Sari la conținut

BRUNETA, Drumul Taberei, Afi Cotroceni, 0767.236.579 0767236579

Postări Recomandate

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

BRUNETA, noua in zona, ofer masaj de relaxare si body la domiciliul meu, mai multe detalii la tel. Drumul Taberei, Afi Cotroceni,

60 L

0767.236.579 0767236579

post-150138-0-82496500-1449733077_thumb.jpg

post-150138-0-17397500-1449733083_thumb.jpg

post-150138-0-62714200-1449733088_thumb.jpg

• Oras:xxx
Postat

MASEUZA, ofer masaj de relaxare la domiciliul meu. Mai multe detalii la tel. Drumul Taberei. Poze reale, 

0767236579

post-57415-0-12470700-1455892258_thumb.jpg

post-57415-0-64316000-1455892258_thumb.jpg

post-57415-0-12112000-1455892259_thumb.jpg

• Telefon: 8989789
  • Oras:Bucuresti
Postat
Postat

MASEUZA ofer masaj de relaxare la domiciliul meu. Mai multe detalii la tel. Drumul Taberei. Poze reale,

http://stor2.anuntul.ro/media/foto/imgs/2016/2/24/154302071.jpg  http://stor0.anuntul.ro/media/foto/imgs/2016/2/24/154302081.jpg  http://stor1.anuntul.ro/media/foto/imgs/2016/2/24/154302091.jpg

In rochia asta chiar nu arata rau de loc ..............

Postat

In rochia asta chiar nu arata rau de loc ..............

Intreaba-te ce gasesti sub rochie ... :)

• Like 2
  • Minus 3
Postat

MASEUZA, ofer masaj de relaxare la domiciliul meu. Mai multe detalii la tel. Drumul Taberei. Poze reale,

post-57415-0-80231200-1459758540_thumb.jpg

post-57415-0-24696200-1459758541_thumb.jpg

• Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta
Postat

Salut Don'lor,

toata lumea (se) intreaba, dar nimeni nu are curaj, nimeni nu ia problema in mana, ca sa zic asa. Haideti fratilor din zona, dati un ochi si nu numai si ziceti-ne si noua, astora din partea cealalta de oras daca e de "campat" au ba?

M-as risca ca deh, nu ar fi prima data, dar este f departe de mine, diametral opus si nu am treaba prin zona, iar ca sa merg special, bifam o zi la pierdute.

Declaram concursul: "curajosul lunii", care sa mearga la doamna si sa ne impartaseasca si noua, umililor confrati, pareri pro si contra, daca sa ne riscam sau dimpotriva. Premiul, va consta din respectul nostru, al celorlalti

Postat
Postat

salut  Domnu" Troznitoru',

daca in decursul timpului nu ti-af fi citit postarile, foarte la obiect dealtfel, as fi fost convins ca matale o cam "promovati" pe D-na mai sus mentionata.............aproape ca ai deschis topicul cu ea, acum iar ai adus-o in actualitate; timp in care, recenzii "ciuciu"

Fusesi la ea au ba? N-o mai tot posta fara recenzii, ca suna a reclama - stiu ca nu e cazul tau, dar..............

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Nume Vera , 29 ani , 60 finalizarea , 120 ora O/N , Hanul Drumetului , program pana la 21

cred ca mai are un topic deschis

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Topicu lu' tanti frate! Unde e topicu'??? Daca cineva a furat topiu', este rugat insistent sa-l aduca acilisha - vream a citi ceva despre tanti si a ne documenta.

Gasitorului, recompensa!

Ms frate justitiar

Postat

salut  Domnu" Troznitoru',

daca in decursul timpului nu ti-af fi citit postarile, foarte la obiect dealtfel, as fi fost convins ca matale o cam "promovati" pe D-na mai sus mentionata.............aproape ca ai deschis topicul cu ea, acum iar ai adus-o in actualitate; timp in care, recenzii "ciuciu"

Fusesi la ea au ba? N-o mai tot posta fara recenzii, ca suna a reclama - stiu ca nu e cazul tau, dar..............

Sincer, mă bate gândul să-i fac o vizită, fiind oarecum în zonă.... N-am vocație de GUVID, aș fi vrut doar să văd dacă a vizitat-o careva... Cum nu, poate voi sparge eu gheața !

Postat

Maistre.................in acest caz, CU RESPECT!

Si stai, nimeni nu te-a acuzat de guvid, dimpotriva..............tocmai ca pun pret pe aportul tau p'acilisha si nu e cazul de acuze nefondate

Postat

Frate justitiar, ori mis io prea tampit ori "celalalt" topic e tot asta............

si nu pricep ceva: prima poza nu era! Era una, dar in mod ireFUTABIL nu asta.................luminati-ma! Plus ca peroana din prima poza, nu pare a fi aceeasi persoana cu cea din ultimele poze...............zic! Parol!

Vizitator
Postat

Frate justitiar, ori mis io prea tampit ori "celalalt" topic e tot asta............

si nu pricep ceva: prima poza nu era! Era una, dar in mod ireFUTABIL nu asta.................luminati-ma! Plus ca peroana din prima poza, nu pare a fi aceeasi persoana cu cea din ultimele poze...............zic! Parol!

se stie ca fetele mai imprumuta poze ca sa faca senzatie , clar e ca numarul de tel e acelasi.

Postat

......................dar si topicul!

Postat

e o grasa(acum se spune "curvy"). pentru cui ii pace genul de "lasata" tot nu e recomandabila :)))

deci grasa, grasa !

• Minus 2
Vizitator
Postat

e o grasa(acum se spune "curvy"). pentru cui ii pace genul de "lasata" tot nu e recomandabila :)))

deci grasa, grasa !

are portbagaju mare ?

Postat

Am sunat săptămâna trecută încercând să mă țin de promisiune. Mi-a răspuns o voce de țărancă sadea, iar pe fundal era un zumzet de parcă sunasem la Call Center-ul Romtelecom ! Mi s-a luat ! Poate altă dată !

În rest a confirmat, Dr.Taberei, 60 lei, cu de toate, ca șaorma de la Dristor !

• Like 1
Reputație: 19
Postat

BRUNETA, noua in zona, ofer masaj de relaxare si body la domiciliul meu, mai multe detalii la tel. Drumul Taberei, Afi Cotroceni,

60 L

0767.236.579 0767236579

Am ajuns eu la tipa din pozele de mai sus. Nu e  pentru amatorii de skinny dar la fata e frumoasa. Locatia e cam jalnica, sunt mai multe fete...si ca sa ies din dormitoru unde am fost eu trebuia sa trec prin una din camerele de lucru. Camera de lucru mica si intunecata, dar se poate fuma (+), conversatie minima cat de o tigara. Am optat pentru ON cu CIM, nu oboseste, dar fara schimbari de turatie sau zone adiacente.

Note:

Locatie - 5...faptu ca e posibil sa bati un hi5 cu cineva cand vrei sa pleci nu mi se pare deosebit

Igiena -  eu am venit dusat, ea parea ok... in baie nu am fost   

Oral - 6.5 cu indulgenta...

Aspect - 7 e grasuta...da frumoasa la fata...si incearca sa se faca placuta

Halat  60 lei + 20 CIm

Concluzie: doar daca esti in zona

• Like 3

Postat

Am ajuns eu la tipa din pozele de mai sus. Nu e pentru amatorii de skinny dar la fata e frumoasa. Locatia e cam jalnica, sunt mai multe fete...si ca sa ies din dormitoru unde am fost eu trebuia sa trec prin una din camerele de lucru. Camera de lucru mica si intunecata, dar se poate fuma (+), conversatie minima cat de o tigara. Am optat pentru ON cu CIM, nu oboseste, dar fara schimbari de turatie sau zone adiacente.

Note:

Locatie - 5...faptu ca e posibil sa bati un hi5 cu cineva cand vrei sa pleci nu mi se pare deosebit

Igiena - eu am venit dusat, ea parea ok... in baie nu am fost

Oral - 6.5 cu indulgenta...

Aspect - 7 e grasuta...da frumoasa la fata...si incearca sa se faca placuta

Halat 60 lei + 20 CIm

Concluzie: doar daca esti in zona

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...