telefon: 0755585919 Raspunde o tipa/homalau nu mi-am dat seama exact' date=' oricum o voce dubioasa. M-am amuzat putin de faptul ca mi-a zis direct ca nu stie romaneste la care la intrebarea mea logica : atunci la dracu cum vrei sa ne intelegm? a inceput sa vb perfect.[/quote']E ceva dubios. Numarul mai apare la unele anunturi gen fake online. Banuiala mea este ca persoana respectiva e ceva amarat care aduna numere de telefon pt. spammeri.
Vizitator caramia
Postat

Am mai dat de unul:"Bulgaroiaca recent venita din Bulgaria 23, 1, 75, 60kg, siliconata, blonda nebunatika seducatoare pasionala ofer clipe de vis si de neuitat domnilor genesrosi si pretentiosi la domiciliul meu sau hotel. Telefon: 0748355038".Raspunde un tip, pe care, evident ca, l-am bagat de unde a iesit !

Vizitator Artist
Postat

Adaug un poponar, ID: pissypissy55

Vizitator caramia
Postat

Inca un idiot:

Pret 100 LEI masaje erotic finalizare unde vrei tu la cel mai mic pret di cluj 0744 259064 Email: [email protected] Telefon: 0744259064

Vizitator Baicoi
Postat

Nu sigur 100% insa aproape: danrosca89

Se da cuplu.

Vizitator caramia
Postat

Tanara apetisanta 32 de ani fac masaj erotic la domiciliu ofer oral normal anal la doar 30 de roni nu ezita sa ma contactezi te astept Telefon: 0758731158

Mi-a raspuns o tipa dar spune ca e victima unei farse.... :(

Vizitator caramia
Postat

Doamna 40 ani serioasa dicreta caut o relatie serioasa de durata, cer si ofer seriozitate contra cost

Judet: Cluj

Oras: Cluj-Napoca

Email:

Telefon: 0755066081

Raspunde un flacau !

Vizitator caramia
Postat

Maria, 45 ani, execut masaje erotice cu finalizare pentru barbatii neglijati de sotiile lor. Suna cu incredere pentru ca nu vrei regreta! Aceept si sms! Tarit unic : 15 lei / ora masaj. Non-stop, la domiciliul meu!

Judet: Cluj

Oras: Cluj-Napoca

Email: [email protected]

Telefon: 0747408629

FARSA de prost gust !

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...