Sari la conținut

TOP: 0756658665 milf

Postări Recomandate

• Oras:Craiova

Buna Flory. Ma intereseaza si pe mine o sedinta de dominare! Imi poti da te rog ceva detalii?

Buna,cred ca cel mai bine ar fi sa ma suni si sa stabilim detalii despre ce ti-ai dori mai exact .Am jucarii,costume si ofer dominare soft (initiez sclavi)dominare hard,food-fetish,roleplay,uro ,penetrare ,feminizare si altele stabilite de comun acord.
Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București

Buna Flori..la sfârșitul lunii August ajung in Craiova și as dori o programare din timp..te pot suna însă mentionez ca numărul nu este de România..cum pot lua legătura cu tine pentru mai multe detalii?multumesc și o zi placuta

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Buna Flori..la sfârșitul lunii August ajung in Craiova și as dori o programare din timp..te pot suna însă mentionez ca numărul nu este de România..cum pot lua legătura cu tine pentru mai multe detalii?multumesc și o zi placuta

buna,ma poti suna pe nr 0757658665 apel nr sau imi scrii pe whatsApp te pup
Link spre comentariu

Buna seara dragii mei.

In ultimul timp nu prea am mai fost activa pe forum datorita nr mare de programari ,fapt pt care am prelungit programul cu mult dupa miezul noptii,pt a reusi sa multumesc pe toata lumea.

Saptamana asta insa voi putea fi gasita pana la max miezul noptii.

Mi-a fost dor de voi.

Va pup cu drag!

post-132388-0-99326800-1565113592_thumb.jpg

• Like 5
Link spre comentariu

Buna,dragilor !!!

Am obs ca si alte fete se plang de clienti neseriosi care nu isi respecta programarile!

Va voi relata aici cum un individ care se recomanda membru vechi nimfomane,suna de 5 zile,se programeaza,nu vine,insa suna din nou se scuza ca a intervenit ceva si ma roaga sa il mai astept 20min,apoi revine si mai cere 10-15 min ca e un trafic.

Face asta de 5 zile!!!

Draga domnule,nu te mai obosi sa imi incurci programul,pt ca esti pe lista neagra!

Atentie fetelor ,nr lui este 0738433*65

• Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...