Sari la conținut

TOP: 0756658665 milf

Postări Recomandate

• Oras:București
  • Oras:București

Buna dimineata! Am fost la tine anul acesta prin Septembrie nu știu dacă îți aduci aminte(Lidl-ul nu s-a închis)..in fine ajung din nou in Craiova la sfârșitul lunii acesteia și as dori o programare la fel ca data trecută 2 ore..acum sper sa și stau 2 ore..legat de întâlnirea noastră nu cred ca are rost sa detaliez pentru cei ce intra aici deoarece in mare parte s-a scris despre tine..țin sa mentionez ca oralul este de nota 9 fără prezervativ iar actul in sine și la cum se mișcă aceasta doamna este demential!ca și pret sincer va spun ca nu mai țin minte undeva pe la 200 RON ora ceva de genul!te pup și anunța-ma cum facem cu programarea

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova

Buna dimineata! Am fost la tine anul acesta prin Septembrie nu știu dacă îți aduci aminte(Lidl-ul nu s-a închis)..in fine ajung din nou in Craiova la sfârșitul lunii acesteia și as dori o programare la fel ca data trecută 2 ore..acum sper sa și stau 2 ore..legat de întâlnirea noastră nu cred ca are rost sa detaliez pentru cei ce intra aici deoarece in mare parte s-a scris despre tine..țin sa mentionez ca oralul este de nota 9 fără prezervativ iar actul in sine și la cum se mișcă aceasta doamna este demential!ca și pret sincer va spun ca nu mai țin minte undeva pe la 200 RON ora ceva de genul!te pup și anunța-ma cum facem cu programarea

multumesc pentru aprecieri dragul meu.

Nr meu este acelasi 0756758665

Ma suni si stabilim.

Te pupic

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...